Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : στρωσιμο νεου φιλτρου.

casperon
02-12-07, 08:38
θελω να αγορασω ενα φιλτρο για 54λιτ.ενυδρειο και θελω την βοηθεια σας.
1)Να παρω εξωτερικο ή εσωτερικο;
2)Μου προτειναι ενας πετσοπας ενα φιλτρο που μπαινει πισω στην πλατη πανω στο γυαλι και η εξοδος βγαινει σαν καταρακτης.(θελει και κοψιμο πισω το καπακι.)Λεει τιποτα αυτο σαν φιλτρο-αξιζει;κυκλοφορια 600λιτ/ωρα
3)Επειδη τρεχει ενα ενυδρειο στην κατοχη μου λεω να το μπολιασω.
Εχει μεσα το παλιο μακαρονι.Αν στυψω απο το παλιο τον υαλοβαμβακα πανω στο φιλτρο του καινουργιου θα γινει τιποτα;
4)Αν κανω το μπολιασμα(τον τροπο περιμενω να μου πειτε εσεις)ποτε μπορω να βαλω μεσα 4-5 multi;
-------------------------
θελω να αγορασω ενα φιλτρο για 54λιτ.ενυδρειο και θελω την βοηθεια σας.
1)Να παρω εξωτερικο ή εσωτερικο;
2)Μου προτειναι ενας πετσοπας ενα φιλτρο που μπαινει πισω στην πλατη πανω στο γυαλι και η εξοδος βγαινει σαν καταρακτης.(θελει και κοψιμο πισω το καπακι.)Λεει τιποτα αυτο σαν φιλτρο-αξιζει;κυκλοφορια 600λιτ/ωρα
3)Επειδη τρεχει ενα ενυδρειο στην κατοχη μου λεω να το μπολιασω.
Εχει μεσα το παλιο μακαρονι.Αν στυψω απο το παλιο τον υαλοβαμβακα πανω στο φιλτρο του καινουργιου θα γινει τιποτα;
4)Αν κανω το μπολιασμα(τον τροπο περιμενω να μου πειτε εσεις)ποτε μπορω να βαλω μεσα 4-5 multi;δεν μπορει να βοηθηση κανεις;

tsikis
02-12-07, 10:26
1. Προτείνω εξωτερικό.Έτρεχα ένα 2213 eheim στο 50άρι μου και όλα μια χαρά.
2. Δεν θα το προτιμούσα.
3. Καλά θα κάνεις.Αρκεί το παλιό σου ενυδρείο (φίλτρο) να είναι στρωμένο.
4. Θα σου έλεγα άμεσα σχεδόν (ίσως και μετά από κάνα 2 ώρες). Το μπόλιασμα να γίνει κατευθείαν (όχι και απαραίτητα) στα υλικά του φίλτρου.Αν πάρεις εξωτερικό στίψε τον υαλοβάμβακα στον κάδο.