Επιστροφή στο Forum : Φυτά και Σαλιγκάρια!!!
ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ
20-12-07, 22:23
Καλησπέρα σε όλους!
Λύστε μου ρε σεις παιδιά μια απορία.
Επειδή θέλω να φύγω από τα ψεύτικα φυτά του ενυδρείου μου και να τα αντικαταστήσω με αληθινά, με τα σαλιγκάρια τι πραγματικά παίζει;;;
Δηλαδή φυτά και σαλιγκάρια πάνε που λένε ΄πακέτο΄;
Μπορώ να βάλω αληθινά φυτά χωρίς να γεμίσει το ενυδρείο μου σαλιγκάρια η απλά βάζοντας φυτά βάζω αυτόματος και σαλιγκάρια;
Λύση για φυτεμένο ενυδρείο χωρίς σαλιγκάρια μπορεί να μου δώσει κανείς;;;
Ευχαριστώ.
Δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17016&highlight=%F3%F4%F5%F8%E7 αν και γενικά τα σαλιγκάρια δεν είναι κανένα ιδιαίτερο προβλημα.
Εγώ πάντως εδώ και 6 μήνες με φυτεμένα (2 ενυδρεία) δεν έχω δεί ούτε ένα σαλιγκάρι:p :p :p
Εγώ πάντως εδώ και 6 μήνες με φυτεμένα (2 ενυδρεία) δεν έχω δεί ούτε ένα σαλιγκάρι:p :p :pκαλα...μην το κανεις και συμβολαιο αυτο.....:rolleyes::D
(παρε ενα μικρο πιατακι,πχ απο ελληνικο καφε,γυρισε το αναποδα και αστο να ακουμπησει στο χαλικι σου..βαλε μεσα 1-2 ταμπλεττες τροφης,και νωρις το πρωι,σηκωσε το και δες).....θα αναθεωρησεις λογικα τα πρωτα σου λογια...:rolleyes::p:p
Τυχαίο ή έκανες κάτι;
Μάλον τυχαίο θα έλεγα.
καλα...μην το κανεις και συμβολαιο αυτο.....:rolleyes::D
(παρε ενα μικρο πιατακι,πχ απο ελληνικο καφε,γυρισε το αναποδα και αστο να ακουμπησει στο χαλικι σου..βαλε μεσα 1-2 ταμπλεττες τροφης,και νωρις το πρωι,σηκωσε το και δες).....θα αναθεωρησεις λογικα τα πρωτα σου λογια...:rolleyes::p:p
Λες να είμαι τόοοσο γκαβός που να μην τα βλέπω, και ξέρεις το βλέπω με τις ώρες το άτιμο μ'έχει τρελάνει, τί να πώ αν είναι έτσι ετοιμάζομαι για οφθαλμίατρο, και τον έχω και απο επάνω μου....:D :D
οχι δεν εχεις καποιο οπτικο προβλημα...απλα ακομη ειναι λιγα και ...βγαινουν στα κρυφα το βραδι.....
Χμμ!!!!!! να τα περιμένω λοιπόν!!!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.