octania246
11-12-07, 23:13
επιτελους το ενυδρειακη μου ηρθε.το ονειρευομουν πως και πως και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας φυσικα με τις πρωτες ερωτησεις-αποριες.
1ον.---το μοντελο μεσα γραφει οτι ειναι evasion τουλαχιστον σε 2 σημεια.
το εξωτερικο φινιρισμα ομως μοιαζει πιο πολυ με του μοντελου AMBIANCE.
οποτε εχω μπερδευτη και δεν ξερω τι ειναι και ποιο!!!:cool:
επισης και το επιπλο ειναι του AMBIANCE.
καμια βοηθεια σε αυτον τον τομεα κυριως απο τους επαγγελματιες??
η αν γνωριζει καποιος αλλος?
2ον---φυσικα ολα δεν ειναι ροδινα...2 λαμπες Τ8 :rolleyes: με ανακλαστηρες συνολο 60w.αν αναλογιστουμε οτι το ενυδρειο ειναι 200λιτρα δεν ειναι και το καλυτερο επιθυμητο.καπου ανακαλυψα οτι υπαρχει σαν εξτρα καπακι απο την aquatlantis το οποιο εχει 4 λαμπες Τ5 των 30w.αλλα ηταν για το μοντελο με 1,20μηκοςχ50πλατος και οχι για το δικο μου.μηπως γνωριζει κανεις αν βγαινει και για το δικο μου μοντελο?(101μηκοςχ40πλατος)
3ον---αυτο που δεν περιμενα ειναι οτι και οι 2 λαμπες θα ειναι daylightzw.χαθηκε καμια ροζ?κατι για τα φυτα?
κρινετε σκοπιμο να αλλαχθει με καποια αλλη πιο καταλληλη για φυτα?
τα φυτα θα ειναι annubies-echinodorus-egeria densa-valinsiera.
1ον.---το μοντελο μεσα γραφει οτι ειναι evasion τουλαχιστον σε 2 σημεια.
το εξωτερικο φινιρισμα ομως μοιαζει πιο πολυ με του μοντελου AMBIANCE.
οποτε εχω μπερδευτη και δεν ξερω τι ειναι και ποιο!!!:cool:
επισης και το επιπλο ειναι του AMBIANCE.
καμια βοηθεια σε αυτον τον τομεα κυριως απο τους επαγγελματιες??
η αν γνωριζει καποιος αλλος?
2ον---φυσικα ολα δεν ειναι ροδινα...2 λαμπες Τ8 :rolleyes: με ανακλαστηρες συνολο 60w.αν αναλογιστουμε οτι το ενυδρειο ειναι 200λιτρα δεν ειναι και το καλυτερο επιθυμητο.καπου ανακαλυψα οτι υπαρχει σαν εξτρα καπακι απο την aquatlantis το οποιο εχει 4 λαμπες Τ5 των 30w.αλλα ηταν για το μοντελο με 1,20μηκοςχ50πλατος και οχι για το δικο μου.μηπως γνωριζει κανεις αν βγαινει και για το δικο μου μοντελο?(101μηκοςχ40πλατος)
3ον---αυτο που δεν περιμενα ειναι οτι και οι 2 λαμπες θα ειναι daylightzw.χαθηκε καμια ροζ?κατι για τα φυτα?
κρινετε σκοπιμο να αλλαχθει με καποια αλλη πιο καταλληλη για φυτα?
τα φυτα θα ειναι annubies-echinodorus-egeria densa-valinsiera.