Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Τα γηραιοτερα μας ψαρια

Andros
09-12-07, 19:35
Κατα καιρους ολοι μας εχουμε παρουσιασει μεσα απο αυτο το φορουμ τα ενυδρεια μας και τα ψαρια μας. Τωρα... δεν ξερω κατα ποσο θα εχει ενδιαφερον αυτο το ποστ, αλλα επειδη εχει αρκετους και εμπειρους χομπιστες που ασχολουνται αρκετα χρονια με το χομπι αυτο, τι θα λεγατε αν παρουσιαζαμε ο καθενας απο εμας καποιο ή καποια απο τα γηραιοτερα μας ψαρια (ηλικιακα εννοω) προσωπικα θα με ενδιεφερε πολυ να δω απο φιλους χομπιστες καποια απο τα ειδη που διατηρουν στα ενυδρεια τους και που αντεξαν στο χρονο. Φυσικα ολα τα ειδη αντεχουν φτανει να τους παρεχουμε τις σωστες συνθηκες. ;) Κανω λοιπον εγω την αρχη παρουσιαζοντας ενα απο τους πρωτους κατοικους που μπηκαν στο ενυδρειο μου, του ειδους metriaclima greshakei (albino) το οποιο, ειναι ηλικιας 6 χρονων. Τελος, να πω παρουσιαζοντας ο καθενας απο μας καποια απο τα γεροντοψαρα του :D ισως καποιοι νεοι στο χομπι να θελησουν να αποκτησουν καποια απο αυτα τα ειδη βλεποντας τα να αντεχουν..... στο χρονο.

mikele
09-12-07, 21:54
ομορφο ψαρι να τα χιλιασει ...ποσο ηταν οταν το πηρες και ποσο τωρα ....μεγεθος εννοω.....

Andros
09-12-07, 22:11
ομορφο ψαρι να τα χιλιασει ...ποσο ηταν οταν το πηρες και ποσο τωρα ....μεγεθος εννοω.....

Ηταν περιπου 3cm οταν το πηρα. Τωρα πρεπει να εχει φτασει το τελικο του μεγεθος γυρω στους 15cm. Αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Αν βαλεις διπλα του ενα νεοτερο ενος χρονου ας πουμε, εμφανισιακα θα δεις μεγαλη διαφορα αφου ο χρονος βαζει και εδω τη σφραγιδα του;) :grin:

mikele
09-12-07, 22:17
ναι ναι εχεις δικαιο εκεινο που μου αρεσει πολυ ειναι ο σχηματισμος στο κεφαλι...το καρουμπαλακι

Andros
09-12-07, 22:30
ναι ναι εχεις δικαιο εκεινο που μου αρεσει πολυ ειναι ο σχηματισμος στο κεφαλι...το καρουμπαλακι

Α γεια σου mikele!! Και στο τελος της ημερας, ξερεις κατι φιλε mikele??? Ειναι αυτη η ικανοποιηση που νιωθεις οτι δηλαδη εχεις δωση σε αυτο το ζωο οτι πρεπει, για να φτασει ως εδω που ειναι τωρα και αυτο με κανει να νιωθω ωραια! Ας δουμε ομως και απο αλλους φιλους γεροντοψαρα.....:D