Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : τι φιλικα ρε παιδια;;;;

μελινακι
21-01-08, 21:53
αν τα gappies ειναι φιλικα, τα αλλα επιθετικα ειναι;;:mad::mad:
αυτα μονο που δεν το ενα το αλλο!!! (αν και νομιζω οτι κι αυτο εχει συμβει...)
σημερα παρατηρησα οτι συνεχιζουν να ειναι επιθετι8κα μεταξυ τους, μαλιστα ενα απ΄αυτα (το ποιο μικρο) μου φαινετε πως του δαγκωσαν το στομα! ξερω οτι η πρωτη απαντηση θα ειναι, δωσε αρσενικα και παρε θυληκα, αλλα οταν σας ρωτησα αν συμβιωνουν μονο αρσενικα οι ερωτησεις ηταν θετικες, και απο το pet shop αυτο ειπαν! αλλα εγω δεν μπορω να τα εχω ετσι να τωγωνται μεταξυ τους!!!!

klaz
21-01-08, 23:15
χαλαρωσε.συμβαινει σε ολα τα εμψυχα ζωντανα οντα.

mindlord
22-01-08, 01:11
Και εσυ μπορει να τσακωθεις με εναν κολλητο σου, αλλα την επομενη μερα θα τα ξαναβρειτε..:D:D

crazyio
22-01-08, 01:22
Και εσυ μπορει να τσακωθεις με εναν κολλητο σου, αλλα την επομενη μερα θα τα ξαναβρειτε..:D:D

Εκτός και αν τον φάς .... :smt106:smt003

mindlord
22-01-08, 01:41
χεχε εχεις δικαιο μου διεφυγε αυτο .. :D:D:D

μελινακι
22-01-08, 14:45
Παιδια μην κοροιδευετε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα... σημερα το πρωι ψοφησε το ψαρακι που σαν ελεγα που του ειχαν ''φαει'' το στομα...
αν δωσω αρσενικα και παρω θυληκα, θα ειναι καλυτερα;
να δωσω ολα τα αρσενικα και να μεινω με 1 αρσενικο και τρεια θυληκα ή θα πεφτει ξυλο παλι;:( (εχω 60λτ)
υπαρχει ενα αρνητικο ομως... το pet shop απο οπου πηρα τα αρσενικα δεν τα παιρνει πισω... αν τα εδινα καπου...

capetanakis
22-01-08, 16:48
δεννομιζω να πεφτει "ξυλο",παντως θα σου ξαναπω μελινακι,τα λιτρα σου ειναι λιγα...

crazyio
22-01-08, 17:43
Μια χαρά είναι τα λίτρα της για μερικά guppys ...

Το ψάρι που έχασες μπορεί να ήταν η ώρα του να παραδώσει πνεύμα ..
Πολλές φορές όταν ένα ψάρι πάει να δεί τα ραδίκια ανάποδα τα άλλα το καταλαβαίνουν και πέφτει το απαραίτητο τσιμπολόγιμα ...
Δύσκολα να έχεις ξύλο ανάμεσα σε guppys ....

noe
22-01-08, 19:23
60 λίτρα δεν είναι λίγα για ενα χαρεμάκι guppys, όπως και να'χει τα γκαπάκια πολλές φορες τσιμπιούντε μεταξύ τους, έχω διαβάσει κάπου ότι σε κάθε ομάδα guppys υπάρχει και ένας αρχηγός, συνήθως το δυνατότερο, αυτά τα καβγαδάκια όμως είναι σχεδόν αθώα αφου τα ψαρακια δεν τραυματίζοντε, τωρα στην δική σου περίπτωση ενδεχομένως να έχεις καποιο ποιο επιθετικό απο τα συνιθισμένα ή συνέβει αυτό που περιέγραψε ο crazyio

capetanakis
22-01-08, 19:42
στα 60λιτρα τα (10)γκαπυς δεν ειναι μονα τους...εχει και αλα ψαρακια μαζι αν θυμαμαι καλα...

μελινακι
22-01-08, 21:34
τα guppies ειναι πλεον 8+3 γλυφτες+1γατοψαρο=12:rolleyes:
αν αποφασισω να δωσω τα...7 θελει κανεις να ανταλαξη με θυληκα; (εχουν ολα πολυ ωραια χρωματα και εχω κι ενα μικρουλι):smt102