Επιστροφή στο Forum : s.o.s
εχω ενα στρωμενο ενυδρειο 150 λιτρων και τον τελεφταιο καιρο κατι δεν παει καλα.τσακωνονται συνεχεια τα αγγελοψαρα μεταξυ τους και ποιο πολυ επιτιθονται σε ενα συγγεκριμενο με αποτελεσμα να το εχουν μαδισει κυριολεκτικα!!!εκτος αυτου προσπαθησα να βαλω δυο φορες πλακωστομο και τον καταδιωξαν μεχρι θανατου!!!!αυτη τη στιγμη εχω 5 αγγελοψαρα 2 κλουν γατοψαρα!!!τι να κανω μπορει να βοηθεισει καποιος σας παραλκαλω?
Πλεκο σε 150 λιτρα ειναι λιγο δυσκολο-μονο ορισμενα ειδη...
Επισης 5 σκαλαρια σε τοσα λιτρα (αν ειναι και καθαρα..) παλι δυσκολα συμβιωνουν.Κρατα 2 αν μαλιστα μπορεις να ξεχωρισεις καποιο ζευγαρι θα ειναι οτι καλυτερο ;)
Σου είχαν δωθεί μερικές απαντήσεις/εξηγήσεις σε ένα παλιότερο θέμα που είχες ξεκινήσει.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20981
Κακώς έπραξες που δοκίμασες δύο φορές με πλεκόστομα χωρίς να ρωτήσεις πρώτα στο φόρουμ.
Τα 150 λίτρα είναι λίγα ακόμη και για ένα ζευγάρι αγγελόψαρα... μόνα τους.
δηλαδη για να καταλαβω σε 150 λιτρα πρεπει να εχεις 2 ψαρια μονο?ειναι δυνατον?
Φίλε μου δεν είναι θέμα αριθμού ψαριών. Μπορείς π.χ να βάλεις 30 γκάπυ αλλά δεν μπορείς να βάλεις κάτι άλλο όταν έχεις ζευγάρι ψαριών που προστατεύει την περιοχή του
Εξαρτάται από το είδος από τον χαρακτήρα και από το τελικό μέγεθος των ψαριών . Υπάρχουν ψάρια που απλά το μέγεθος τους τα κάνει απαγορευτικά για τα λίτρα σου , μπορεί να σου φαίνετε παράξενο αλλά έτσι είναι ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.