PDA

Επιστροφή στο Forum : Bleher και συλλογος... 2


Tolis
16-11-07, 14:14
Ζητω συγνωμη απο οσους μιλαγαν για το θεμα - πηγα να μεταφερω τα μηνυματα απο εκει που σβυστηκαν και κυριως την απαντηση του Nidal (γιατι οφειλουμε να ακουστει η απαντηση), και μεταφεροντας τα, εσβυσα (μη με ρωτησετε πως δεν εχω πιει καφε ακομα) τα μηνυματα εδω...Mea culpa.

PascM
16-11-07, 14:17
Αν δεν γίνετε να επανέλθουν ας συνεχίσουμε εδώ πάλι!

dimitris21
16-11-07, 14:19
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Δεν βλέπω καν θέμα συζήτησης.

Έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα για συζήτηση

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=214803#post214803

Tolis
16-11-07, 14:20
Δωστε μου λιγο χρονο να τα κοπιαρω απο την cache

Tolis
16-11-07, 14:35
vasilakis

Κατ' αρχας ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που κανονισαν να ερθει ο Bleher στην αθηνα!
Ολοι οι γκουρου μας εχουν επισκεφθει τωρα τελευταια...
Ομως εχω μια απορια?
Ο συλλογος που ειναι και χανει τετοια γεγονοτα...
...δεν μπορουσε συμμετεχει και αυτος στο σεμιναριο σε συνεργασια με τον υδατινο κοσμο ή το aquazone ?
__________________________________


dimitris21

Δεν έφτασε ποτέ στο ΔΣ του συλλόγου επίσημη πρόταση για κάτι τέτοιο.

___________________________________

vasilakis

Ολο παραγκωνισμενος ειναι απο τις μεγαλες εκδηλωσεις!

__________________________

klaz
εγω απλα θα πω αυτο που ειχα πει,και το πηρε το ποταμι...
''οτι δηλαδη δεν παιζει ρολο στην τελικη για εναν απλο χομπιστα,ποιος φερνει ποιον,αλλα το τελικο αποτελεσμα που δεν ειναι παρα οτι ερχεται ενας μεγαλος εξερευνητης-χομπιστας στα μερη μας, και καλο θα ειναι για το χομπι μας να τον ακουσουμε ολοι.''
απο εκει και μετα ,(για μενα)ολα ερχονται σε δευτερη μοιρα,και αν και εφοσον επρεπε να υπαρχει και ο συλλογος μεσα στους διοργανωτες,αυτο το ξερουν μονο οσοι ηταν κοντα στην διοργανωση του σεμιναριου..

___________________________

PascM

Από τη στιγμή που λέμε οτι αγαπάμε τον σύλλογο και πιστεύουμε οτι αυτός έχει και πρέπει να προσφέρει σε όλους μας, κάτι, με προσανατολισμό την ανάπτυξη του χόμπυ, τότε ο σύλλογος δεν θα έπρεπε να είναι παραγκωνισμένος από κανέναν!
________________________________

klaz

..και ποιος τον παραγκωνησε μανωλη μου..?

____________________________________

PascM
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitris21
Δεν έφτασε ποτέ στο ΔΣ του συλλόγου επίσημη πρόταση για κάτι τέτοιο.

___________________________________

klaz

οκ.ας περιμενουμε ομως και τον αντιλογο.....

______________________________________

accnt

Αυτή είναι η μισή αλήθεια....

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο περί αυτού. Καλύτερα να περιμένουμε μια επίσημη τοποθέτηση - απάντηση του Δ/Σ...

________________________________________

klaz

ρε παιδια για ονομα του θεου.......
δηλαδη με ολο τον σεβασμο που εχω για τον συλλογο,δηλαδη και τι εγινε που δεν ηταν ο συλλογος και διοργανωτης....???
υπαρχει κανενας ατυπος διαγωνισμος και εγω δεν τον βλεπω...???
*αναρωτιεμαι γιατι βλεπω οτι το θεμα ''καιει'',και εγω προσωπικα ΔΕΝ βλεπω τον λογο......
_______________________________________

accnt

Γιατί όλοι δεν έχουν τις ίδιες απόψεις…. απλά.

_____________________________________

vasilakis

Εσυ Κωστα που λες οτι ενδιαφερεσαι για το συλλογο δε νομιζεις οτι θα ηταν καλυτερα να διοργανωθει πχ το σεμιναριο στα γραφεια του συλλογου ωστε να ερθουν σε επαφη καινουργια ατομα με τον συλλογο και να τον στηριξουν???
Λεω τωρα εγω ...
Η αν δε θελουν ετσι οι διοργανωτες για τον Χ Ψ λογο , ας τον καλεσουν στο σεμιναριο να βοηθησει και αυτος και να μπορεσει να προωθηθει μεσα απο αυτο.
Αλλα μαλλον δεν το θελουν ουτε αυτο.

