PDA

Επιστροφή στο Forum : ψαλίδι για κλάδεμα

Παπαδόπουλος Κώστας
04-02-08, 14:00
Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ ψαλίδια και λαβίδες μεγάλου μήκους. Τα θέλω για κλαδέματα και μαζέματα για το ενυδρείο. Ρωτάω γιατί πήγα και ρώτησα σε κατάστημα με ιατρικά είδη και λίγο έλειψε να λυποθυμίσω από τις τιμές που μου είπαν :smt119 .
Το φθηνότερο που είχαν είχε 85,00€, ενώ είχαν και ψαλίδια που άγγιζαν τα 400,00€:smt101:smt101:smt101:smt101

george
04-02-08, 14:06
Στα ιατρικά έχει και φθηνότερα αλλά δεν είναι μεγάλου μήκους.

Ρίξε μια ματιά εδώ :
http://www.aquaristic.net/aquarium/accessories/aquarium-cleaning/?lang=1&_artperpage=100

lucy
04-02-08, 14:06
Λογικό να έχουν τέτοιες τιμές! έχουν φτιαχτεί για άλλη χρήση.
Εγώ όμως είδα λαβίδα-πιάστρα πλαστική, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε κι εμείς ... Κώστα (azores) τι λες μπορούμε;:rolleyes:

Πάνος
04-02-08, 14:12
φιλε κωστα,
εδω και 3 χρονια που διοριστικα στο γ.π.νοσ/μειο αλεξ/πολης χρησιμοποιω για κλαδεμα και αλλες δουλειες τα εργαλεια λαπαροσκοπησεων που κανουμε...ειναι ψαλιδια και ανατομικες και ισχυρες λαβιδες. ειναι μιας χρησεως οποτε μετα το χειρουργειο τα πεταμε...αν και μιας χρησεως οι τιμες τους ειναι τρελλες φυσικα...
εγω μετα τα χειρουργειο τα κραταω τα πλενω και τα αποστειρωνω και ειναι μια χαρα για χρηση ενυδρειου...με λιγη εξασκηση κινεισαι με μεγαλη ακριβεια και κλαδευεις και μετακινεις φυτα χωρις να βρεχεις τα χερια σου....
μου κανει εντυπωση που σκεφτηκες να πας σε ιατρικα ειδη γιατι εγω αν δε τα χρησιμοποιουσα στη δουλεια μου δε θα το σκεφτομουν...
για μενα ειναι δωρεαν αρκει να γινει λαπαροσκοπηση...κατα κανονα εχουμε μερικες καθε μηνα...
μενω αλεξ-πολη αλλα ερχομαι συχνα θεσ.νικη και τωρα ειμαι εδω...αν το ηξερα θα σου ειχα φερει....μπορω να το κανονισω για την αλλη φορα η να σου στειλω...η αν σε βγαζει ο δρομος επανω σε μας..
πες μου αν ενδιαφερεσαι...δωρεαν φυσικα

george
04-02-08, 14:15
Και εν αρχίζεις να τα μαζεύεις ;
Όλο και κάποιος θα τα χρειάζεται ;)

lucy
04-02-08, 14:15
.................
Μάλλον πολλοί θα ενδιαφερθούμε, και βλέπω να τα κρατάς .... όλα :D

Παπαδόπουλος Κώστας
04-02-08, 14:22
φιλε κωστα,
εδω και 3 χρονια που διοριστικα στο γ.π.νοσ/μειο αλεξ/πολης χρησιμοποιω για κλαδεμα και αλλες δουλειες τα εργαλεια λαπαροσκοπησεων που κανουμε...ειναι ψαλιδια και ανατομικες και ισχυρες λαβιδες. ειναι μιας χρησεως οποτε μετα το χειρουργειο τα πεταμε...αν και μιας χρησεως οι τιμες τους ειναι τρελλες φυσικα...
εγω μετα τα χειρουργειο τα κραταω τα πλενω και τα αποστειρωνω και ειναι μια χαρα για χρηση ενυδρειου...με λιγη εξασκηση κινεισαι με μεγαλη ακριβεια και κλαδευεις και μετακινεις φυτα χωρις να βρεχεις τα χερια σου....
μου κανει εντυπωση που σκεφτηκες να πας σε ιατρικα ειδη γιατι εγω αν δε τα χρησιμοποιουσα στη δουλεια μου δε θα το σκεφτομουν...
για μενα ειναι δωρεαν αρκει να γινει λαπαροσκοπηση...κατα κανονα εχουμε μερικες καθε μηνα...
μενω αλεξ-πολη αλλα ερχομαι συχνα θεσ.νικη και τωρα ειμαι εδω...αν το ηξερα θα σου ειχα φερει....μπορω να το κανονισω για την αλλη φορα η να σου στειλω...η αν σε βγαζει ο δρομος επανω σε μας..
Και βέβαια ενδιαφέρομαι. Έρχεσαι στις προγραμματισμένες συναντήσεις;Αν ναι θα μπορούσαμε να βρεθούμε εκεί. Αλλιώς μπορούμε να βρεθούμε την επόμενη φορά που θα είναι ο δρόμος σου από Θεσσαλονίκη. Συνεννόηση είτε με pm, είτε στο τηλέφωνο που θα σου στείλω. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πάνος
04-02-08, 14:24
οκ παιδια ...
θα αρχισω να τα κραταω και θα κανω μια μαζικη αποστολη για θεσσαλονικη...απλα θα περασει κανας μηνας φανταζομαι για να μαζεψω μερικα...εμενα δε μου κοστιζει τιποτα...να ξαναγραψω σε αυτο το ποστ μολις εχω?
-------------------------
Και βέβαια ενδιαφέρομαι. Έρχεσαι στις προγραμματισμένες συναντήσεις;Αν ναι θα μπορούσαμε να βρεθούμε εκεί. Αλλιώς μπορούμε να βρεθούμε την επόμενη φορά που θα είναι ο δρόμος σου από Θεσσαλονίκη. Συνεννόηση είτε με pm, είτε στο τηλέφωνο που θα σου στείλω. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.[/quote]
δεν εχει τυχει γιατι δεν ειχα συμπεσει με καποια συναντηση..και τα σαβ.μου δεν ειναι ελευθερα συνηθως απο τις βαρδιες...οποτε δυσκολο να το κανονισω..θα το θελα ομως...οπως και να εχει μπορεις να στειλεις τηλ και θα το κανονισουμε...

kill_bill
04-02-08, 14:25
Αδερφια σας ειμαστε κ εμεις!

lucy
04-02-08, 14:28
Εγώ θα ξαναμιλήσω όταν θα μπορώ να είμαι στην συνάντηση της Θεσ/νίκης. Να είσαι καλά Πάνο!!!

Παπαδόπουλος Κώστας
04-02-08, 14:29
Τελικά έχουν πολύ ζήτηση αυτά τα εργαλεία :D

Πάνος
04-02-08, 14:39
η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ πρακτικα...θα πω και τους συναδελφους σε οσες επεμβασεις γινονται που δεν ειμαι στη βαρδια να τα κρατανε....
θα συννενοθουμε παιδια...θα προσπαθησω να μαζεψω οσα περισσοτερα μπορω...
και να προσθεσω μιας και βλεπω μεγαλη απηχηση και οι ρυθμοι που γινονται λαπαροσκοπησεις δεν ειναι τοσο εντονοι...σκεφτειτε κι επιστρατευστε οσους γνωστους εχετε σε νοσοκομεια...υπαρχουν διαφορα τμηματα με παρομοια εργαλεια...χειρουργικα τμηματα...να μην τα πετανε...ειναι κριμα αφου εξυπηρετουν

Παπαδόπουλος Κώστας
04-02-08, 14:39
Αυτό είναι......Το τερπνόν μετά του ωφελίμου :smt045 .
Τίποτε δεν πάει χαμένο.

chemical mac
04-02-08, 18:15
Πάνο, γράψε και μένα φίλε μου για ένα σετάκι λαπαροσκοπικά. Εγώ ανεβαίνω πιο συχνά Αλεξ/πολη λόγω δουλειάς :D . Κι αν περισσεύει κανένα στεντ κράτα τα κι αυτά καβάτζα...μεγαλώσαμε πια :D :D :D

klaz
04-02-08, 18:17
και εγω θελω,και ειμαι μεσα....

Μικρος
04-02-08, 19:16
κ\καλησπερα
Τζαμπα ξυδι ...γλυκο σαν μελι.:D
Θα με βαλεις και μενα στην λιστα αναμονης:oops: .με τα εξοδα αποστολης δικα μου...
ευχαριστω

leonm
04-02-08, 19:48
Αυτα βλέπουμε εμεις οι μακρινοί και ζηλεύουμε...ψαλιδι λαπαροσκοπησης ειπες...υπαρχουν γνωστοι που δουλευουν στο νοσοκομειο, για να δουμε.

