Επιστροφή στο Forum : Ανούμπια
Έχω ενάμιση μήνα που έχω δέσει την ανούμπια με μπετονιά πάνω σε μία μικρή ρίζα μοπάνι και ακόμη δεν έχει πιάσει! Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται περίπου;
πως εισαι συγουρος οτι δεν εχει πιασει..πας να την λυσης και φευγει?δεν εχουν μεγαλωσει καθολου η ριζες?
Οι ρίζες έχουν μεγαλώσει λίγο, αλλά η ανούμπια δεν έχει πιάσει ακόμη.
Τι εννοεις δεν εχει πιασει?
τη στερεωνεις και μετα απο λιγο ξεκολαει?
ή ενοεις οτι δεν εχει αναπτυχθει?:confused: :confused: :confused:
Εννοώ πως αν βγάλω την μπετονιά η ανούμπια δεν κρατιέται πάνω στο μοπάνι.Δεν συγκρατιέται με τις ρίζες καθώς αυτές δεν έχουν κολλήσει πάνω στο ξύλο.
εγω τις δενω με μαυρη κλωστη και εκτος οτι δεν κανει μπαμ οπως η μπετονια μετα απο καιρο οταν το ριζομα εχει πιασει καλα πανω στο ξυλο αυτη εχει σαπισει και ολα ειναι οκ....;);)
Οπότε θα περιμένω μέχρι να πιάσει! Μέχρι τότε ας φαίνεται και λίγο η πετονιά!
θελει λιγο καιρο ειδικα σε μοπανι που ειναι ποιο σκληρο ξυλο εγω τις δενω με μαυρα tire up ουτε λυνονται ουτε τιποτα και με την καταλληλη θεση δεν φαινεται τιποτα
Όντως το μοπάνι είναι σκληρό και άντε να γαντζωθεί η ανούμπια!
οπως ολα ετσι και αυτο θελει την υπομονη του...εγω τις ειχα δεσει με πετονια σε mopani απλα φροντιζα να μην ειναι πολυ χαλαρη για να μην κουνιεται το φυτο απο το ρευμα νερου η απο τα μεγαλα ψαρια. αν κουνιεται εστω και λιγο δε μπορει να αγγιστρωθει...τωρα για να ξεκολλησεις και τις 3 ανουμπιες που εχω πρεπει να καταστρεψεις και τα φυτα και το ξυλο...
υπομονη και θα δικαιωθεις...
Η αλήθεια είναι πως δεν την είχα δέσει πολύ σφιχτά την ανούμπια για να μην την πληγώσω και κάθε φορά με το παραμικρό κουνιόταν. Τώρα την έδεσα πιό σφιχτά και περιμένω!:smt045
καλη επιτυχια...να δεις τι ωραι θα σε ανταμειψει με τα ανθη της...εγω τα θεωρω πολυ εξωτικα..
η ανουμπια μου ανθισμενη εξω απο το νερο...ανθιζουν και μεσα στο νερο φυσικα..
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.