Επιστροφή στο Forum : βακτηρια
naupaktos84
28-12-07, 18:20
γεια σας παιδια! να ρωτησω οταν κανουμε αλλαγη νερου πρεπει μαζι με το αντιχλωριο να προσθετουμε και υγρο για βακτηρια?
Απο τη στιγμη που εχει στρωσει το φιλτρο σου δεν χρειαζεται.;)
naupaktos84
30-12-07, 02:39
ενταξει τοτε. ελεγα μηπως κανω χαζομαρα που δεν βαζω!
Και στα μπουκαλακια με τα βακτηρια, γιατι λενε να βαζουμε και σε καθε αλλαγη νερου?
Για να πουλήσουν....Αυτό ίσως να ισχύει ΜΟΝΟ στη διαδικασία στρωσίματος.
μονο για την περιοδο στρωσιματος ......μετα οχι
Καλό είναι να έχουμε απο 1 μπουκαλάκι στο σπίτι, για περιπτώσεις πολύ μεγάλης αλλαγής νερού (πχ 80%) ή μετά απο πολύ καλό καθαρισμό του φίλτρου (επίσης για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.)
Κι 100% αλλαγη νερου να κανεις (αν την κανεις σωστα)τα βακτηριδια του φιλτρου δεν θα παθουν τιποτα. Και πολυ καλο καθαρισμο του φιλτρου να κανεις απ τη στιγμη που θα το κανεις οπως πρεπει, επισης.
Κι 100% αλλαγη νερου να κανεις (αν την κανεις σωστα)τα βακτηριδια του φιλτρου δεν θα παθουν τιποτα. Και πολυ καλο καθαρισμο του φιλτρου να κανεις απ τη στιγμη που θα το κανεις οπως πρεπει, επισης.
... +-3 +-3 +-3
Πειτε μου κι εμενα τον τροπο να κρατησω ΖΩΝΤΑΝΑ τα βακτηρηδια του φιλτρου μου για κανα χρονο χωρις ''τροφη'' και οξυγονο.Να τα εμφιαλωσω κιολας,μην πανε χαμενα...
για πιο λογο να το κανεις αυτο????
Για τον ιδιο λογο που το κανουν κι οι εταιρειες...:D :D
τι και να τα πουλας..............:p :p :p
Πειτε μου κι εμενα τον τροπο να κρατησω ΖΩΝΤΑΝΑ τα βακτηρηδια του φιλτρου μου για κανα χρονο χωρις ''τροφη'' και οξυγονο.Να τα εμφιαλωσω κιολας,μην πανε χαμενα...
για πιο λογο να το κανεις αυτο????
Για τον ιδιο λογο που το κανουν κι οι εταιρειες...:D :D
τι και να τα πουλας..............:p :p :p
Ελπiζω να εχει καταλαβει mikele το χιουμορ του andreas K.
Δεν γινεται αυτο.
Και φυσικα υπονοει οτι ουτε αυτα που πουλανε οι εταιρειες ειναι ζωντανα βακτηρια, αλλα καποια συστατικα που ευνοουν την πιο γρηγορη αναπτυξη των βακτηριων.
Αν και καπου πηρε το ματι μου μου για μια εταιρεια που το κανει αλλα οχι σε "μπουκαλακια", με πιο επιστημονικο τροπο και φυσικα πανακριβα.
Οποιος εχει το λινκ ας το βαλει.
:smt052
Καλη χρονια.
Ελπiζω να εχει καταλαβει mikele το χιουμορ του andreas K.
.
;) ;) ;) ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.