Tolis
04-02-08, 19:50
Λαβιδες ιδανικες για φυτεμα κι απο παλιες λαβιδες που δεν χρησιμοποιουν πια οι οδοντογιατροι.

Πάνος
04-02-08, 22:04
παιδια θα κοιταξω να μαζεψω οσα μπορω περισσοτερα και οσο μπορω γρηγοροτερα..ειναι ομως θεμα χρονου να γινουν επεμβασεις και να χρησιμοποιηθουν τα εργαλεια...λυπαμαι πολυ που δεν εχω ηδη να δωσω απο τωρα....:(
....για οσους ψαχνεται μεσω γνωστων....το ψαλιδι ειναι η μονοπολικη διαθερμια-ψαλιδι και οι λαβιδες ειναι οι ανατομικες και οι grasper. εμεις τα χρησιμοποιουμε στις γυναικολογικες λαπαροσκοπησεις....ισως να χρησιμοποιουνται και στα γενικα χειρουργεια...

alan boy
04-02-08, 22:11
πανο αν πεσει και κατι προς τα μας καλοδεχουμενο...

imichal
04-02-08, 23:24
Καντε κατι και για μας εδω κατω πατριωτες!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
05-02-08, 20:18
ΠΑΝΟ εγω μενω Κομοτηνη οποτε ειμαι κοντα.Αν περισσευει καμια και για μενα ερχομαι ,κερναω καφε και την παιρνω.

Πάνος
05-02-08, 20:44
αντωνη ειμαι θεσσαλονικη αλλα ηδη ενημερωσα τηλεφωνικως συναδελφους να μου τα κρατανε....μολις εχω θα ενημερωσω...φιλια στην πατριδα

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
05-02-08, 20:51
Οκ οποτε προκυψει η πολυποθητη λαβιδα και το ψαλιδι μ' ενημερωνεις.Ειναι και ενας γνωστος χειρουργος εκει αλλα δεν εχω το τηλ. του.

Πάνος
06-02-08, 12:29
παιδια ειχα δωσει απο παλια σε ενα φιλο εδω στη θεσσαλονικη μια λαβιδα...οποτε σας τη δειχνω...αυτη ειναι η ανατομικη...υπαρχει και η grasper με δοντακια (πιο ισχυρη) για πιο επιθετικες παρεμβασεις....η αλλη φωτο δειχνει την ακρη που πιανει...το ψαλιδι εχει σε εκεινη τη θεση ενα μικρο ψαλιδακι...δε μπορεις να κοψεις ισως τον κορμο μιας ανουμπιας αλλα κλαδια και φυλλα με μεγαλη ανεση....εχει κουμπι που ασφαλιζει κλειστη για να μη χανεις αυτο που κρατας και στριβει κατα 360 μοιρες....ηδη στο νοσοκομειο μου κρατησαν ενα σετ....θα μαζεψω κι αλλες κι επειτα θα αρχισω τη διανομη...

Πάνος
06-02-08, 12:34
θα σας κανω ολους χειρουργους εδω μεσα..:D ...ειμαι σιγουρος οτι θα μαθετε να τα χειριζεστε καλυτερα απο ορισμενα στραβαδια:smt045...................κι αυτη θα ειναι η ανταμοιβη μου!!!

Zorba_The_Freak
06-02-08, 13:21
Να πω οτι εγω δεν ενδιαφερομαι, θα ειναι ψεματα....

Οπότε αν καποια στιγμη αρχισεις να εφοδιαζεις τα Νότια, να με εχεις στα υποψιν...

steady
06-02-08, 13:34
αμα σταλουν μαζικα αθηνα θελω και εγω:p
αντε πεσαμε σαν τα κορακια πανω σου φιλε μου οποιος θελει να κανει λαπαροσκοπηση επρεπε να πεις:p

PascM
06-02-08, 13:43
Αν ναι και εγώ θα ήθελα!!!;) :D

Παπαδόπουλος Κώστας
06-02-08, 14:09
Λοιπόν τώρα που είδα και τις φωτό του Πάνου νομίζω οτι το εργαλείο είναι το πλέον κατάλληλο για την δουλειά για την οποία το θέλουμε :D :D .

Πάνος
06-02-08, 14:31
δε θα σταματησω να μαζευω παιδια...μολις μαζευω αρκετες θα στελνω...ελπιζω να σας τακτοποιησω ολους οσους ζητατε...αλλα θα παρει λιγο καιρο...

PascM
06-02-08, 14:33
Η υπομονή είναι το κυριότερο σε αυτό το χόμπυ!!! :D

lucy
06-02-08, 14:41
Τόσο καιρό χωρίς λαβίδες τι κάναμε; Τι θα γίνει αν περιμένουμε λίγο; :smt112

Iznogoud
06-02-08, 19:16
Και εγώ θέλωω!! :D:D
¶ντε ρε τον φάγατε τον άνθρωπο. Τραβάτε να κάνετε μια λαπαροσκόπηση και πείτε στο χειρούργο να σας κρατήσει τις λαβίδες γιατί τις θέλετε. :D
Να δείτε μετά ένα βλέμα που θα έχει... :D:D

Maax
06-02-08, 19:36
¶ντε να μπω και εγώ στην ουρά της αναμονής :D για ένα σετάκι.

Πάνος
06-02-08, 21:19
παιδια οπως ειπατε...στη σειρα...κραταω λιστα με σειρα εμφανισης...οσο μαζευω θα στελνω....:smt101

chemical mac
07-02-08, 12:20
Στην λαπαροσκοπική νόμιζα ότι σου ανοίγουν μια μικρή τρυπούλα και η επέμβαση γίνεται μέσα από αυτήν. Στις φωτογραφίες τα εργαλεία που βλέπω είναι μάλλον για μπουρότρυπες :D. Πως μπαίνει doctor αυτό μέσα στον ασθενή και κάνεις δουλειά;

Παπαδόπουλος Κώστας
07-02-08, 12:55
Πιθανότατα δεν θα μπαίνει ανοιχτό μέσα από την οπή οπότε δεν χρειάζεται και μεγάλη τομή ;)

Πάνος
07-02-08, 23:38
καταρχην να διευκρινισω πως δεν ειμαι γιατρος....ειμαι μαιευτης και περηφανος γιαυτο:D ..
στη λαπαροσκοπηση ανοιγεις συνηθως 3 τρυπουλες...λιγο πιο χοντρες απο ενα τσιγαρο....το τμημα των λαβιδων που μπαινει μεσα (ειναι αυτο το επιμηκες μαυρο "σωληνακι") ειναι πιο λεπτο απο τσιγαρο..
και εκτος κοιλιας...χειριζεσαι τα εντος κοιλιας....πιο πολλες λεπτομερειες θα σου ηταν μαλλον ανατριχιαστικες...:smt101

chemical mac
08-02-08, 00:15
...το ξεσκίσαμε το ποστ...θα τα πούμε από κοντά στο επόμενο ταξίδι μου...:D

Πάνος
08-02-08, 00:24
θα χαρω πολυ!!!:p

leonm
10-02-08, 22:16
Σημερα μου έφεραν ένα τέτοιο "ψαλίδι" μόνο που δεν είναι ακριβώς ψαλίδι αλλά στην άκρη έχει μια οδοντοτή λαβή που θα μπορούσε να κόψει ένα μισοχαλασμένο φύλλο αλλά για για κλάδεμα δεν...Επειδή αυτή που μου τόφερε δεν ξέρει, υπάρχει και με ψαλίδι και με λαβίδα? Μπορώ να βρω ανταλακτικό ψαλίδι ή πρέπει να ψάξω για σετ με ψαλίδι?

