Επιστροφή στο Forum : Γαρίδες με betta
Υπάρχει προβλημα συμβιωσης μεταξύ bettα & γαριδων ?
Κατά τη ταπεινή μου γνώμη όχι δεν μπορείς να τα έχεις μαζί. Ο μονομάχος κυνηγάει οτιδήποτε κινείται!.
Πολλοί λένε (εγώ δεν είχα τη τύχη να το πετύχω) ότι εξαρτάται από το χαρακτήρα του κάθε μονομάχου. Εαν τύχει και έχει "καλό" χαρακτήρα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Οι δικοί μου μονομάχοι (2) δεν αντέχουν τα ούτε τα σαλιγκάρια. Δεν τα ενοχλούν αλλά οι ίδιοι στρεσάρονται (είναι μόνιμα φουντωμένοι), οπότε αποφάσισα να τους έχω αποκλειστικά μόνους τους.
Και εγω ειχα αντιστοιχο προβλημα με σαλιγκαρι και μονομαχο.Οποτε και εγω αποφασισα να τον αφησω μονο του!
Οτι τους στρεσσαρουν και τα σαλιγκαρια.....πραγματικά δεν το περιμενα !!!!
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας !
Ο δικός μου αδιαφορεί για τα μικρά σαλιγκαράκια (τους γνωστούς λαθρεπιβάτες που έρχονται μαζί με τα φυτά;) ) Το ίδιο και η μονομαχίνα που δυστυχώς μας άφησε ύστερα από δύο χρόνια και πέντε μήνες...:(
Δεν ξέρω τι θα γινόταν με κάποιο μεγάλο σαλιγκάρι (έχω δύο ειδών neritina στο "μεγάλο" ενυδρείο...) ή με κάποια γαριδούλα αλλά δεν έχω σκοπό να δοκιμάσω...
μια χαρα θα τα περασουν μαζι .......οι γαριδες θα κυκλοφορουν μονο βραδυ και το πρωι κρυμμενες .....χρειαζεσαι πολλες κρυψωνες.....
Νομίζω πως όλα εξαρτώνται από τον χαρακτηρα του μονομάχου, τα λίτρα (!) και τις κρυψώνες... Ο δικός μου σε 6.5 λίτρα, μόλις έβαλα κλαδέματα από το μεγαλύτερο ενυδρείο, την "επεφτε" στις ρίζες που έβγαιναν από το χαλίκι (!!!) -+10 -+10 -+10 -είναι λίγο βάρβαρο το παιδί... Μάλλον θέλει τουλάχιστον 15 λίτρα και πολλές κρυψώνες ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.