Επιστροφή στο Forum : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΒΕ
Όπως πέρσι έτσι και φέτος το ΚΒΕ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο πάρτι.
Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 14/12 στις 9.30 στο :
ΗΑΒΑΝΕRA
Caribbean Bar-Restaurant
Γ.Παπανδρέου (Ανθέων) 29
Τηλ.2310-869331
Τιμή πρόσκλησης : 13 ευρώ
Περιλαμβάνει ένα (1) ποτό,φαγητό σε μπουφέ και έναν λαχνό για την κλήρωση ενός ενυδρείου.
Να είστε όλοι εκεί για να τα πούμε,να πιούμε,να χορέψουμε και να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά.
Παρακαλούμε να δηλώσετε εδώ την συμμετοχή σας.
Εγω ειμαι μεσα!!!! :smt041
Αντε , παλι θα περασουμε τελεια!:p
Αν και δε γουστάρω καθόλου τα μούτρα ορισμένων που δήλωσαν συμμετοχή ήδη μέσα είμαι και εγώ!!!!!
Κι εγώ μέσα!!!:p
Εμάς μας γουστάρεις ρε δημήτρη...?:D :D
H κλικα των φοιτητων παντα μεσα...κοιταξτε να φερετε και τιποτα φοιτητριες, οχι συνεχεια μπακουρια!!!
Και γενικα μιλωντας να Τονισουμε οτι το παρτυ ειναι για ολους φιλους και φιλες με φιλους και φιλες! Για να μην πινουμε καθε φορα ενα σκετο καφε και κοιταζομαστε απο μακρια!
δυο ατομα θα ειμαστε και εμεις .......Θα εχουμε δικο μας σεπαρε Μιχαλακη;;;; και το φαγητο κανονισε να ειναι τελειο οπως περσυ..........
Τα εχω κανονισει ολα, με το George, δικο μας σεπαρε, οπως περυσι. Και κληρωση ενυδρειου και πολυ κεφι!!!
Αφορα μονο μελη ή και μη μελη η τιμη και τα υπολοιπα?
Ενταξει τοτε.
μεσα και εγω. :)
ειναι επιβεβαιωμενο οτι θα περασετε καλα.
δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω.καλα να περασετε.:cool:
:smt028:smt028:smt028:smt028:smt028
αντε να μαζευομαστε........ ΟΛΕ!!!!
Μαλλον θα ερθω και εγώ με 1 φιλο και 2 φιλες!
Δε βλεπω συμμετοχη, δειξτε μας οτι ενδιαφερεστε δηλωνοντας το εδω γιατι ειναι απογοητευτικο για εμας που προσπαθουμε να κανουμε κατι για ολους εσας.
αφου ο ελληνας ειναι της τελευταιας στιγμης τι περιμενεις;;;;; Αλλωστε παντα εχουμε επιτυχια, γιατι αγχωνεσαι;;;;;
chemical mac
10-12-07, 20:00
Θα είμαι σε ταξίδι για δουλειές...δυστυχώς. Να περάσετε πολύ καλά όλοι σας
ειμαι και εγω μεσα τελικα:D :D
capetanakis
12-12-07, 19:01
αν και δεν γνωριζομαι με κανενα σας(ευκαιρια να σας γνωρισω)ειμαι μεσα.
[quote=ΠΣΦΕ;218643]Όπως πέρσι έτσι και φέτος το ΚΒΕ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο πάρτι.
Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 14/12 στις 9.30 στο :
.[/quot
Γιατί τόσο νωρίς ρε παιδιά;;
Θα ερθεις και φετος Θαναση?
fitilakias
13-12-07, 14:05
ακουγετε ωραια ιδεα.θαθελα να ερθω αλλα θα ξεκινησω απο κομοτηνη στις 9 αφου κλεισω το μαγαζι.θελω δυομιση ωρες με τρεις.δε ξερω αν τα καταφερω να προλαβω.θα προσπαθησω.θα χαρω πολυ να σας γνωρισω κ να τα πουμε κ απο κοντα.
ειδωμεν.
Τσιόνογλου Σταύρος
13-12-07, 16:52
Κατά 99,99% θα είμαι παρών, το ακούσατε μικροί (καταλαβαίνουν αυτοί ποιούς λέω) ετοιμοι για γούστα.:p :p :p
Στρατηγέ ποιούς λές??? :p:p:p Άντε σε περιμένουμε!!!!
παιδια που αριβως ειναι γιατι δεν ξερω πως να ερθω.
Στην Γ.Παπανδρέου (Ανθέων) πριν τη Μαρτίου αριστερά....ένα νεοκλασικό.
Θα ερθεις και φετος Θαναση?
Θα ανέβω , αλλά μετά τις 22 του μηνός.Οπότε καλά να περάσετε και να πίνετε και καμιά τεκίλα και για μένα..
πώς τα περάσατε ρε παιδιά.? εγώ ήθελα να έρθω αλλα χιόνιζε και δεν ξεκίνησα καθόλου.
Πολυ ωραια ηταν αν και περιμεναμε πιο πολυ κοσμο... ακους ΚοΠρυτανη...?
Τσιόνογλου Σταύρος
15-12-07, 21:06
Συγχαρητήρια στα παιδιά που διοργάνωσαν το πάρτυ και του χρόνου, με μεγαλύτερη συμμετοχή.
και για να ζηλεψουν οσοι δεν ηλθαν...πιναμε το ποτο μας και βλεπαμε εξω το χιονι:grin: :smt118 :smt118 :grin:
ζηλευω....... ντυθηκα, στολιστηκα να ερθω και τελικα ανεβηκα στον Χορτιατη γιατι ειχε αποκλειστει ο πατερας μου...... Γαμπρος παιδαρας φτυαριζα χιονι και εριχνα αλατι......... Μου κρατησατε κανενα μπουριτος;;;;;;
ζηλευω....... ντυθηκα, στολιστηκα να ερθω και τελικα ανεβηκα στον Χορτιατη γιατι ειχε αποκλειστει ο πατερας μου...... Γαμπρος παιδαρας φτυαριζα χιονι και εριχνα αλατι......... Μου κρατησατε κανενα μπουριτος;;;;;;
Δεν έχω και το κατάλληλο εικονάκι :smt084
Aυτα τραβανε οι παιδαραδες.....:p
Καμια φωτο να δουμε και εμεις, εχουτε?
και για να ζηλεψουν οσοι δεν ηλθαν...πιναμε το ποτο μας και βλεπαμε εξω το χιονι:grin: :smt118 :smt118 :grin:
Ορισμένοι κερδίσαμε και δώρα!!!! Ακούς Mikenuke????? Το θέλω πριν πάρω πτυχείο!!!!!!!!!zwzwzw
Οοοοχχχχ, δεν το γλυτωνουμε!
Ωραια περασαμε. Και του Χρονου!
Ορισμένοι κερδίσαμε και δώρα!!!! Ακούς Mikenuke????? Το θέλω πριν πάρω πτυχείο!!!!!!!!!zwzwzw ασε Mizi και εμενα μου υποσχεθηκε καποιος κατι αλλα μας την εκανε κατσικα
Εγώ μια φορά τον βαθμό στον έδωσα...
Eιληκρινα ηθελα πολυ να ρθω ρε παιδες αλλα τον τελευταιο καιρο τα ωραρια μου ειναι 12ωρα και βαλε.Μερικοι τα ξερουν...πολυ καλα.Κριμα παντως πρεπει να 'χε χαβαλε.:(
Νικολάκη έχασες!!!! Δεν πειράζει και του χρόνου να μαστε καλά!
Θα δούμε καμιά φωτογραφία φέτος;;;
Δεν βγάλαμε :rolleyes:
Βασικά θέλαμε αλλά δεν μας άφηνε ο Βασιλάκης γιατί δεν είχε καλά φτιαγμένα τα μαλλιά του :D:D:D
α ρε βασιλακι!!!ας τα κουρεβες και ριχναμε μετα τις φωτο potassium να μεγαλωσουν ξανα!!!:D :D
α ρε βασιλακι!!!ας τα κουρεβες και ριχναμε μετα τις φωτο potassium να μεγαλωσουν ξανα!!!:D :D
pssssst κουρεμένος ήταν ο μάστορας!!!
Λιγα λογια για την κομη μου γιατι ερχομαι , σου περναω τα tropheus και σου δηλητηριαζω και τα guppies :evil: !!!!
Ερχομαι με ενισχυσεις αυριο!!!! :cool:
Σε περιμένω!!!! Μόνο μην φτιάξεις πάλι τέλειο μαλλί και μας κάνεις να νιώθουμε άσχημα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.