Επιστροφή στο Forum : λαμπα UV
Ποια λαμπα πρεπει να αγορασω για ενα ενυδρειο 300-350λιτρα?
Μου ειπαν για tetra να διαλεξω για το λογο του οτι υπαρχουν ευκολα ανταλλακτικες λαμπες,ισχυει αυτο?ποσο κοστιζει ?απο που να την αγορασω?
καμμια 15η και παραπανω σε βατ.
η τετρα δεν βγαζει τοσο μεγαλες........
Εγω στα 500 λιτρα εχω 18watt JBL.Το νερο απο τις αρχες ηταν κρυσταλο.Για την θολουρα μου κανει δουλεια.
Ποια λαμπα πρεπει να αγορασω για ενα ενυδρειο 300-350λιτρα?
Μου ειπαν για tetra να διαλεξω για το λογο του οτι υπαρχουν ευκολα ανταλλακτικες λαμπες,ισχυει αυτο?ποσο κοστιζει ?απο που να την αγορασω?
για τι ενυδρειο τι θες?15watt σε τοσα λιτρα μονο για την αιωρουμενη αλγη για να ειναι ποιο διαυγες το νερο κανει γιαυτο ρωταω γιατι τι θες αν μιλαμε για αποστειρωση θες αρκετα παραπανω
για τι ενυδρειο τι θες?15watt σε τοσα λιτρα μονο για την αιωρουμενη αλγη για να ειναι ποιο διαυγες το νερο κανει γιαυτο ρωταω γιατι τι θες αν μιλαμε για αποστειρωση θες αρκετα παραπανω
300 λιτρα για δισκους
απλα να ξερεις οτι τα 15 watt θα βοηθησουν μονο στη αιρουμενη αλγη και ελαχιστα για να μην πω καθολου στην καταπολεμιση μικροοργανισμων για μενα αυτη η χρηση δεν νομιζω οτι αξιζει τα χρηματα που εχει μια uv στην ελλαδα
απο την αλλη αμα θες αποστειρωση του νερου ωστε να προστατεψεις τους δισκους απο τους παθογονους μικροοργανισμους βακτηρια κτλ θες αρκετα παραπανω watt και αρκετα χρηματα
βεβαια ολα τα παραπανω ειναι και σε συναρτηση με την ροη του νερου που θα περναει μεσα απο τη uv αλλα και απο τις ωρες που θα ειναι αναμενη αλλα και παλι 15watt σε 300λιτρα αποστειρωση δεν εχεις
υπαρχουν μερικα καλα ποστ κανε μια αναζητηση να ενημερωθεις και μετα επιλεγεις αν το εξοδο αυτο ειναι αναγκαιο για σενα η οχι
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.