Επιστροφή στο Forum : Βοήθια γεννά από Corrydoras
Αυτή τη στιγμη στο ενυδριο μου εχει 4 Corydoras aeneus και 2 Algae Eater γιατι εχω σκοπο να φερω 1 Ζευγάρι Apistogramma cacatuoides και τα αλλαζω ολα. Τι να κανω με τα αβγα των corry.Εχω μια πλαστικια γεννηστρα για guppys να τα βαλω μεσα τα αυγα;
Σας παρακαλω τα φωτα σας
Θα χρειαστεις ενα μικρο ενυδρειακι με τα παρελκομενα του για να μεγαλωσουν τα μικρα, εχεις?
Ναι εχω αλλα δεν ειναι στρωμενο!Tι πρεπει να κανω με τα αυγα;Να τα βαλω τωρα στο μικρο ενυδρειο;
Eυχαριστω για την βοηθεια.
Μπορείς να το μπολιάσεις από το κυρίως ενυδρείο σου!
Επίσης εφόσον ειναι μικρό το ενυδρειάκι καλό είναι να κάνεις τη μεταφορά με νερό από το κυρίως ενυδρείο.
Γεμίζεις το ενυδρειακι με νερό από το μεγάλο... Βάζεις μέσα θερμοστάτη, φιλτράκι (ιδανικό είναι αυτό με την αεραντλία http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/9d4e58c30fed37125c6beb23b4eefc2d/cl/details/anid/s-410020/Sera%20internal%20filter%20L//listtype/search/searchparam/-/searchvendor/manufac.880 ή μπορείς να το κανεις και μόνο σου), μπολιάζεις με μούργα από το μεγάλο και είσαι έτοιμος...
Και μικρές και συχνές αλλαγές...
Kαι όσο είναι τα αυγά μέσα στο μικρό ενυδρείο, να βάλεις λίγο methylene blue ή κάποιο φάρμακο για fungus.
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβολές σας. Κάτι ακόμα μήπως ξέρετε σε πόσες μέρες τα αυγά θα εκκολαφθούν;
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.