PDA

Επιστροφή στο Forum : είναι πραγματικός Μονομάχος!!!

Axairontas
21-01-08, 15:23
Είμαι εντελώς νέος στο χώρο.και επόμενο είναι να έχω απώλειες.έχασα λοιπόν έναν ξιφοφόρο και ένα silver shark από Ich και μάλιστα σχεδόν αμέσως μόλις κόλλησαν.από την άλλη όμως είναι και ο μονομάχος. 2 εβδομάδες ήταν κυριολεκτικά στα πρόθυρα του θανάτου και όμως ρε παιδιά όχι μόνο την γλύτωσε αλλά αρχίζει και γίνεται όλο πιο δραστήριος. ήταν τόσο χάλια που κάποια στιγμή έβαλα και την απόχη μέσα μήπως και ήταν νεκρός. όνομα και πράγμα :-)))))

george
21-01-08, 19:03
Δεν αναρωτήθηκες τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε ;
:confused::confused::confused:

chemical mac
21-01-08, 19:30
μπλα μπλα μπλα ...όνομα και πράγμα :-)))))μπορεί το ψαράκι σου να είναι πραγματικός μονομάχος αλλά κι εσύ φιλαράκο μου το τίμησες το nickname έτσι; :D :D :D

parrot
22-01-08, 01:25
Το τίμησε..... αλλά είναι κρίμα ρε φίλε να χάνεις ψάρια από μια ασθένεια που είναι από τις πιο κοινές..... σε τι συνθήκες τα κρατούσες όλα αυτά?

Axairontas
22-01-08, 12:34
ακολουθησα τις οδηγιες του pet-shop.λαθος σωστες τις ακολουθησα.δεν ειχα και πολλες επιλογες μιας και ειμαι ειμαι ασχετος,τωρα αρχιζω.στην πορεια ανακαλυψα σελιδες οπως αυτην, που αν το καλοσκεφτεις ακομα και εδω υπαρχουν διαφορες αποψεις που ειναι αντιθετες μεταξυ τους.

Stelios_Rjk
22-01-08, 12:47
Οποτε πλεον εμαθες τι θα πει στρωμενο ενυδρειο ε?;)
Ελπιζω πλεον να εχεις τα ψαρακια σου σε σωστες συνθηκες, οτι θελεις ρωτα για να σου πουμε.