Επιστροφή στο Forum : ''λαδιλα'' σε malawi
μηπως ξερετε γιατι εμφανιζετε λαδιλα στην επιφανεια του νερου? αφου το αλλαζω το νερο, την επομενη εμφανιζεται! το ταισμα ειναι συγκεκριμενο(1 φορα την μερα)-καθε βδομαδα αλλαγη30%με40%-το ενυδρειο ειναι 240λιτρα-αντλια eheim2028-φωτισμος 2χ28βατ,7 ωρες την ημερα. παιζει ρολο η τροφη, η ροη του νερου,δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι?επισης τα ψαρια ειναι 9 (4 labidochromis-3 afra-1 synodontis-1-γλυφτεις)
μου δωσανε μια της ocean....formula two(marine pellet) ετσι γραφει. μου ειπε οτι κανει για κιχλιδες!
η εξαγωγη του φιλτρου σου ειναι στην επιφανεια του νερου σου?κανει δλδ κυματισμο ή ειναι πιο κατω?
μου δωσανε μια της ocean....formula two(marine pellet) ετσι γραφει. μου ειπε οτι κανει για κιχλιδες! Το κανει για κιχλιδες ειναι σαν να λεμε κανει για ψαρια...
Υποθετω οτι η τροφη δεν κανει για τις συγκεκριμενες κιχλιδες που εχεις γιατι ειναι φυτοφαγες - εκτος αν βγαινουν marine pellets με φυτικη τροφη, ας μας το διευκρινησουν οι αλμυροι.
φιλε μου,ειναι πιο κατω απο την επιφανεια του νερου,και επειδη τον ρωτησα μου ειπε να βαλω σπρει μπαρ για να κανει κυμματισμο και να σπαει.
-------------------------
οσο για την τροφη τoli? δεν γραφει τιποτα για vegetable,αλλα πηγα και πηρα της tropical μια για malawi και μια cichlid color, εσυ τι λες?
Μια για μαλαουι τι γραφει?
Κιχλιντ κολορ και οσεαν πελλετς δεν κανουν για φυτοφαγα ψαρια.
high content of vegetable proteins!την αλλη να μην την βαλω? ποια πρεπει να ριχνω ρε τολη?
Αυτην με το high content of vegetable proteins!
Για δες εδώ ποιές έχεις :
http://www.tropical.com.pl/EN/foods/standard/ichtiovit.html
εισαι πρωτος george!με βοηθεισε πολυ αυτη η σελιδα.λες να φταιει η τροφη τελικα?και ισως πρεπει να βαλω και σπρει μπαρ, θα βοηθειση?
πριν απο 20 λεπτα ηρθα σπιτι και βρηκα την εξοδο ξεκολλημενη και περιπου 3-4 δαχτυλα κατω απο την επιφανεια.Το τι λαδιλα υπηρχε,αλλο πραγμα.
Την εβαλα ακριβως στην επιφανεια και λιιιγο πιο πανω και μεσα σε μιση ωρα περιπου η επιφανεια εγινε πεντακαθαρη.
jimfytakis
28-11-07, 19:13
Λαδιλα ειχα και εγω στο φυτεμενο οπου ταιζω διαφορες τροφες.Απο τοτε που αλαξα τις λαμπες χαθηκε και η λαδιλα.Δεν νομιζω να εχει σχεση αλλα δεν μπορω να εξηγησω και πως εγινε και εφυγε.Η τροφη που μου προκαλει τη πιο πολυ λαδιλα ειναι της ocean nutrition με μεγαλη περιεκτικοτητα σε πρωτεινη
θα το κανω και γω george,μετα απο αλλαγη νερου και με την αλλη τροφη ελπιζω να σταματησει.κομμενη η ocean nutricion!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.