Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φυσαλίδες στο υλικο του τζαμιου.

johnny98130
23-11-07, 16:08
Παρατήρησα ότι στο μέσον των τζαμιών του ενυδρείου μου έχουν σχηματιστεί κάποιες μικρές φυσαλίδες εσωτερικά του υλικού του τζαμιου. Οι φυσαλίδες αυτες ξεκινούν από τον πάτο και πηγαίνουν προς τα πανω..

Μηπως έχει κανεις ιδέα περί τίνος πρόκειται????

Tolis
23-11-07, 16:11
Μάπα τζαμια πηρες...

PascM
23-11-07, 16:12
Ουπς!!!!
Γιάννη δες μήπως υπάρχει πουθενά κανένα σημείο ακόμη ποιο περίεργο!
Πρόσφατα κάπου πήρε το μάτι - αυτί μου για ενυδρείο που άνοιξε στα καλά καθούμενα (δεν ξέρω αν ήταν όντως έτσι).

steady
23-11-07, 21:30
οντως η ποιοτητα των τζαμιων ειναι ενα θεμα που δεν δινεται συχνα βαση!
εχω παρει τζαμια απο τζαμα σε αρκετα καλη τιμη που με το πρωτο τσικισμα ''ξεφλιδιζουν'' σπανε δηλαδη επιφανειακα δεν ξερω αν καταλαβαινεται
και εχω παρει και απο αλλου που εβριζα οτι ειναι πανακριβα και τα ειχα χιλιοκοπανησει και δεν παθαν τιποτα
τελικα ισως δεν θα πρεπει να περνουμε απο τον φτηνοτερο που θα βρουμε αν και κανεις δεν εγγυαται οτι ο ακριβοτερος δεν θα εχει ποιο χαλια ποιοτητα:confused: :rolleyes: :D

Zorba_The_Freak
23-11-07, 21:39
Το κακό όμως είναι ότι δεν εχουμε τις καταλληλες γνωσεις για να διαλεξουμε καλά τζάμια.

andreas K
23-11-07, 21:45
Mιλαμε για DIY ενυδρειο;

mmbuna
24-11-07, 17:28
Παρατήρησα ότι στο μέσον των τζαμιών του ενυδρείου μου έχουν σχηματιστεί κάποιες μικρές φυσαλίδες εσωτερικά του υλικού του τζαμιου. Οι φυσαλίδες αυτες ξεκινούν από τον πάτο και πηγαίνουν προς τα πανω..

Μηπως έχει κανεις ιδέα περί τίνος πρόκειται????

Το ξεπλήρωσες το ενυδρείο? Αν όχι, πές του να περάσει να το πάρει πίσω.

Αν το ξεπλήρωσες :smt120, μια ασφάλεια πλυμμήρας και είσαι καλυμένος...

Andros
24-11-07, 18:09
οντως η ποιοτητα των τζαμιων ειναι ενα θεμα που δεν δινεται συχνα βαση!
εχω παρει τζαμια απο τζαμα σε αρκετα καλη τιμη που με το πρωτο τσικισμα ''ξεφλιδιζουν'' σπανε δηλαδη επιφανειακα δεν ξερω αν καταλαβαινεται
και εχω παρει και απο αλλου που εβριζα οτι ειναι πανακριβα και τα ειχα χιλιοκοπανησει και δεν παθαν τιποτα
τελικα ισως δεν θα πρεπει να περνουμε απο τον φτηνοτερο που θα βρουμε αν και κανεις δεν εγγυαται οτι ο ακριβοτερος δεν θα εχει ποιο χαλια ποιοτητα:confused: :rolleyes: :D

Γι"αυτο και εγω φιλε steady λεω παντα, το ακριβο ειναι το φθηνο:grin:

Pritanis
26-11-07, 11:17
μηπως τα τζαμια σου ειναι τριπλεξ;;;; Γιατι αλλιως δεν εξηγειται αυτο που λες.....