Πάνος
10-02-08, 23:29
αν μοιαζει με την ανατομικη λαβιδα οπως στις φωτο που ανηρτησα αλλα εχει δοντακια τοτε ειναι η GRASPER...ειναι για να πιανεις δυνατα...αλλα φυσικα δε κοβει....ναι, υπαρχει και ψαλιδι....πες της να σου δωσει αν βρει τη μονοπολικη διαθερμια-ψαλιδι...ετσι λεγεται...αν μιλαμε για τα ιδια εργαλεια δεν υπαρχουν ανταλλακτικα γιατι ειναι μιας χρησεως....

leonm
10-02-08, 23:33
Είναι όπως στη φωτο που έβαλες.Αφου βρήκα αυτο πιστεύω να να βρω και με το ψαλίδι. thanks

Πάνος
11-02-08, 01:04
ναι θα βρεις σιγουρα αφου εχεις προσβαση...κι αν βρεις και περισσοτερα αντε βοηθα χριστιανε να βοηθησουμε κι αλλους γιατι εχω κανει λιστα...αναμονης!!!:D

Iznogoud
11-02-08, 01:25
¶ντε γιατί στο τέλος θα πάμε να κάνουμε λαπαροσκόπηση για να κρατήσουμε μετά τα εργαλεία. :D

Πάνος
11-02-08, 01:33
:smt045 :smt045 :smt045 :smt079

Πάνος
15-02-08, 12:38
γεια και παλι....εχω ηδη εξασφαλισει 2 σετ...με σειρα αρχιζω και στελνω πμ στον καθενα.....αντε σιγα σιγα μαζευονται...:p

harilaos
15-02-08, 19:47
γεια και παλι....εχω ηδη εξασφαλισει 2 σετ...με σειρα αρχιζω και στελνω πμ στον καθενα.....αντε σιγα σιγα μαζευονται...:p

Καλησπέρα! Μήπως θα μπορούσα να πάρω και εγώ σειρά σιγά σιγά για ένα τέτοιο σετ;;

chemical mac
16-02-08, 00:11
:D :D :D doctor σε τι σειρά έχεις κατατάξει εμένα (γιατί δεν έχω λάβει πμ ακόμα) :D :D :D

Πάνος
16-02-08, 00:21
harilaos...φυσικα θα σε βαλω κι εσενα στη λιστα αλλα θελει χρονο....
macblack..εχω εξασφαλισει και τη lucy....ακολουθει neoklis, kill bill και μετα εισαι εσυ...αρα θελω αλλα 3 σετ για να φτασω σε σενα.. μπορεις να το δεις απο τη σειρα που απαντησατε στο ποστ...αυτη κρατω για να μην αδικηθει κανεις...(κι επειμενεις με το "doctor" εσυ!!!!)

chemical mac
16-02-08, 00:28
χε χε χε...o kill bill δεν είναι καν βορειοελλαδίτης (χε χε χε) και ο Neoklis είναι ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο :D :D :D...άρα η σειρά προχωράει σε μένα...έτσι δεν είναι υπέροχε DOCTOR χε χε χε

PS αν υπάρχει κάποιος που παρεξηγήθηκε τότε.....μπορούμε πάντα να κανονίσουμε μια λαπαροσκοπική :D

Πάνος
16-02-08, 00:34
ελα ελα macblack.και μολις ερθει η σειρα σου......θα σου κρατησω τα καλυτερα εργαλεια!!:D .....τα πιο φρεσκα τα πιο "ζουμερα" ....θα μυριζουν ακομη αιμα!!!+-7 ...ετσι επειδη με εμπνεεις!!!:D :D :D
--------------------------
σε ανατριχιασα ε???...γιαυτο δεν απαντησες....

Μικρος
16-02-08, 02:34
[quote=panos-alex-poli;237362]ελα ελα macblack.και μολις ερθει η σειρα σου......θα σου κρατησω τα καλυτερα εργαλεια!!:D .....τα πιο φρεσκα τα πιο "ζουμερα" ....θα μυριζουν ακομη αιμα!!!+-7
:rolleyes: ποσο ειπαμε γιατρε οτι εχει του κουτιου ζελατινας ενευ "ζουμιων":grin:

lucy
16-02-08, 09:51
Ακόμα λίγα να πείτε για "ζουμιά" όχι απλά θα δώσω την σειρά μου, αλλά θα παραιτηθώ τελείως :smt120

Πάνο μην το πάρεις στα σοβαρά, έχε το σετ στην άκρη! :D

............................................

Το έβαλες στον κλίβανο; :shock:

Πάνος
16-02-08, 12:52
καλημερα....μη φοβασαι λουσυ...ειναι πλαστικα στον κλιβανο δε μπαινουν αλλα υπαρχει παντα το cydex... αφου πλυθουν λοιπον επειτα μπαινουν σε ενα κουτι με το υγρο αυτο που σε δεκα λεπτα καταστρεφει καθε μορφη ζωης!!! ειναι τοσο ισχυρο...οτι μπαινει εκει επειτα απο δεκα λεπτα θεωρειται ασηπτο...μπορεις ακομη και να φας με αυτα....
(μηπως να μη το λεω αυτο και αρχισουν να στελνουν και τα κινεζικα εστιατορια πμ να τα χρησιμοποιουν σαν chopsticks:D )
ετσι η διευκρινηση για να ειστε σιγουροι πως ειναι απολυτως ασφαλη!

madfdg
16-02-08, 15:08
Πατριώτη αν και αλμυρός θα μου ήταν χρήσιμο ένα τέτοιο σετάκι :):)οπότε όταν τελειώσεις με τα παιδιά βάλε με στην λίστα αναμονής .Κερνάω καφέ οπότε βρείς ευκαιρία:D:D

Πάνος
16-02-08, 15:12
εγινε....πατριωτης ε? εισαι ο πρωτος που βρισκω απο εδω...η μαλλον που με βρισκει!!
και αλμυρος?
βεβαιως καφε....θα στειλω πμ

madfdg
16-02-08, 17:56
Δυστηχώς Πάνο δεν είμαστε πολλοί:(

Πάνος
17-02-08, 00:51
αυτο το κακο θα με φαει με αυτον τον τοπο....

glazar
17-02-08, 10:58
Μηπως περισσεύει κανενα στηθοσκοπιο και καμμια στολη γιατρου?
Ξερεις για ποιο λογο... ;)

Περα απο την πλακα μπραβο σου για την προσπαθεια σου αυτη να μοιραστεις με τα παιδια εδω αυτα τα εργαλεια.Υπαρχει περιπτωση να τα εχουν και οι γυναικολογοι αυτα τα εργαλεια?

Πάνος
17-02-08, 14:00
αν εννοεις για στολη για καρναβαλια το μονο ευκολο να σου δανεισω οτι θες..απλα ειμαστε μακρια....:(
αυτα τα εργαλεια τα χρησιμοποιουν γυναικολογοι (οι λαπαροσκοπησεις γινονται απο μαιευτηρες-γυναικολογους σε μας και απο γενικους χειρουργους στα γενικα χειρουργεια)...αλλα φυσικα δε θα εχει καθε γιατρος στο ιατρειο του γιατι εκει δε μπορει να κανει επεμβαση...αυτα θα τα βρεις απο χειρουργικες ειδικοτητες σε ιδιωτικες κλινικες που εχουν χειρουργικες αιθουσες..σε νοσοκομεια..και οπου μπορουν να γινουν τελος παντων επεμβασεις λαπαροσκοπικα..
ευχαριστω για τα καλα σου λογια και το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι ο ρυθμος που μπορω να τα συγκεντρωσω ειναι αργος..:( :(

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
17-02-08, 18:47
Δηλαδη αν υπολογισα σωστα την λιστα αναμονης αλλα τρια σετ και παιρνω?
Κανενας για λαπαροσκοπηση?;) ;) ;)

PascM
17-02-08, 22:19
μονο που με στεναχωρει ειναι οτι ο ρυθμος που μπορω να τα συγκεντρωσω ειναι αργος..:( :(

Δεν χρειάζετε να στεναχωριέσε!!! Είπαμε το χόμπυ απαιτεί υπομονή!!!

Πάνος
18-02-08, 00:30
αντωνης1980 αν προσεξεις καλα με σειρα εμφανισης (οπως στους ηθοποιους.. :D ) ειναι παπαδολπουλος κωστας,george,lucy, neoklis,killbill, macblack, klaz,μικρος, alanboy,imichal και μετα εσυ...και η lucy εχει παρει......αρα...εχεις ακομη...:(
pascM τιμη σου που το γραφεις αυτο ενω εισαι ακομη πιο μετα...:(

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
18-02-08, 00:50
harilaos...φυσικα θα σε βαλω κι εσενα στη λιστα αλλα θελει χρονο....
macblack..εχω εξασφαλισει και τη lucy....ακολουθει neoklis, kill bill και μετα εισαι εσυ...αρα θελω αλλα 3 σετ για να φτασω σε σενα.. μπορεις να το δεις απο τη σειρα που απαντησατε στο ποστ...αυτη κρατω για να μην αδικηθει κανεις...(κι επειμενεις με το "doctor" εσυ!!!!)

Δεν το εθεσα σωστα.Ενοουσα απο δω και μετα.Εχασα εναν τελικα ειναι 4 τα σετ γαι να παρω και εγω.Απλα για να ξερουμε ποτε πλησιαζει η σειρα μας

Πάνος
18-02-08, 01:11
"...παπαδολπουλος κωστας,george,lucy, neoklis,killbill, macblack, klaz,μικρος, alanboy,imichal και μετα εσυ...και η lucy εχει παρει......αρα...εχεις ακομη...:sad: ..."
μετα τη lucy εχει αλλα 7 ατομα...αρα 7 τα σετ και παιρνεις...
life sucks eh?:D...αληθεια θα πας στην πιτα? εγω θα προσπαθησω....

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
18-02-08, 01:19
Ναι συνολο 7.Εκτος αν σου ερθω για λαπαροσκοπηση ετσι?Εκει την κανω και τα παιρνω):smt081 :smt081 Πλακα κανω.Ναι κατα 99% θα παω στην πιτα αυθημερων βεβαια λογω δουλειας.Αντε αν μπορεις ελα να δωσουμε και Θρακιωτικο παρων στην Εκδηλωση.

Πάνος
18-02-08, 01:59
ναι θελω πολυ να ερθω να σας γνωρισω κι απο κοντα....:p
ελα εσυ για λαπαροσκοπηση και παιρνεις και αλλο ενα σετ bonus!!:D :D :D
κι εγω αν τα καταφερω...για αυθημερον το κοβω...με τι μεσο θα πας? στειλε αν θες π.μ. για να μη βεβηλωνουμε το ποστ...zw
αντωνη μου λεει οτι δε δεχεσαι πμ...ειτε το ρυθμισες εσυ ειτε το φορουμ....
δε μπορω να σου στειλω το νουμερο μου...γιατι??:confused:

Παπαδόπουλος Κώστας
23-02-08, 21:31
Λοιπόν, αγαπητοί μου συνχομπίστες πριν από λίγη ώρα ο αγαπητός και γεναιόδωρος φίλος Πάνος, μου παραχώρησε το πολυπόθητο σετ με τα εργαλεία. Περιττό να πω πως οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Τα εργαλεία είναι δύο ,ένα για κοπή και ένα για πιάσιμο. Είναι ακριβέστατα και πολύ βολίκα παρόλο το μεγάλο τους μήκος. Επίσης δείχνουν αρκετά στιβαρά και ανθεκτικά παρόλο που προορίζονται για μια χρήση. Πιστεύω πως θα γίνουν ο καλύτερος βοηθός στην συντήρηση των ενυδρείων μας.
Πάνο σ'ευχαριστώ και πάλι για την προσφορά σου. :smt023

Πάνος
23-02-08, 21:54
χαιρομαι πολυ που σου φαινονται χρησιμα!!!
ελπιζω να φανουν το ιδιο χρησιμα και στους υπολοιπους:rolleyes:
σου ευχομαι να εχεις παντα πολλα-πολλα κλαδεματα!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
09-03-08, 23:03
Για οσους θελουν βρηκα αυτο:http://www.acquariodiscount.it/Co2/ στην μεση περιπου ψαλιδι της ferplast με 30 ευρω.

Πάνος
09-03-08, 23:27
ωστε μου χαλας τη δουλεια αντωνη εεε?????:D :D :D zw
για οσους δε μπορουν να περιμενουν φαινεται καλη λυση....
ο υπομονετικος ομως θα τα παρει δωρεαν...βολευτηκαν καποιοι ..σιγα σιγα προχωραμε..

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
09-03-08, 23:30
Γεια σου ρε Πανο με τα ψαλιδια σου. Εσυ παντως κρατα δυο ψαλιδια για σενα γιατι με τοσο λιμνοφυλλο δεν θα προλαβαινεις να κλαδευεις.Αληθεια πως πηγε το κλαδεμα? αυτο το ψαλιδι το εβαλα για καποιους που θελουν κατι αλλο απο το δικο σου ή βιαζονται.Εγω παντως θα προτιμησω εσενα.;)

Πάνος
09-03-08, 23:43
αντωνη για αλλη μια φορα θα σας ευχαριστησω .....τοσο λιμνοφυλλο που εβαλα και στα αλλα ενυδρεια χωρις co2 ετσι πειραματικα....
οσο για το να κρατησω 2 ψαλιδια..εε παραπαει...λες να γινω τοσο προσωρημενος καποια στιγμη? να μη προλαβαινω να κλαδευω?? δυσκολα...
παντως για την ωρα κλαδευω τα κλαδεματα που μου εδωσε στην πιτα η λουσυ ...για τετοια εξελιξη μιλαμε!!!:D :D :D viva la limnophilla aquatica!!!

Iznogoud
10-03-08, 01:18
Κόψανε οι λαπαροσκοπήσεις λίγο ή μου φαίνεται; :D:D

Πάνος
14-03-08, 13:23
επεσε λιγο αναδουλεια ειναι αληθεια...εχω ακομη 2 σετ και η λιστα προχωραει...αλλα με αργους ρυθμους...παντως δεν αφηνω εργαλεια να πεταχτουν..ουτε σας ξεχνω..

eve_gr2000
14-03-08, 14:00
Καλησπέρα!

Αν και το είδα λίγο αργά νομίζω ότι ένα σετάκι θα ήταν και για ‘μένα ό,τι πρέπει! Ειδικά τώρα που περιμένω και το CO2 μέχρι τέλος του μήνα...! ;) :p
Παρακαλώ όταν με το καλό έρθει και η σειρά μου στείλε ένα Αθήνα με έξοδα αποστολής δικά μου (Περιμένω pm όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα...).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πάνος
14-03-08, 14:22
καλη υπομονη...
ευχαριστως θα κρατησω και για σενα αλλα θα αργησει αρκετα....κραταω τα σετ με σειρα και για εσας απο αθηνα θα κανω μια μαζικη αποστολη..θα ενημερωσω..τα ονοματα σας ειναι σημμειωμενα...

dinos99
14-03-08, 23:54
και εγω θελω οταν με το καλο ερθει η σειρα μου.ειδα τα εργαλια που εστειλες στον μακη και τα λιμπιστικα...:D :D

chemical mac
15-03-08, 00:04
και εγω θελω οταν με το καλο ερθει η σειρα μου.ειδα τα εργαλια που εστειλες στον μακη και τα λιμπιστικα...:D :D...πωλούνται.....:cool:

dinos99
15-03-08, 00:09
...πωλούνται.....:cool:
θα σου τα αρπαξω,θα αρχισω το τρεξιμο και αντε πιασε με παππου...:smt035 :D :D

Πάνος
15-03-08, 01:34
μεχρι να μαζευτουν ολα....καντε και καμια τραμπα μεταξυ σας...φανταζομαι δε κλαδευετε ολοι την ιδια μερα...
ντινο μη πειραζεις τον "παππου" γιατι εξηγηθηκε σπαθι....:p

dinos99
15-03-08, 02:48
ντινο μη πειραζεις τον "παππου"σε πηραν πρεφα και αλλοι μακη!!!!:smt044:smt044

Πάνος
15-03-08, 11:06
κοιτα με ειχε ζαλισει με αυτο το "γιατρε μου" οποτε σκεφτομουνα να του βρω ενα νικ ...αλλα αφου μου το εδωσες ετοιμο...:D

Πάνος
22-03-08, 22:36
παιδια η συλογη λαπαροσκοπικων συνεχιζεται...εχω αλλα 3 σετ.....ξαναποσταρω για τον εξης λογο.....σε σειρα ακολουθει ο kill bill που ειναι αθηνα και μετα ειναι ο klaz απο θεσσαλονικη και παει λεγοντας.....ομως δε μπορω να στελνω αθηνα ενα-ενα καθε φορα...ετσι λεω να παρακαμψω 2 αθηναιους (kill bill και μικρος) και με την ευκαιρια που ειμαι θεσσαλονικη να δωσω τα 3 σετ που εχω (klaz-θεσ.νικη, alanboy-βεροια και αντωνης 1980-κομοτηνη) ......συντομα θα εχω κι αλλα οποτε θα κανω μια μαζικη αποστολη αθηνα γιατι οι υπολοιποι 6 ειναι απο αθηνα (kill bill, μικρος, zorba the freak, steady, pascM, iznogoud)...επειτα ξαναπαιρνει σειρα η θεσσαλονικη και παει λεγοντας..
kill bill, μικρος...ζητω συγνωμη αλλα ειστε οι αμεσως επομενοι...με το που μαζευονται στελνω αθηνα...

Iznogoud
23-03-08, 00:45
Έλα να πηγαίνουμε εθελοντικά για λαπαροσκόπηση γιατί έχω πιάσει γαλαρία. :D
Ο steady είναι πιο μπροστά από εμένα; Ντροπή μου. :D

halvas69
23-03-08, 00:48
Πάρε ένα Boost να το ξεπεράσεις στην σειρά.

panousojet
23-03-08, 03:27
Οποτε στειλεις αθηνα και μπορεις θα ηθελα και εγω ενα σετακι.Οποτε ερθει η σειρα μου και μπορεις να μου στειλεις στειλε pm να σου δωσω περισσοτερες πληροφοριες για αποστολη.
Ευχαριστω

kill_bill
23-03-08, 05:31
Δεν υπαρχει προβλημα Πανο, να βολευτουμε ολοι.

