Επιστροφή στο Forum : ποσα ψαρια χωρανε σε 60λιτρο
εχουμε 1 ενυδρειο 60 λιτρων με ημερα ψαρια.μαλλον ομως ειναι παρα πολλα γιατι γινεται σφαγη εκει μεσα. εχουμε 10 candinal, 5 lemon, 6 αρλεκινους, 2 διαφανα (mallon crystal), 2 χειρες, 1 kuli, 2 γατοψαρα, 4 που μιαζουν με αρλεκινους αλλα δεν εχουν το μαυρο τριγωνακι πισω, κ αλλα 2 ακομη αγνωστων στοιχειων. παρακαλω βοηθηστε, ειμαστε λιγο... αρχαριοι!:confused: ποσα ψαρια κανονικα πρεπει να εχει το 60 λιτρων ενυδρειο μας?
johnpalavos
01-12-07, 10:50
34 ψαρια???-+9-+9
το ξερω παραειναι πολλα μαλλον. τωρα σκεφτομαι ποια να γραψω οτι χαριζονται στις μικρες αγγελιες. ψαχνω να βρω τα ονοματα τους. κριμα ειναι να αλληλοφαγωθουν.
Λιβέρης Σταύρος
04-12-07, 18:46
Αν θυμάμαι καλά διάβαζα στο διαδίκτυο απο ιχθυολόγο, πως για κάθε 10 λίτρα νερού αντιστοιχεί ένα ψάρι.
Αλλωστε το να έχεις τόσα ψάρια σε ένα χώρο 60L κατατρώνε κάθε συστατικό θετικό για το ενυδρείο σου και επίσης βρωμίζουν θανάσιμα για αυτά το νερό του.
Δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας που να μας δίνει πόσα ψάρια για πόσα λίτρα. Αυτό είναι καθαρά θέμα του είδους του ψαριού, της ιδιοσυγκρασίας του, του τελικού μεγέθους που φτάνει όταν ενηλικιωθεί και πολλούς ακόμη παράγοντες.
Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν 10 λίτρα νερού ανά ψάρι.
@ Ζαν
Μπορείς να ξεκινήσεις κρατώντας το κοπάδι των cardinal tetra και δίνοντας πίσω τα υπόλοιπα ψάρια. Μπορείς επίσης να προσθέσεις 3-4 corydoras του ίδιου είδους.
Αν θυμάμαι καλά διάβαζα στο διαδίκτυο απο ιχθυολόγο, πως για κάθε 10 λίτρα νερού αντιστοιχεί ένα ψάρι.
Ιχθυολογος τοπε αυτο?
Τι ψαρι? Γκαπι? Οσκαρ?
δηλ. στο 20λιτρο μου μπορω να βαλω 2 γκαλαχερ χαλαρα ε ?
ηρεμήστε ρε παιδιά εχει περάσει ένας χρόνος απο τότε...
Ηταν η ετησια υπενθυμιση......:D:D
Ναι σε ενα χρονο θα εχουν μεγαλωσει και τα ψαρια :D:D:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.