Επιστροφή στο Forum : Γρασίδι
chemical mac
28-12-07, 21:03
τι θα προτείνατε για εύκολο γρασίδι σε ενυδρείο ύψους 70cm με περίπου 1watt/λίτρο; Το ύψος είναι αυτό που με προβληματίζει
μακη κανε το σταυρο σου και βαλε pogostemon helferi.
Εχεις πολλές επιλογές με τόσα w.Είναι βέβαια αρκετό το ύψος αν έχεις Τ8 όμως δε νομίζω να έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με ότι επιλέξεις.
chemical mac
28-12-07, 21:30
μακη κανε το σταυρο σου και βαλε pogostemon helferi.
χε χε χε έχεις φαγωθεί με pogostemon χε χε καλό είναι αλλά που θα βρω;
Ξεκινάω καινούριο Project με κάποιον φίλο. εχει ενυδρείο 330 λίτρα περίπου (120 x 40 x 70υψος) και ψήνομαι για κάτι minimal κι εύκολο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. επίσης ψάχνω elecoharis vivipara, παίζει τίποτα;
χε χε χε έχεις φαγωθεί με pogostemon χε χε καλό είναι αλλά που θα βρω;πρεπει να εχει απο πανω σου....:Dο κολλητος ο λεΜωνιδας....!!!
για βαλτου καμμια φωνη...;)
chemical mac
28-12-07, 21:34
λεμωνίδαααααααααααααααααα :D:D:D
Δες κι αυτό http://www.tropica.dk/article.asp?type=aquaristic&id=630
αυτο που λετε εχει ελπιδες απλα με τον φωτισμο να πιασει; δεν ειδα καμια αναφορα σε co2, γιαυτο με ενδιαφερει
chemical mac
29-12-07, 10:32
Η αλήθεια είναι μου αρέσει περισσότερο το pogostemon :).
Orck σε 330 λίτρα και φυτά χωρίς CO μάλλον δεν παίζει. Με φωτισμό περίπου 1watt στο λίτρο;
Mακη δες και την λυση της riccia πιασμενη σε καμια σιτα..μεσα στο υποστρωμα.Κανει ωραιο εφε.Δες στην φωτο απο καρω στο δικο μου
Glossostigma elatinoides (javascript:void(null)) σκέφτηκες?
Έχεις ψηλό ενυδρείο και θα δυσκολεύεσαι να φτάσεις εκεί κάτω , διάλεξε ένα φυτό που δεν θέλει πολύ "χέρι" δηλ. κλαδέματα , αραιώματα και επαναφυτεύσεις . Η riccia στα 70 εκ. θα σου κάνει την ζωή δύσκολη σε βάθος χρόνου.
Εγω θα προτιμούσα γλοσοστιγμα ή αφου το ενυδρείο έχει μεγάλο ύψος κάποιο είδος ελεόχαρις με προτίμηση το πάρβουλα που αντέχει σε σχετικά μεγαλύτερες θερμοκρασίες.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.