Πάνος
23-03-08, 10:23
ευχαριστω για την κατανοηση....
(panousojet..ok μπηκες κι εσυ στη λιστα αλλα να ξερεις πως αργειειειειει η σειρα σου...:( ....)
τα λεμε ελπιζω το συντομοτερο δυνατον

PascM
23-03-08, 12:24
Δεν χρειάζετε να στεναχωριέσε!!! Είπαμε το χόμπυ απαιτεί υπομονή!!!

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!:D

panousojet
23-03-08, 14:16
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!:grin:
:smt023:smt023

eve_gr2000
23-03-08, 15:50
Ψιτ .....ψιτ....Και εγώ Αθήνα είμαι και είχα ποστάρει ότι θέλω ένα σετάκι αλλά με ξέχασες...!!!!:smt108

Πάνος
23-03-08, 16:10
δε σε ξεχασα:p ...καθε αλλο...απλα μετα απο αυτη τη φουρνια για αθηνα ακουλουθουν αλλοι θεσσαλονικεις και μετα παλι αθηνα δευτερη αποστολη...κοιτα τη σειρα με την οποια απαντανε τα ατομα....αυτη ειναι και η σειρα προτεραιοτητας...με καμια μικρη παρακαμψη λογω μαζικων αποστολων....μην ανησυχεις...απλα θελει υπομονη οπως αναφερθηκε πολλες φορες...

Iann_is
23-03-08, 16:54
Θα περισσέψει και κανένα σετακι και για μας?

Πάνος
23-03-08, 17:26
το οτι θα περισσεψει ...θα περισσεψει......το ΠΟΤΕ θα περισσεψει........εισαι 24ος στη λιστα και απο την αρχη του ποστ εχω βολεψει τους 9.....καλη υπομονη!

kpaulos
02-04-08, 12:18
και εγω απο Αθήνα ειμαι, βαλε με στην λίστα please.
Ευχαριστώ

lingistis
02-04-08, 13:52
Φίλε Πάνο θα με βάλεις και μένα στην λίστα? :)

Φαντάζομαι ότι μέχρι να έρθει η σειρά μου… θα έχω φτιάξει το νέο μου ενυδρείο για φυτά :smt023 … θα έχω βρει κλαδέματα από τους πιο «παλιούς» ;) … θα μάθω από φυτεμένα ενυδρεία +-4 … και τσουπ… :smt026 νάτο το σετάκι από τον Πάνο μας, ακριβώς για το πρώτο μου κλάδεμα!!!!:D :D :D

Πάνος
02-04-08, 15:41
οκ παιδια σας σημμειωσα κι εσας στη λιστα του σιντλερ...εεε στη λιστα του πανου ηθελα να πω....
lignistis...προλαβαινεις να κανεις και διεθνη καριερα τυπου amano μεχρι να σου δωσω το σετ....:D

dalex
06-04-08, 01:56
Πάνο από ότι βλέπεις έμπλεξες. :):):)

Αν χωράω και εγώ βάλε με στη λίστα σίντλερ.
Από υπομονή πάω καλά.
Αν και όταν στείλε pm και φυσικά τα έξοδα δικά μου.

Κανένα τρόπο να προκαλέσουμε επιδημία λαπαροσκοπήσεων;
Κάτι στο νερό της Αλεξανδρούπολης;:D:D:D

flying_guardian
06-04-08, 02:51
Πάνο!
Καλημέρα! Πολύ φοβάμαι πως θα γίνω και εγώ ένας από τους πολλούς σου θαυμαστές!!!!:D :D

Αν υπάρχει λοιπόν χώρος στην black list θα ήθελα να με προσθέσεις και εμένα!! Ελέησέ με και εμένα!!!!!!:smt052

Α! και για να μην ξεχνιόμαστε, χρωστάω και κέρασμα καφέ όταν έρθεις ξανά!!! Ετσι;:cool:

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
06-04-08, 04:37
Τι στο καλο αλλος γιατρος που να μπορει να εξοικονομησει τα πολυποθητα εργαλεια δεν υπαρχει στο GAB???????

Πάνος
06-04-08, 19:16
Τι στο καλο αλλος γιατρος που να μπορει να εξοικονομησει τα πολυποθητα εργαλεια δεν υπαρχει στο GAB???????

το καλυτερο ειπες.....για δικη σας πιο γρηγορη εξυπηρετηση επιστρατευστε γνωστους σας...γιατι η λιστα που συμπληρωνω προχωρα πολυ πιο γρηγορα απο το ρυθμο που μαζευω...:(

Iznogoud
06-04-08, 19:35
το καλυτερο ειπες.....για δικη σας πιο γρηγορη εξυπηρετηση επιστρατευστε γνωστους σας...γιατι η λιστα που συμπληρωνω προχωρα πολυ πιο γρηγορα απο το ρυθμο που μαζευω...:(

Επιστρατεύστε γνωστούς και για λαπαροσκόπηση. Κακό δεν κάνει. Κάντε όλοι από μία. :D

Πάνος
06-04-08, 19:46
:D :D :D

gaia
07-04-08, 17:36
Μην αγχώνεστε , στο 99% των κλαδεμάτων σηκώνουμε μανίκι και μπλούμ με το <<παραδοσιακό>> μακρύ-μυτερό ψαλίδι .

leonm
07-04-08, 19:00
Μην αγχώνεστε , στο 99% των κλαδεμάτων σηκώνουμε μανίκι και μπλούμ με το <<παραδοσιακό>> μακρύ-μυτερό ψαλίδι .
Kαι γω που το βρηκα τελικα, στο ντουλαπι στα αζητητα ειναι.Αν δε μπει το χερι στο ενυδρειο...

Zorba_The_Freak
07-04-08, 19:22
Βρε δικιο έχετε αλλα αρώστεια ειναι αυτή, τον θελουμε τον high-tech εξοπλισμό μας εστω και αν δεν τον χρησιμοποιουμε ιδιαιτερα... ;)

Shark
29-04-08, 10:08
panos-alex/polis

Χριστός Ανέστη, κοiτα τα pm σου.

Πάνος
29-04-08, 13:34
να ενημερωσω εδω πως τις 2 τελευταιες βδομαδες πριν το πασχα οι γιατροι μας εκαναν επισχεση εργασιας ..και σε συνδυασμο με τις μερες του πασχα δεν εχει γινει καμια λαπαροσκοπηση κι εχω μεινει στασιμος.....περιμενω να ξεκινησουν και παλι τα τακτικα χειρουργεια και να αρχισω να μαζευω...

bandit4
29-04-08, 16:35
προσθεσε και εμενα στη λιστα...

flying_guardian
03-05-08, 13:32
Kαι γω που το βρηκα τελικα, στο ντουλαπι στα αζητητα ειναι.Αν δε μπει το χερι στο ενυδρειο...

Μωρέ.....σαν το χέρι, τίποτα! Αλλά καμιά φορά θέλεις να κάνεις κάτι ψιλοδουλίτσες στον πάτο!
Γιατί πρέπει να βρέχεσαι, να τρέχεις μετά να πληθείς, και όλη αυτή η βαβούρα. Εγώ τώρα αν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο, προσπαθώ με την τσιμπίδα της eheim αλλά είναι πολύ χοντρή και δεν βολεύει! :(

DimPas
07-05-08, 22:24
Γεια σου Πάνο από την άλλη άκρη της Ελλάδας (Κέρκυρα)!
Φοβάμαι πως θα κάνω και εγώ μία αίτηση για τα εργαλεία σου!:grin:

Όταν και εφόσον έρθει η σειρά μου, ενημέρωσε με, θα χαρώ να σε ακούσω!

paraskevi_gr
20-05-08, 13:29
Φίλε Πάνο και για μένα παρακαλώ ένα σετάκι για θεσσαλονίκη όποτε περισέψει τίποτα. +-8

gohn1990
20-05-08, 13:31
και εγω ενα σετακι για Αθηνα,αν γινεται....φυσικα τα μεταφορικα δικα μου....:D

theofilos
20-05-08, 13:36
Πανο και Πατρα αν μπορεις! :grin:

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
20-05-08, 14:48
λοιπον Πανο σου εχω μια προταση. κανε μια κινητη μοναδα λαπαροσκοπησης και οποιος χρειαζεται σετακι θα τον επισκευτεσαι , χειρουργειο και θα του κανεις δωρο το σετακι. :D:D:D:D:D

ΥΣ: Πες μου μονο ποτε θα ερθεις σε μενα που πηρα να ξερω να την κοπανησω....:D:D:D:D

Πάνος
20-05-08, 15:50
λοιπον Πανο σου εχω μια προταση. κανε μια κινητη μοναδα λαπαροσκοπησης και οποιος χρειαζεται σετακι θα τον επισκευτεσαι , χειρουργειο και θα του κανεις δωρο το σετακι.

