PDA

Επιστροφή στο Forum : Γεννησαμε, ποιο ομως;

orck
27-11-07, 17:27
καλησπερα
εχω ενα ενυδρειο 120λιτρων με νεον τετρα, μαυρα τετρα, καρδιναλιους, οτοκυκλους, κορυντορας, κλοουν, πλεκοστομο

προσπαθω για το καλυτερο (αν και δεν νομιζω οτι το εχω προσεγγισει ακομη, εχει μεσα ξυλα και φυτα κλπ)

σημερα ειδα παλι αυγα κολημενα στο τζαμι και σε ενα φυλλο της anubias
ειναι λευκα, ημιδιαφανα διαμετρου λιγο λιγοτερο απο χιλιοστο κολημενα πολλα το ενα διπλα στο αλλο εχω συνολικα 3 τετοια τσαμπια

παλιοτερα που ειχα ξαναδει αυγα νομιζα οτι ηταν apple snail (τοτε ειχα καταφερει να απομακρυνω μερικα μεσα στο διχτυ και βγηκε κατι ζωντανο που εμενα μου φανηκε να σερνεται στο διχτυ και οχι να κλυμπαει γιαυτο μου ειχαν πει απο καταστημα οτι ειναι σαλιγγαρια)

πλεον τα apple μου δεν ειναι ζωντανα αλλα το ερωτημα ειναι τι μπορει να ειναι;

να ξαναδοκιμασω να τα ξεκολησω και να τα μεζεψω στην αποχη; αν τα αφησω ετσι θα γινουν μεζεδακια εχει ξαναγινει
δεν εχω δευτερο ενυδρειο μονο μια γεννηστρα απο διχτυ που μπαινει μεσα στο ενυδριο

Tolis
27-11-07, 18:03
Απο corydoras πρεπει ναναι.

Αν δεν εχεις δευτερο ενυδρειο δεν εχει νοημα.

netblues
27-11-07, 18:04
Με την μεθοδο της εις ατοπον απαγωγης, θα ελεγα corydoras...

orck
27-11-07, 18:42
τι ιδιαιτερο χρειαζεται για να μπορεσουν να επιβιωσουν; υποθετωντας οτι εχω ενυδρειο γεννηστρα, θελουν μεγαλη ροη, υψηλοτερη θερμοκρασια, αλατι;

μεχρι στιγμης εχω ξεκολησει αρκετα απο το τζαμι και απο τα φυλλα και τα εχω μεσα στην αποχη την οποια εχω βαλει μεσα στην γεννηστρα (φυσικα μεσα στο νερο του ενυδρειου με καλη φιλτρανση)

ολα αυτα γιατι την τελευταια φορα καποιος καταφερε και εφαγε ολα τα μικρα μεσα απο την γεννηστρα
η γεννηστρα που εχω ειναι απο διχτακι της sera

αν βγει κατι που κολυμπαει με τι τα ταιζω;
(εχω δεν εχω ελπιδα θα παω να παρω τροφη γιατι ποτε δεν ξερεις)

orck
30-11-07, 16:10
ισως ηταν πολυ γενικες οι ερωτησεις
αν παω να παρω αρτεμια τι πρεπει να προσεξω;
εχουν ηδη βγει δυο μικρουλια και καθονται στο τουλι
τους εριξα μικρα τριματα απο ταμπλετα (το εκανα οσο πιο λεπτοκοκα μπορουσα) αλλα παλι δεν νομιζω να το καταλαβουν οτι τρωγεται, ισως και να τους κατσει μεγαλο

αν υπαρχει προβλημα με το να πειτε μαρκα η καταστημα παρακαλω με pm ευχαριστω

caverman
30-11-07, 16:27
Στην κατηγορία Γατόψαρα θα βρείς αρκετά θέματα για γέννες στα cory.
Εάν δεν είσαι καταλληλα εξοπλισμένος και προετοιμασμένος μάλλον δεν θα τα καταφέρεις με την πρώτη.
Ρίξε μια ματιά και αν σε ενδιαφέρει αφού προετοιμαστείς και διαβάσεις και κάποια άλλα σχετικά θέματα μπορείς να προσπαθήσεις την αναπαραγωγή...
Πάντως αφού ξεκίνησαν οι γέννες θα συνεχιστούν.;)

πάντα καλά,
Caverman