Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Γεννήσανε τα Molly μου.

Λιβέρης Σταύρος
16-01-08, 09:42
Παιδιά καλημέρα, χθές παρατήρησα περίπου 12 ημιδιάφανα γεννητούρια να δουλεύουν σαν κοπάδι κοντά στην επιφάνεια, τρελάθηκα!
Κάτοικοι του ενυδρείου είναι οι γονείς και ένας γλυφτάκος. Το θέμα είναι πως οι πρώτοι τα κυνηγούν κάπου κάπου χωρίς να πιάνουν κανένα. Τί να κάνω?

Filotas
16-01-08, 09:47
Κατ'αρχήν να σου ζήσουν και κατα δεύτερο εγώ δεν θα έκανα τίποτε θα άφηνα την φύση να κάνει αυτό που πρέπει. Απο φυτά πως είσαι υπάρχουν για κρυψώνες;

Λιβέρης Σταύρος
16-01-08, 09:57
Υπάρχει ένας βράχος με τρύπες που χωράνε μόνο αυτά και ένας θάμνος (ψεύτικος) που κρύβονται μέσα και τον κάνουν σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Filotas
16-01-08, 10:08
Τότε, γνώμη μου πάντα, άστα όπως είναι!!!!:p:p:p

asourtzo
16-01-08, 10:15
Θα συμφωνησω με το Φιλωτα αμα εχεις κρυψωνες αστα μονα τους και βλεπεις. Απλα να σου προτεινω να βαλεις και κανενα ζωντανο φυτο οπως "κερατοφυλο" η java moss που αποτελουν πολυ καλες κρυψωνες για τα μικρα , και θα δωσουν και αλλη οψη στο ενυδρειο σου. (αν καταλαβα καλα εχεις πλαστικα φυτα?):)
p.s. να σου ζησουνε:D :D

Filotas
16-01-08, 10:27
Συγνώμη αν χαλάω λίγο το ποστ αλλά επειδή έχω κόλλημα με το όνομα μου μια διευκρύνηση είναι Φιλώτας και όχι Φιλότας. Ο Στρατηγός του Μ. Αλεξάνδρου

Λιβέρης Σταύρος
16-01-08, 10:43
Παιδιά κι' εγώ θέλω ζωντανά φυτά όπως και υγρά test που μου έχετε πεί, αλλά στη Ζάκυνθο δέν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Filotas
16-01-08, 10:46
Μπορείς άνετα να βρείς κλαδέματα απο τις μικρες αγγελίες εδώ μέσα. Κι εγώ έτσι βρήκα κάποια φυτά που ήθελα. Επίσης κάποια πετ σοπ σε Θεσ/νικη και Αθήνα μπορούν να στείλουν τα πάντα σε όλη την Ελλάδα με κουριερ ή με ΚΤΕΛ με λίγο ψάξιμο όλα γίνονται.

rita
16-01-08, 11:07
απο πατρα ειναι πιο κοντα...
θα σου εφερνα εγω κλαδεματα μιας και ειμαι απο ζακυνθο αλλα δεν ξερω ποτε θα ξανακατεβω...πιθανον το πασχα:D

capetanakis
16-01-08, 19:45
να σου ζησουν!λιγο κερατοφυλλο θα ηταν οτι πρεπει!

noe
16-01-08, 21:07
ο βράχος, μπορεί να έχει κρυψώνες αλλά είναι στον πάτο, τα μικρέ προτημούν να κολυμπάνε κοντά στην επιφάνεια, το κερατόφυλλο και αλλα φυτά που ενδεχομένως να ξαπλώνουν στην επιφάνεια προσφέρουν πολύ καλές κρυψώνες. Να σου ζήσουν.

Tolis
16-01-08, 22:28
Τα μολλυ παντως σπανια τρωνε τα μικρα.

Λιβέρης Σταύρος
17-01-08, 09:40
Σας ευχαριστώ όλους.