ΥΣ: Πες μου μονο ποτε θα ερθεις σε μενα που πηρα να ξερω να την κοπανησω....

ετσι με βλεπω να κανω.......:D:D
παιδια ειπαμε οι ρυθμοι ειναι χελωνας....και οι συναδελφοι ...ε δε το εχουν παρει και ζεστα το θεμα..οποιος θυμαται κραταει αλλα....χανω καποιες επεμβασεις...
παντως εχω το νου μου...και κρατω

dizio
25-05-08, 14:07
http://www.giatroi.gr/Arthra/Lamparoskopisi.html
:smt082:smt082για να ξερουμε τι μασ γινεται:smt030

Πάνος
25-05-08, 14:18
http://www.giatroi.gr/Arthra/Lamparoskopisi.html

σωστος!!!

panousojet
21-11-08, 15:32
Σημερα παρελαβα το σετακι μου.Θα ηθελα να ευχαριστησω τον dinos99 που κανονισε και τα μοιρασε εδω αθηνα και σαφως και τον panos-alex/polis

Πάνος
21-11-08, 17:28
να εισαι καλα!!! παιδια για την ωρα παγωνει η λιστα...ειχα τη χαρα να μοιρασω σε περιπου 28 ατομα μεχρι στιγμης!

να ευχαριστησω κι εγω τον ντινο για τη διανομη και οσους αλλους ανελαβαν αυτο το καθηκον στις ομαδικες αποστολες.....θα συνεχισω με τα ατομα που εχουν ποσταρει μεχρι τωρα....αλλα απο εκει και περα.....
υαρχουν καποια σχεδια για τη διαθεση των εργαλειων....θα σας ενημερωσω συντομα ;)....

lingistis
26-11-08, 09:32
Το νούμερο 28 μάλλον ήμουν εγώ!!! :D
Σε ευχαριστώ panos!!! :p

spookie
26-11-08, 10:35
μια ιδιοκατασκευη που προς το παρον φαινετε να δουλευει

harilaos
26-11-08, 11:59
Ελπίζω η πένσα να είναι καθαρή :P .. Αν και δεν είμαι σίγουρος εάν κάνει να έρχεται σε επαφή με το νερό..

aquaman
26-11-08, 12:45
Δε φαίνεται για πένσα. Μάλλον planting tongues - ειδικό εργαλείο για ενυδρεία. Είναι πλαστικό.

spookie
26-11-08, 14:36
ειναι 60 εκατοστα λαβιδα για ενυδρειο

PascM
26-11-08, 20:09
Στην οποία προσάρμοσες ένα ψαλίδι σωστά?
Ορισμένα ψαλίδια έχουν λιπαντικό στο σημείο τριβής :rolleyes:

spookie
26-11-08, 23:57
το ψαλιδι ειναι καθαρο απο λαδια. δεν ειναι ακριβως καινουργιο. και εχει πληθει αρκετες φορες. συν το οτι το κοστος ειναι μηδαμινο. οσο για τη λαβιδα ουτε που την πειραξα αφου η ενωση ειναι με απλη μονοτικη ταινια ωστε να την ενωνω μονο οταν μου ειναι απαραιτητη.

aquaman
27-11-08, 00:07
το ψαλιδι ειναι καθαρο απο λαδια. δεν ειναι ακριβως καινουργιο. και εχει πληθει αρκετες φορες. συν το οτι το κοστος ειναι μηδαμινο. οσο για τη λαβιδα ουτε που την πειραξα αφου η ενωση ειναι με απλη μονοτικη ταινια ωστε να την ενωνω μονο οταν μου ειναι απαραιτητη.

Δεν ανησυχείς μήπως η κόλα της μονωτικής ταινίας "βγάλει" τίποτα στο νερό;

spookie
27-11-08, 00:20
δεν αφηνω τη λαβιδα μεσα στο νερο. οσο για την κολλα της μονωτικης και το πιθανο λαδι απο την συνδεση δεν πρεπει να ξεχναμε οτι σχεδον ολα τα μερη του εξοπλισμου στα ενυδρεια ειναι απο πλαστικο και οτι οσοι εχουν εξωτερικο φιλτρο στη συντηρηση των ελαστικων μερων [ π.χ. τσιμουχες σφραγισματος βαζουν βαζελινη που ειναι επισης λιπαντικο. η μονοτικη ταινια ειναι ενα υλικο που και να το βαλεις στο νερο δεν αφηνει καταλοιπα τουλαχιστον για λιγα λεπτα που χρησιμοποιηται..

supermanx
27-11-08, 00:44
οποτε και αν ξαναμαζεψεις βαλεμε και μενα στη λιστα αναμονης οκ?

Maax
06-12-08, 03:33
Πάνος, αν και καθυστερημένα θέλω να σε ευχαριστήσω για το σετάκι που μου έδωσες.
Εντελώς πρακτικά με μια μικρή χρήση που έκανα.

delta66
06-12-08, 04:27
Και εγω περιμενω τον χοντρο για να σε ευχαριστησω αλλα το εχει ριξει στα τσιπουρα και τα μπριζολιδια και δεν συναντηθηκαμε ακομα :D

Πάνος
06-12-08, 15:26
χα...χα...θα σου παρει καιρο τοτε αν αρχισε τα κοψιδια....

παιδια να ειστε καλα....

δε χρειαζεται να ποσταρετε εδω για τα εργαλεια....συντομα θα εχετε νεοτερα..;)

delta66
06-12-08, 23:48
Κακως το βριζουμε το παιδι μωρε.
Οριστε ηρθε, τα εφερε και με δωροδοκησε και με μια ριζα γεματη anubias (τιγκα στην μαυρη αλγη). :D
Αν την δει πως εγινε, θα τη ζηταει πισω :cool:
Ευχαριστω λοιπον και γω τελευταιος εδω και απο αυριο αρχιζω εγχειρησεις.:p

maikl
07-12-08, 06:23
χα...χα...θα σου παρει καιρο τοτε αν αρχισε τα κοψιδια....

παιδια να ειστε καλα....

δε χρειαζεται να ποσταρετε εδω για τα εργαλεια....συντομα θα εχετε νεοτερα..;)

:smt041 ;)

delta66
07-12-08, 19:48
....με δωροδοκησε και με μια ριζα γεματη anubias (τιγκα στην μαυρη αλγη). :D
Αν την δει πως εγινε, θα τη ζηταει πισω :cool:....
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-dd212-delta66-aqua-plants-anubias.jpg

Πάνος
18-12-08, 15:33
μπορω πλεον να σας ενημερωσω για το θεμα οπως ειχα υποσχεθει...

μετα απο 30 σετ λαβιδες που χαριστικαν σε συγχομπιστες...για να εχουν ολοι προσβαση και να μην υπαρχει λιστα αναμονης αλλα και για ενισχυση του συλλογου μας...
θα μπορειτε να βρειτε τις λαβιδες αυτες στον ΠΣΦΕ και εναντι ενος συμβολικου ποσου να τις αποκτησετε...
τα εργαλεια αυτα κοστιζουν πανω απο 100 ευρω εκαστο και ουσιαστικα "χαριζονται " παλι μιας και αν τα προμηθευτειτε απο το συλλογο δε θα εχετε τα 11 ευρω εξοδα αποστολης που ειχατε απο μενα για την κουριερ...

για τη βορειο ελλαδα μπορειτε να τα προμηθευτειτε απο το κλιμακιο βορειου ελλαδος....ενω για το κλιμακιο ανατολικης μακεδονιας και θρακης απο μενα...;)

καλα κλαδεματα!

sarevock
25-12-08, 18:58
Πως ακριβως μπορω και εγω να παρω ενα τετοιο απο τον συλλογο?

Alex_Salonica
26-12-08, 01:21
Που βρίσκεται το κλιμάκιο βορείου Ελλάδος;

george
26-12-08, 12:47
Που βρίσκεται το κλιμάκιο βορείου Ελλάδος;

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21292

Πάνος
26-12-08, 13:22
Πως ακριβως μπορω και εγω να παρω ενα τετοιο απο τον συλλογο?

