Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Plakat

nkiarit
12-01-08, 14:49
Πόσο εύκολο είναι να βρεί κανείς μονομάχους plakat σε pet shop;αγανάκτησα με το Fin rot των veil tail!

mariah
12-01-08, 15:51
Λιγο δυσκολο να βρεις στην επαρχια plakat.Συνηθως τα πετ σοπ στην επαρχια φερνουν veil tail και καμια φορα crown tail.Μπορεις να απευθυνθεις σε καποιο χομπιστα που μπορει να εχει ή με παραγγελια,στην οποια μπορει να συναντησεις προβληματα.

Zorba_The_Freak
12-01-08, 22:08
Παντως εγω ουτε στην Αθηνα εχω βρει...

mariah
12-01-08, 22:40
Δυσκολο εως απιθανο!!!

nkiarit
13-01-08, 09:46
Από βδομάδα αρχίζει το ψάξιμο!θέλω να πιστεύω έστω και με παραγγελία ίσως κάτι βρώ. Αρκεί μην φέρουν κανέναν γερασμένο.Αυτό είναι το κακό με τα πετ σοπ.

Maverick
13-01-08, 11:53
Δυσκολο εως απιθανο!!! ;) Mόνο αν γίνει λάθος και έρθουν στην παρτίδα με τις θηλυκιές :rolleyes:

nkiarit
13-01-08, 13:12
Και πως καταλαβαίνουμε μέσα στις θυληκιές ποιοι είναι οι αρσενικοί και επομένως plakat;
-------------------------
Υποθέτω από το σημείο που γεννάει θα ξεχωρίζει το θυληκό. Το θέμα είναι είναι αρκετά ευδιάκριτο;

Stelios_Rjk
13-01-08, 13:43
Παντως αυτο με το fin rot δεν το καταλαβαινω. Αν του εχεις σωστες συνθηκες εξακολουθει να το εμφανιζει? Εκτος βεβαια κι αν εχουν ευαισθησια και το παρουσιαζουν με το παραμικρο.

nkiarit
13-01-08, 14:00
Οι Veil Tail που βρίσκουμε στα πετ σοπ ναι παρουσιάζουν ευαισθησία στο Fin rot.Σίγουρα πολύ παραπάνω από τους plakat. Όλοι θέλουν να έχουν τις καλύτερες συνθήκες για τα ψάρια τους. Οι ασθένειες όμως συνεχίζουν να υπάρχουν.

j.p.
14-10-08, 19:52
καλησπέρα και γω θα ήθελα να αποκτήσω μονομάχο plakat ή halfmoon. αν κάποιος μάθει παπό που πως μπορεί να γίνει αυτό θα χαιρόμουν να με ενημερώσει.
-------------------------
πριν από πέντε μήνες έκανα μια αναπαραγωγή από την οποία πήρα ένα vail tale αρσενικό. αλλα δεν ειναι και halfmoon.