Επιστροφή στο Forum : Fluval 305
Καλησπερα και καλως σας βρηκα.. μαζι με το νεο μου ενυδρειο (και 1ο μου) πηρα και ενα εξωτερικο φιλτρο, το Fluval 305.
Ποιος το ξερει απο εσας, ειναι αξιόπιστο κ.λ.π.? το λειτουργώ βιολογικά χωρις τον ανθρακα.. και το ενυδρείο μου ειναι ενα Juwel Rio 240 (240lt)
Moutralewn
11-01-08, 16:40
Η εμπειρία μου απο 2 fluval 205 που έχω είναι η καλύτερη.
Η εμπειρία μου απο 2 fluval 205 που έχω είναι η καλύτερη.συμφωνω,αλλα αν ειχες θαλασσινο ενυδρειο,θα ειχες .....αλλη αποψη.:rolleyes:-+10
Eχω το 303 πάνω από 5 χρόνια έχοντας αλλαξει μια φλάτζα μόνο;)
Ωραια χαιρομαι με αυτα που ακουω..
συμφωνω,αλλα αν ειχες θαλασσινο ενυδρειο,θα ειχες .....αλλη αποψη.:rolleyes:-+10
δλδ ?? Εγω το εκανα θαλσσινο με το fluval 404
δλδ ?? Εγω το εκανα θαλσσινο με το fluval 404απλα ειχαν ακουστει στο παρελθον πολλα παραπονα απο αλμυρους χρηστες για τα fluval.....
εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια,απλα μεταφερω τις φημες......;)
Κωστα ,ασχετο,τελικα δεν εκανα την βαση απο πλεξι στο δικο μου γιατι ειχε πολυ μυτερες γωνιες το καθε κομματι.sorry. :(
Παντως θα το δω για το φιλτρο και αμα βγαλει τιποτα θα κυνηγησω αυτον που το αγορασα :) :)
Παντως θα το δω για το φιλτρο και αμα βγαλει τιποτα θα κυνηγησω αυτον που το αγορασα :) :)αν θα βγαλει,δεν θα βγαλει τωρα........:rolleyes:
ΥΓ.γενικααν εχεις ψαξει το θεμα της βασης.....μ'ενδιαφερει....;)
Τι να ψαξω,ακουσα κατι τιμες 100-150 ευρω και το αφησα.
εβαλα τους βραχους ετσι ωστε να ακουμπανε λιγο και απο εκει και περα ειδωμεν
Τι να ψαξω,ακουσα κατι τιμες 100-150 ευρω και το αφησα.
πφφφ...υπερβολες.....μηπως εψαξες λαθος υλικα..?πολλα μου φαινονται...
αν θες το συζηταμε απο κοντα την κυριακη στη συναντηση....;)
ΟΚ . Θα μας κραψουν για τα OFF Topic.
Παντως ειχα το φλουβαλ μια εβδομαδα εκτος μεχρι να στησω το θαλασσινο και μολις το εβαλα αρχισε να βγαζει φυσαλιδες ανα τακτα χρονικα διαστηματα λες και παιρνει απο καπου αερα. Μαλλον αυριο θα αλλαξω τα λαστιχα του.
Αυτο που καταλαβα (οτι ισχυει και στους Η/Υ) οσο δουλευει ενα μηχανημα συνεχεια ,ειναι ολα Οκ.Απαξ και σταματησει για λιγο και το ξανααρχισεις ,αρχιζουν και τα προβληματα....:) :)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.