Επιστροφή στο Forum : Αγοαρα ενυδρειου απο aquaristic.net....
Εχει κανεις αγοράσει ενυδρείο από το παραπάνω κατάστημα ? Ενδιαφέρομαι για το rio 400 .....
thanasis76
16-12-07, 23:11
Εχει κανεις αγοράσει ενυδρείο από το παραπάνω κατάστημα ? Ενδιαφέρομαι για το rio 400 .....
καλα βρε, δεν σε φτανουν αυτα που εχεις????:confused: :confused: :confused:
αντε καλη συνεχεια....:smt052
Θα ξεφορτωθω κανενα μικρο....
thanasis76
16-12-07, 23:23
Θα ξεφορτωθω κανενα μικρο....
σωστο!!!! βαλε καμια αγγελεια για να βρεις κανεναν ενδιαφερομενο....:rolleyes: :rolleyes:
Κάτσε πρωτα να το παρω βρε!!!:D :D
Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.... Έχει πολύ καλές τιμές και εδώ στην Ελλάδα.... Γιατι δεν κάνεις μια αναζητηση πρώτα... ?
Πολύ μεγάλο ρίσκο να τον φέρεις απο εκεί... ;)
Εχει τριπλασιες τιμες στα Χανια....:( :(
octania246
16-12-07, 23:41
και εγω το σκεφτομουνα τωρα που αλλαξα αλλα οπως λεει και ο neoklis ειναι μεγαλο ρισκο.μια στραβη να γινει αντε βγαλε ακρη.τωρα θα μου πεις και ολα αυτα που ερχονται ελλαδα πως ερχονται.......:smt120:smt120:smt120:smt120
απλα ειναι ενα ρισκο;)
ασε που με τα μεταφορικα θα σου ερθει ποιο ακριβα απο τα χανια η γερμανια...
Σκέψου το ποιο απλό όμως... Να έρθει με μία ρωγμή θα πρέπει να το στείλεις πίσω στην Γερμανία.... :( Και τρέχα γύρευε....
Αν ερθει μέχρι 2 φορες με ρωγμη συμφερει....Την τριτη δεν συμφερει πια....:rolleyes:
Πραγματικά δεν ξερω γιατι τετοια μεγαλη διαφορα τιμης στα Χανια.....
Το έχω κάνει και ήρθε (μετά από 1 μήνα) σε άριστη κατάσταση. Τότε ήταν μεγάλη η διαφορά από τις τιμές εδώ στην Αθήνα και συνέφερε. Τώρα δεν θα το έκανα. Μπήκαν φυσικά στο πακέτο και τα σχετικά περιφερειακά και αναλώσιμα. Τα μεταφορικά ήταν περίπου 120€.
Ρώτα πάντως για τιμές και κανένα μαγαζί στην Αθήνα γιατί αν υπάρξει πρόβλημα με μαγαζί στην Γερμανία δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το ελέγξεις σχολαστικά και μετά να βάλεις υπογραφή για την παραλαβή.
Αυτο ηθελα να ακουσω.....Εχω ηδη παραλλαβει ενυδρειο από εξωτερικό αλλα μικρο....Ηρθε μια χαρα....Για τα μεγαλα ειναι που φοβαμαι....
Ποση ειναι η διαφορα τιμης;
Στο rio 240 που ρώτησα στα Χανιά εχει 540 ευρώ σκετο zw (χωρις επιπλο) και στη Γερμανία 305 (σκετο) και 340 με επιπλο.....
Εγώ είχα πάρει το Vision 180. Τότε είχε 400+μεταφορικά = 520 + πολλά μικροπράγματα = 650 και Από Ελλάδα ήθελαν 800 για το ενυδρείο και υπολόγιζα άλλα 200 για τα λοιπά και φυσικά πολύ περισσότερο τρέξιμο, όταν όλη την δουλειά την έκανα από το σπίτι μου σε λίγη ώρα έχοντας και περισσότερες δυνατότητες επιλογής.
Όταν έψαχνα για ενυδρείο πριν από 2 χρόνια περίπου πέρασα από ένα μαγαζί όπου ήθελε να μου δώσει το ενυδρείο του Careffour με 240€. Πείρα τηλέφωνο σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας για το Vison180 και μου είπε 800. Εκεί σταμάτησα και το ψάξιμο. Πιστεύω να καταλαβαίνετε το λόγο, ένοιωθα ότι με πέρναγαν για ....
Το 400 κοστιζει 510 στη Γερμανια+120 μεταφορικα=630.Με 10 ευρω περισσοτερα το αγοραζεις απο Ελλαδα και παιρνεις δωροεπιταγη 230 ευρω αν θυμαμαι καλα,τετοια ωρα...
Από το μαγαζί που λες στον τίτλο. Aquaristic.net
Για τα Ελληνικά μαγαζιά καλύτερα να μην πω ονόματα.
Υποθέτω βέβαια ότι για το Rio400 και με την αύξηση των καυσίμων θα πάει αρκετά παραπάνω από 120€.. αλλά κάτω από 200.
Στην Αθηνα από οτι μαθαινω συμφερει......γιατι εδω (Χανιά)φαινεται ειμαστε αλλη χωρα........
Όπως γράφει και ο Ανδρέας (και εγώ παραπάνω) βασικά από Αθήνα, και με τα μεταφορικά που θα έχει, ίσως συμφέρει και θα το ταλαιπωρήσει και λιγότερο.
Ευχαριστώ πολύ παιδια!!! Θα παρω μερικά τηλεφωνα αυριο......
Εγω απλα θα πω οτι τα μεταφορικα Αθηνα-Χανια μπορει να ειναι παραπλησια του Αθηνα - Γερμανια. Απο την αλλη βεβαια, τα μεταφορικα Γερμανια Αθηνα ειναι τελειως διαφορετικα απο οτι Γερμανια Χανια. Με τους επιναυλους καυσιμων και το που θα πεσεις ποτε δεν ξερεις.
Αν ειναι η ιδια εταιρια μεχρι τα χανια κατι γινεται. Αν αλλαξει μεταφορικη για το τελευταιο σκελος, πολυ φοβαμαι οτι δεν...
Ξεκινας ζητωντας ενα quotation απο το γερμανο, και μετα κρινεις.
-Εγω τον Αυγουστο σε επικοινωνια μου με mail που ειχα με τον Harrald ,το κοστος για το ιδιο ενυδρειο ηταν 230 ευρω...
...καλα που υπαρχει και η Αθηνα...:D
[quote=lmaikl;:D222122]-Εγω τον Αυγουστο σε επικοινωνια μου με mail που ειχα με τον Harrald ,το κοστος για το ιδιο ενυδρειο ηταν 230 ευρω...
quote]
...με τιποτα!!!Αθηνα και παλι Αθηνα...Ασε, που μεσω γνωστου που ''κατεβαινει'', μπορει να σου ερθει και τσαμπα!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.