Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Συγμωμη μήπως μπορείτε να βοήθησετε?

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
31-01-08, 22:55
Στο 110lt καθαρο νερο που εχω εχω βαλει μεσα 1 dracaena sanderiana red, 1 synchronium red , 1 syngonium pumilio , 1 ophiopogon japonica , 1 anoybia , 1 anoybia nana , acorus pusillus , lilaeopsis novea , και ενα κοκκινο που δεν το ξερω.τι φυτα ειναι χαμηλων ή υψηλων απαιτησεων? το cayman 125lt εχει δυστυχως μονο 2 λαμπες των 18w.Σημερα πηρα και τα λιπασματα flurish, ,flyrish excel , flurish iron. μεχρι σημερα δεν τα παω και πολυ καλα και ακομα ψαχνω το γιατι , γιατι δεν εχω ακομα αξειωθει να παρω και τεστ νερου. οι ωρες απο τις λαμπες ειναι απο 13:00 εως 23:00 και συστημα co2 ΤΕTRA CO2 OPTIMAT. το ενυδρειο τρεχει 2 χρονια και με φυτα 1 χρονο. καθε γνωμη και ιδαιτερα αρνητικη δεκτη για να μαθω και τιποτα. Μεχρι τωρα μου εχουν χαλασει αρκετα φυτα.ααα και υποστρωμα σκετο χαλικι 3-5 χιλ με καψουλες λιπασματος και μεχρι τωρα υγρο λιπασμα της tetra.τα λιπασματα επηρεαζονται απο το easy balance της tetra?

Tolis
31-01-08, 23:40
Λογικο να σου χαλανε, τα μισα φυτα σου δεν ζουν κατω απ το νερο.

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
01-02-08, 00:03
Δηλαδη ποια δεν ζουνε?ειδεσ τι γινεται αν δεν ξερεις? και τα καταστηματα απο οπου τα πηρα μεσα στα ενυδρεια τα ειχαν και δεν ειπαν τιποτα.

Neoklis
01-02-08, 00:05
Από που τα πήρες? Αν θέλεις λες βέβαια...

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
01-02-08, 00:12
Η Κομοτηνη εχει τρια καταστηματα.και απο τα τρια.Αλλα απο συμβουλες για τα φυτα τα μονο που σου λενε ειναι βαλε ταμπλετες λιπασμα.οσο αφορα για το ποια ειδη δεν ειναι ενυδρειου?

harilaos
01-02-08, 17:37
Γιατί ακριβώς χρησιμοποιείς easy balance?
στο gab λεμε μακρυα απο τέτοια ζουμιά!

Για τα φυτά:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8321

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
01-02-08, 18:10
μαλιστα καταλαβα.ζουμια τελος και ξηλωμα dracaena και ophiopogon. κανενα αλλο φυτο για ξηλωμα εχω?

aaaooll
01-02-08, 20:44
Η Κομοτηνη εχει τρια καταστηματα.και απο τα τρια.Αλλα απο συμβουλες για τα φυτα τα μονο που σου λενε ειναι βαλε ταμπλετες λιπασμα.οσο αφορα για το ποια ειδη δεν ειναι ενυδρειου?

βασικά μην τους ακους... αν θες πες απο πιο πηρες τα υδροφυλα...

τωρα τον εναν απο τους τρεις... τον πιασαμε με τον νεοκλη και τον δασκαλεύουμε:rolleyes:

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
02-02-08, 15:18
Θελω να ευχαριστησω τον NEOKLIS και τον aaaooll για τον καφε τις συμβουλες τους και τα κλαδεματα.Ηδη ξηλωθηκαν τα υδροφιλα και σε λιγες μερες θα προσθεθουν εξτρα λαμπες και το συστημα ελεγχου co2.:D :D :D