Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ!!!

xaralampidou_m
17-01-08, 08:41
-+5 ΕΧΩ 2 ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΩ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Ή ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΤΡΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΠΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕΤΙΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΤΡΩΜΑ ΣΑΝ ΧΝΟΥΔΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ Ή ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΠΑΛΙ?ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ?

HELP...ME:smt102

PascM
17-01-08, 08:45
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
(Αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις)

Τα αυγά για να εκκολαφθούν θέλουν περίπου 3 μέρες.
Ένα πολύ καλό άρθρο θα βρεις εδώ : http://www.aquarist.gr/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=93&Itemid=35

xaralampidou_m
17-01-08, 11:08
Συγνώμη δεν το ήξερα για τα κεφαλαία.Το είχα ξαναδιαβάσει το άρθρο αυτό γι αυτό και έβαλα τα αυγά στην γεννήστρα μόνα τους.Τα χάνω όμως με το χνούδι που μαζεύτηκε;μαλλον πρέπει να πάρω κι άλλο ενυδρίο να τα βάλω τα ψάρια μαζί με τα αυγά τους ε;sorry αλλα ειμαι αρχαρια και θελω οπωσδηποτε να βγουν τα μικρα...

Giorgos
17-01-08, 20:02
Τι εξοπλισμό είχε το ενυδρείο όπου απομόνωσες τα αυγά;
Πχ. Είχε αεραντλία; Θερμοστάτη; Στο νερό πρόσθεσες μπλε του μεθυλενίου;

xaralampidou_m
18-01-08, 09:28
H γεννηστρα ηταν μεσα στο ιδιο ενυδρειο.Στο ενυδρειο εχω μεσα θερμοστατη στους 26 βαθμους, φιλτρο εσωτερικο Hydor crystal duo και απο φαρμακα μεχρι στιγμης εχω ριξει Tetra Aqoua Safe. Η γεννηστρα ηταν διπλα στην εξοδο του φιλτρου για να μην ειναι σε στασιμο νερο.
Χτες ειδα 2 ουριτσες να κουνιουνται αναμεσα στα πολλα ασπρα αυγα και το χνουδι αλλα σημερα το πρωι δεν κουνιοταν τιποτα.Τα εχασα!!!
Και το αρσενικο αγγελοψαρο εχει κανα 2 βδομαδες βλεπω στη ραχη του μπροστα απ το μεγαλο πτερυγιο κατι σαν σπυρακια-καρουμπαλακια να το πω.Ειναι φυσιολογικο;
Να ριξω λες αντιμυκητικο ;

soza
18-01-08, 09:33
Δεν ανεβαζεις καλυτερα μια φωτο του ψαριου σου;