Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : αγορά μανόμετρου

poliko_selas
08-01-08, 20:53
Ζητείτε επειγόντως μαγαζί στη Θεσαλονίκη για αγορά μανόμετρου για μπουκάλα CO2!! Που θα βρω? Σε μία λογική τιμή..

george
10-01-08, 10:56
Ρώτησε στον Ακριτίδη δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό.

chemical mac
10-01-08, 11:26
Φαντάζομαι ότι μιλάς για τον ρυθμιστή, αν θέλεις ενημέρωσε μας μετά και για την τιμή

Nik25
10-01-08, 12:42
O Ακριτιδης τα πουλαει 60-70 ευρω ,ειχα ρωτησει εγω παλιοτερα.Παντως πανω στην Μοναστηριου εχει και αλλα μαγαζια με τετοια ηδη.Κανε μια βολτα πανω κατω την μοναστηριου και ολο και κατι θα πετυχεις.Παντως οι τιμες εκει κυμαινονται

alan boy
10-01-08, 13:48
ρωτα και στον αζορες

aquaman
20-08-09, 10:23
Αν και πέρασε καιρός από το αρχικό ποστ, το ξανα-ανακινώ το θέμα, γιατί πήγα κι εγώ σήμερα στον Ακριτίδη να ρωτήσω για μειωτές/μανόμετρα κλπ και για διοξείδιο δεν ήξερε τίποτα...

Έψαξε μπροστά μου σε ένα κατάλογο απο τον προμηθευτή του, και είχαν μειωτές για άλλα αέρια (αέρα, αργό, οξυγόνο, κλπ) αλλά για διοξείδιο τίποτα, και δήλωσε άγνοια. Τον ρώτησα αν γίνεται να πάρω π.χ. για οξυγόνο και να το χρησιμοποιήσω για διοξείδιο, αλλά μου είπε ότι εσωτερικά ο καθ'ένας είναι για το συγκεκριμένο αέριο και πιθανόν να μη λειτουργεί σωστά με διαφορετικό αέριο.

Αν κάποιος έχει αγοράσει απο κεί, μήπως μπορεί να ποστάρει συγκεκριμένη μάρκα/τύπο/μοντέλο;

:confused::confused::confused: