Επιστροφή στο Forum : δοκιμη DIY CO2
με βαση τις οδηγιες που εχω δει κατα καιρους για DIY CO2 το δοκιμασα και περιμενω αποτελεσματα.εκ πρωτης οψεως φαινεται να δουλευει καλα.
Μια χαρα! τα φυτα σου θα το εκτιμησουν δεοντως. Σημαντικη ειναι και η σωστη διαχυση την οποια πετυχαινεις ικανοποιητικα.Αν γινεται στρεψε την εξοδο του φιλτρου προς τα κατω ωστε οι φυσαλλιδες να παραμενουν στο νερο οσο το δυνατον περισσοτερο. Μετρα φυσαλιδες να ειναι 1 το δευτερολεπτο περιπου και προσεξε το ΡΗ και το ΚΗ κανοντας συχνα μετρησεις. Αν χρησιμοποιεις τυρφη ιδιαιτερη προσοχη στο ΡΗ !
παντως εχω μπολικη μαγια οτι και να γινει κερναω πιτσα
Να σου παραγγειλω μια Vegeterian με κλαδεματα εχινοδορου και κρυπτοκορυνας καλοψημενη κατω απο λαμπες Τ5 ; :D:D:D
καλο ειναι να τηρεις ακριβως τις αναλογιες παραπανω μαγια το μονο που θα κανει ειναι να κρατησει το μιγμα λιγοτερο η να ξεχειλισει το μπουκαλι
και στις δυο περιπτωσεις σταθεροτητα δεν θα εχεις οποτε καλυτερα να βγαζει λιγο co2 σταθερα για περισσοτερες μερες παρα πολυ για λιγες!
εχω βαλει ακριβως τη συνταγη 3 κουπες ζαχαρη, 1/2 κουταλια του γλυκου μαγια σε σκονη.
νομιζω οτι η μαγια πρεπει να ειναι λιγοτερη,δηλαδη στην μυτη απο το κουταλακι...
στην περιπτωση σου,απλα το μειγμα θα τελειωσει γρηγοροτερα.....
εχω βαλει ακριβως τη συνταγη 3 κουπες ζαχαρη, 1/2 κουταλια του γλυκου μαγια σε σκονη.
Που ειναι αυτη η συνταγη?
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/CO2.htm
Σε πόσα λίτρα δοχείο όμως?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.