θα τις παρεις απο μενα φιλε μου...μετα τς γιορτες θα κανονισουμε συναντηση....;)
θα ενημερωθεις παρακολουθωντας αυτο το thread..http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23252&highlight=%F3%F5%ED%E1%ED%F4%E7%F3%E5%E9%F2+%E8%F1 %E1%EA%E7%F2

sarevock
27-12-08, 13:43
Thanks! :)

paraskevi_gr
15-01-09, 10:49
Μετά από καιρό χρήσης των λαβίδων (Πανο μας έλεισες τα χέρια και σε χιλιοευχαριστούμε) :p

Έχω να πω πως η λαβίδα ειδικά είναι αναντικατάστατη για μένα. Σε ευχαριστούμε και πάντα τέτοια :smt041(για την ιδέα να τα μοιράζει ο σύλλογος) :smt023 και πάλι μπράβο και ευχαριστούμε. +-3

Πάνος
15-01-09, 19:40
να εισαι καλα παρασκευη!:p

εδω τα καλα εργαλεια λεμεεεεε!!!!! ολοι στα κλιμακια σας...

ANXRI
16-01-09, 01:03
Θέλω και εγώ!!

george
16-01-09, 01:04
Περνάς το Σάββατο από τον σύλλογο και παίρνεις ;)

ANXRI
16-01-09, 01:53
ok!!

Παπαδόπουλος Κώστας
17-01-09, 00:38
Προς λύπη μου σήμερα στην καθιερωμένη αλλαγή - κλάδεμα η λαβίδα μας άφησε καιρούς :smt022. Φυσικά την χρησιμοποίησα πέραν του δεοντος.Θα μπορούσα να έχω αντικατάσταση της (please:smt100) με έχει βολέψει πάρα πολύ που δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνω χωρίς αυτή.
Κάντε κάτι χριστιανοί :smt086

Πάνος
17-01-09, 02:43
κωστα λαβιδες στη θεσσαλονικη εχει το κλιμακιο βορειου ελλαδος...

λυπαμαι που "σε αφησε" (οσο να πεις δεν ειναι εργαλεια για "βαριες" δουλειες-σκεψου την πραγματικη χρηση τους;)) αλλα χαιρομαι που σου φανηκε τοσο χρησιμη και σε εξυπηρετησε τοσο καιρο...:p

αν δε βρεις στο κλιμακιο β.ε. μου λες και σου φερνω...

Perazzi
17-01-09, 02:50
Πάνο θέλω και εγώ , που θα βρω το κλιμάκιο ??

Πάνος
17-01-09, 02:55
εσυ θα αποφασισεις σε ποιο κλιμακιο ανηκεις....χα χαχαχ
αν σε βολευει παρε απο θεσσαλονικη..αν οχι παρε απο μενα....οτι προτιμας...

Παπαδόπουλος Κώστας
17-01-09, 13:22
κωστα λαβιδες στη θεσσαλονικη εχει το κλιμακιο βορειου ελλαδος...

λυπαμαι που "σε αφησε" (οσο να πεις δεν ειναι εργαλεια για "βαριες" δουλειες-σκεψου την πραγματικη χρηση τους;)) αλλα χαιρομαι που σου φανηκε τοσο χρησιμη και σε εξυπηρετησε τοσο καιρο...:p

αν δε βρεις στο κλιμακιο β.ε. μου λες και σου φερνω...
Έγινε Πάνο, θα μιλήσω με τον υπεύθυνο, σ' ευχαριστώ πολύ :D

mikenuke
08-02-09, 23:44
Για λαβιδες επικοινωνειτε με μενα, δειτε ποσο εχει (http://www.msiprecision.com/cart/index.php?main_page=product_info&cPath=905_1242_909&products_id=9364) με 10 ευρουλακια , για το φουκαριαρη το Συλλογα, δικια σας!!!

Πάνος
09-02-09, 12:15
170 ευρω αναφερεται η τιμη της στα τιμολογια του νοσοκομειου....οι περισσοτεροι με τους οποιους μιλησα τους "ελυσαν τα χερια" ειδικα για ψηλα ενυδρεια (του τυπου ριο 400) αναντικαταστατες..!!
..για τους θαλλασινους δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να ταιζουν τις ανεμωνες τους...:rolleyes:

λαβιδες βρισκονται στο συλλογα στην αθηνα και στα κλιμακια βορειου ελλαδας...(θεσσαλονικη υπευθυνος mikenuke και αλεξανδρουπολη panos-alex/polis)

dalex
13-02-09, 22:17
μπορεί να μου το στείλει κάποιος με αντικαταβολή αν δεν είναι εύκολο να περάσω από το σύλλογο;

clarck
16-02-09, 20:51
με τετοιες τιμες δεν ειναι να απορρει κανεις για το κοστος μιας τετοιας επεμβασης...

nikosm1
16-02-09, 21:44
Μπορείτε να φέρετε στην κοπή της πίτας μερικές λαβίδες για μας τους νέους;

george
16-02-09, 22:41
Θα φέρουμε ;)

kalomoiris
17-02-09, 08:19
ψαλιδι υπαρχει????

Πάνος
17-02-09, 10:56
τα ψαλιδια ειναι δυσευρετα..:(..εχω ομως ενα ....αν θες μπορω να σου στειλω..

ANXRI
18-02-09, 22:12
Ψαλίδι και εγώ θέλω, έχω πάρει μόνο λαβίδα.

Πάνος
06-04-09, 23:49
καλα νεα!!! εχω βρει μερικα ψαλιδια....;)
οποιος ενδιαφερεται...
για αθηνα μην ανησυχειτε για μεταφορικα...αν το δηλωσετε μεχρι το σαββατο...η προεδρος θα σας τα φερει στην πρωτευουσα!:p
υπερ συλλογου παντα!

Yannis_K
07-04-09, 08:18
Θα ήθελα και εγώ ένα σετ λαβίδα ψαλίδι παρακαλώ.

AQUA PURA
07-04-09, 12:43
ενδιαφέρομαι και εγώ για μια λαβίδα, μπορώ να περάσω απο τον σύλλογο κάποια μέρα... υπάρχει απόθεμα?

ευχαριστώ..

Πάνος
07-04-09, 13:18
ναι υπαρχει στο συλλογο ..μπορεις να βρεις λαβιδες...
yannisK που μενεις?? η ανθουσα που ειναι??

rottbea
07-04-09, 13:26
Και εγω ενδιαφερομαι για μια λαβιδα εαν υπαρχει!
ευχαριστω

Πάνος
07-04-09, 13:34
λαβιδες εχει ο συλλογος....οσοι θελουν ας γραψουν εδω για ψαλιδια γιατι αυτα ειναι που δεν ειναι παντα διαθεσιμα...
αποθεμα σε λαβιδες υπαρχει....

lion
07-04-09, 13:52
Ένα ψαλιδάκι θα το ήθελα... Είναι σαν τις υπέροχες λαβίδες;

Χαραμάδας
07-04-09, 19:20
λαβιδες εχει ο συλλογος....οσοι θελουν ας γραψουν εδω για ψαλιδια γιατι αυτα ειναι που δεν ειναι παντα διαθεσιμα...
αποθεμα σε λαβιδες υπαρχει....

Μια φώτο ρε παιδιά....τι μέγεθος έχουν( και η λαβίδα και το ψαλιδι):p

lion
07-04-09, 20:58
Μια φώτο ρε παιδιά....τι μέγεθος έχουν( και η λαβίδα και το ψαλιδι):p

Tην Κυριακή στην συνάντηση είχαμε λαβίδες...

Πάνος
07-04-09, 22:35
φωτο στην 1η σελιδα..ποστ 25...αυτη ειναι η λαβιδα..το ψαλιδι εχει αντι για του μικρους βραχιονες ενα λεπτο ψαλιδι για κλαδεμα....περιστρεφεται 360 μοιρες...;)
45 ποντους ειναι τα εργαλεια απο ακρη σε ακρη...

alechandro
07-04-09, 22:56
φωτο στην 1η σελιδα..ποστ 25...αυτη ειναι η λαβιδα..το ψαλιδι εχει αντι για του μικρους βραχιονες ενα λεπτο ψαλιδι για κλαδεμα....περιστρεφεται 360 μοιρες...;)
45 ποντους ειναι τα εργαλεια απο ακρη σε ακρη...
ενδιαφερομαι κ εγω φιλε μου για μια λαβιδα, πως θα γινει να τη προμηθευτουμε? Αν ειναι απτα γραφεια τι ωρες κ μερες?

sifnos
07-04-09, 23:11
ενδιαφερομαι κ εγω φιλε μου για μια λαβιδα, πως θα γινει να τη προμηθευτουμε? Αν ειναι απτα γραφεια τι ωρες κ μερες?

