Επιστροφή στο Forum : co2 λιγες φυσαλιδες
rixardos73
03-02-08, 21:37
Καλησπέρα
Έκανα το μίγμα όπως αναφέρεται σε κάποιο topic ( 2,5 κούπες ζάχαρη , μισό κουταλάκι μαγιά σε 1 ½ λίτρο ) αλλά δεν βγάζει αρκετές φυσαλίδες , βγάζει 1 φυσαλίδα ανά 5 δευτερόλεπτα τι έχω κάνει λάθος?? Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε??:(
mpampis 1969
03-02-08, 21:59
Καλησπέρα
Έκανα το μίγμα όπως αναφέρεται σε κάποιο topic ( 2,5 κούπες ζάχαρη , μισό κουταλάκι μαγιά σε 1 ½ λίτρο ) αλλά δεν βγάζει αρκετές φυσαλίδες , βγάζει 1 φυσαλίδα ανά 5 δευτερόλεπτα τι έχω κάνει λάθος?? Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε??:(
Δεν ειναι και ασχημα για DIY.
Παντως το ποσες φυσαλιδες θα βγαινουν εξαρτατε και απο την θερμοκρασια του μιγματος.
jimfytakis
03-02-08, 22:36
Η οποια θερμοκρασια μειγματος εξαρταται απο του δωματιου..
rixardos73
03-02-08, 22:46
Θα βάλω το μπουκάλι σε ένα μονωμένο κουτί για να ανεβάσω την θερμοκρασία -τώρα έχω 20 -να την πάω τουλάχιστον στους 22
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Δεν θα ανεβει η θερμοκρασια σε μονωμενο κουτι.
rixardos73
10-02-08, 12:50
Σκέφτηκα τελικά να βάλω το μίγμα σε ένα θερμό , έβαλα το νερό στους 23 βαθμούς και το έριξα μέσα , μετά από 3 ώρες περίπου άρχισε να βγάζει 1 φυσαλίδα ανά 3 δεύτερα , στο ενυδρείο έχω βάλει αεροπετρα και έβγαινε κανονικά το CO2 αλλά μετά από 3 μέρες σταμάτησε να βγαίνουν φυσαλίδες από την αεροπετρα δεν ξέρω τι γίνεται μάλλον πρέπει να αγοράσω ένα σύστημα του εμπορίου για να ξενοιάσω μια και καλή…
Mπορείς να βάλεις και δυο μπουκάλια και να τα ενώσεις με ενα ταφ.Βάλε και την σκάλα της hagen και είσαι ok;)
Μόνο που αυτό θέλει πολύ προσοχή σε περίπτωση που ανέβει η θερμοκρασία και δεν είσαι σπίτι!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.