στελνει πμ εδω pascm (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?find=lastposter&t=31435) . μαθαινεις τιμη και αν μπορει να σου αποσταλει η αποδειξη ταχυδρομικος.μετα στελνεις πμ σε μενα κανονιζουμε μερα και ωρα (μεχρι και την παρασκευη)σου δινω το κλαδευτηρι πληρωνεις κατα την παραλαβη και καλα κλαδεματα:D:D:D.

ειναι μια μικρη αλλα ευκολη διαδικασια.ακομα ο χωρος δεν ειναι ετοιμος και το ωραριο ακαταστατο

Πάνος
07-04-09, 23:14
υπενθυμιζω για να μη γινονται παρεξηγησεις....αλλο η λαβιδα αλλο το ψαλιδι ..η λαβιδα πιανει -σηκωνει-μετακινει το ψαλιδι κοβει...και τα 2 ειναι σετ αλλα δεν κανουν την ιδια δουλεια...να διευκρινιζετε τι θελετε...

sifnos
07-04-09, 23:43
υπενθυμιζω για να μη γινονται παρεξηγησεις....αλλο η λαβιδα αλλο το ψαλιδι ..η λαβιδα πιανει -σηκωνει-μετακινει το ψαλιδι κοβει...και τα 2 ειναι σετ αλλα δεν κανουν την ιδια δουλεια...να διευκρινιζετε τι θελετε...

πολυ σωστα ...υπαρχει στο συλλογο και λαβιδα και κλαδευτηρι.διαλεγεις και παιρνεις

Χαραμάδας
08-04-09, 08:40

Sorry είχα την εντύπωση ότι η λαβίδα κόβει-κλαδεύει.Απ'ότι είδα στη φώτο κάνει ίδια δουλείά σαν τις eheim, μόνο που είναι πιό κοντή.Μακάρι να υπήρχε εργαλείο που να μπορεί να κόβει-κλαδεύει χαμηλά(στα 80-90 cm) για να σταματήσουμε να βουτάμε στο ενυδρείο και να τρομάζουμε τα ψάρια.Ευχαριστώ πάντος.

Πάνος
08-04-09, 09:49
Sorry είχα την εντύπωση ότι η λαβίδα κόβει-κλαδεύει.Απ'ότι είδα στη φώτο κάνει ίδια δουλείά σαν τις eheim, μόνο που είναι πιό κοντή.Μακάρι να υπήρχε εργαλείο που να μπορεί να κόβει-κλαδεύει χαμηλά(στα 80-90 cm) για να σταματήσουμε να βουτάμε στο ενυδρείο και να τρομάζουμε τα ψάρια.Ευχαριστώ πάντος.

μα υπαρχει και το ψαλιδι που ειναι ιδιο (εκτος απο το μπροστινο μερος) με τη λαβιδα και κλαδευει....ακριβως γιαυτο το λογο....για να μη βουταμε χερια...τελος παντων..αν πας στο σεμιναριο μπορεις να δεις αν σου κανουν...
και μαλιστα ο συνδυασμος λαβιδα και ψαλιδι ειναι πολυ βολικος...κρατας με τη λαβιδα και σταθεροποιεις..κοβεις με το ψαλιδακι....

Χαραμάδας
08-04-09, 11:06
μα υπαρχει και το ψαλιδι που ειναι ιδιο (εκτος απο το μπροστινο μερος) με τη λαβιδα και κλαδευει....ακριβως γιαυτο το λογο....για να μη βουταμε χερια...τελος παντων..αν πας στο σεμιναριο μπορεις να δεις αν σου κανουν...
και μαλιστα ο συνδυασμος λαβιδα και ψαλιδι ειναι πολυ βολικος...κρατας με τη λαβιδα και σταθεροποιεις..κοβεις με το ψαλιδακι....

Πάνο μου δεν φάνηκε στη φώτο το ψαλίδι και δεν κατάλαβα.Θα πάω στο σεμινάριο και θα το δω από κοντα.Σε ευχαριστώ.

sifnos
08-04-09, 17:18
ο συνδυασμος λαβιδα και ψαλιδι ειναι πολυ βολικος...κρατας με τη λαβιδα και σταθεροποιεις..κοβεις με το ψαλιδακι....
+1
αυτο ειναι το θεμα;)

Yannis_K
08-04-09, 21:25
ναι υπαρχει στο συλλογο ..μπορεις να βρεις λαβιδες...
yannisK που μενεις?? η ανθουσα που ειναι??

Φίλε Πάνο είναι στην Ανατολική Αττική. Αφού υπάρχει στο σύλλογο θα επικοινωνήσω με τον pascm για το σετάκι και με την ευκαιρία να γραφτώ και στο σύλλογο.

sifnos
08-04-09, 23:25
γιαννη εισαι πολυ τυχερος για το μερος που μενεις.ειχα παει στο expoathens για μια εκθεση και μετα γυρισα εκει μεχρι ψηηηλα το "χωριο"...υπεροχο!

αυτη τη στιγμη υπαρχουν 25 λαβιδες και 2 κλαδευτηρια.αν τα θελει καποιος μεχρι την παρασκευη μπορουμε να κανονισουμε.μετααα σιφνο:D.επειδη το προγραμμα ειναι δυσκολο και ο χωρος δεν ειναι ετοιμος δεν γινονται οι συναντησες συγκεκριμενες μερες και ωρες

κανονιστε τα διαδικαστικα με τον pascm και εγω αναλαμβανω την παραδωση

Yannis_K
08-04-09, 23:37
Βασίλη είναι παραγματικά όμορφη η περιοχή μας. Μένω εδώ περίπου 6 χρόνια και έχω ησυχάσει :)
Για το σετάκι έχω ήδη στείλει pm στον pascm για να συννενοηθούμε.

sophiasv
04-03-10, 14:19
καλημερα.... παιδια ψαχνω & εγω ψαλιδι & λαβιδα.... μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει...

Πάνος
04-03-10, 14:21
καλημερα σοφια! καλως μας ηρθες!!:p
το κλιμακιο Αν. Μακ.-Θρακης του ΠΣΦΕ ειναι εδω για να σου λυσει το προβλημα! :D

potami
04-03-10, 16:21
Πανο κανονισε και για μενα κανενα

Πάνος
04-03-10, 17:35
νομιζω πως το κλιμακιο βορ.Ελλαδος εχει λαβιδες...
τα ψαλιδια για την ωρα εχουν τελειωσει (εκτος αν υπαρχουν Αθηνα).
ενα πμ στον mikenuke θα σου λυσει την απορια....
μολις εχω κι αλλα ψαλιδια θα ανακοινωσω και θα εφοδιασω τα κατα τοπους κλιμακια...

klipitiklopos
08-04-11, 20:11
Καλησπερα στα παιδια και απο εμενα!
Πως μπορω να βρω και εγω 2 σετακια;

giannisaek
08-04-11, 21:25
Βάζω φωτογραφίες να καταλάβετε ποια είναι η λαβίδα, και ποιο το ψαλίδι.

http://i964.photobucket.com/albums/ae125/giannis_b2/DSC_5068.jpg

http://i964.photobucket.com/albums/ae125/giannis_b2/DSC_5071.jpg

http://i964.photobucket.com/albums/ae125/giannis_b2/DSC_5066.jpg

redman88
08-04-11, 22:09
αυτα ειναι απο το νοσοκομειο????
αν ναι θα πω στην μανα μου να φροντισει να βρει

kingrim
10-04-11, 20:22
σαν το χερι δεν υπαρχει

orestis_tr
13-08-11, 23:18
καλησπέρα παιδιά θα ήθελα και εγώ ένα ψαλίδι και μία λαβίδα που μπορώ να βρω?

Γιώργος Κ
14-08-11, 01:36
Καλως ηρθες Ορεστη!! :p:p

Στειλε ενα μαιλ στο info@aquarist.gr ειναι του συλλογου λογικα θα εχουν και αλλες! ;)

jimn
14-08-11, 23:10
Θα ήθελα και εγώ ένα σετάκι ψαλίδι/λαβίδα αν υπάρχουν ακόμα.Αν δεν σας κάνει κόπο pm me για την παραλαβή όταν υπάρξουν διαθέσιμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Λάζαρος
14-08-11, 23:34
εστειλα αλλα επεστραφη το μηνυμα...οποτε στειλτε μου και μενα ενα pm οταν θα υπαρχει διαθεσιμοτητα

orestis_tr
15-08-11, 10:45
και εγώ έστειλα και μου επέστρεψε το μήνυμα,σας παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ όταν θα υπάρχουν.σασ ευχαριστώ

panmaroy
15-08-11, 13:17
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=category&id=10&show=grid

Tolis
15-08-11, 19:03
info@psfe.gr