_____________________________________

PascM

Δεν νομίζω οτι τίθετε θέμα διοργάνωσης και ποιος το διοργανώνει κλπ κλπ!!!
Για συμμετοχή μιλάμε!

___________________________________

klaz

κατ'αρχας δεν νομιζω οτι υπαρχει η υποδομη στα γραφεια του συλλογου για να φιλοξενηθουνε ανετα τοσα ατομα(αριθμητικα) που θα μαζευτουν..(γνωμη μου παντα).
απο την αλλη,ειδα ποσοι πολλοι χομπιστες μαζευτηκαν στον προηγουμενο μεγαλο ομιλητη του θαλασσινου απο τον συλλογο.....χμ...για να θυμηθω.....δεν νομιζω οτι ηταν παραπανω απο 5-6 ατομα....
αυτο αν και ειναι προσωπικο του καθενος εμενα μου δειχνει αδιαφορια,και μαλιστα ''περιεργη''....

_____________________________________

PascM

Το αλμυρό έχει λιγότερο κόσμο και το ξέρουμε Κώστα! Μην τα μπλέκουμε!

____________________________________

Neoklis


Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από klaz
κατ'αρχας δεν νομιζω οτι υπαρχει η υποδομη στα γραφεια του συλλογου για να φιλοξενηθουνε ανετα τοσα ατομα(αριθμητικα) που θα μαζευτουν..(γνωμη μου παντα).
απο την αλλη,ειδα ποσοι πολλοι χομπιστες μαζευτηκαν στον προηγουμενο μεγαλο ομιλητη του θαλασσινου απο τον συλλογο.....χμ...για να θυμηθω.....δεν νομιζω οτι ηταν παραπανω απο 5-6 ατομα....
αυτο αν και ειναι προσωπικο του καθενος εμενα μου δειχνει αδιαφορια,και μαλιστα ''περιεργη''....

Και τι σημαίνει αυτό ακριβώς.....?????
Ότι δεν πρέπει να συμμετάσχει/διοργανώσει ένας σύλλογος ξανά γιατί μία διοργάνωση είχε μία "αποτυχία"...
Εξάλλου όπως πολύ σωστά λέει ο PascM το θαλασσινό έχει πολύ λιγότερους οπαδούς.....

______________________________________

PascM

Και με την συμμετοχή μας ή όχι πάλι σαν να παραγκωνίζουμε τον σύλλογο είναι μην τα διαχωρίζετε!
Το οτι π.χ. εγώ συμμετείχα δεν σημαίνει οτι έχω αλμυρό ή θέλω ντε και καλά να φτιάξω!!
Το αν είναι στα σχεδιά μου είναι άσχετο!
Δηλαδή αν το σεμινάριο του γλυκού νερού αναφέρετε στα guppy δεν πρέπει να παω γιατί τα ξέρω? ή έτσι τουλάχιστον πιστεύω?

___________________________________________

Neoklis

Πολύ πιο εύκολα όμως θα πάει κάποιος αρχάριος σε ένα σεμινάριο για γλυκό που είναι πιο κοντά σε αυτόν, παρά για αλμυρό (που θεωρείται δυσκολότερο εγχείρημα)...
Μιας και ο λόγος που γίνεται η συζήτηση είναι για το αν ήρθαν σε επαφή με το Σύλλογο οι διοργανωτες και κατα πόσο θέλουν να τον στηρίξουν μέσα από αυτήν τους την ενέργεια....
Για να μην βιαζόμαστε όμως ας δούμε τι έχει να πει και το Δ.Σ....

____________________________________

mikenuke

To θεμα Κωστα δεν ειναι ποιος διοργανωνει το σεμιναριο, το θεμα ειναι...
Γιατι αφου υπαρχουν ανθρωποι που λενε οτι νοιαζονται για το συλλογο, δεν προσπαθησαν να συνεργαστουν και να προωθηθει και ο συλλογος μεσα απο τη διοργανωση, δεν ειναι δυσκολο να κανονισεις να γραφει και με "την ευγενικη υποστηριξη του συλλογου", και οσο υπαρχουν φιλοι του συλλογου που λεν και τι εγινε που δεν ηταν ο συλλογος και διοργανωτης ή υποστηρικτης, αυτη η προσπαθεια δεν θα προχωρησει. εκτος αν αυτο ειναι που θελουν καποιοι και συνεχεια αποτελουν τροχοπεδη. Οταν μας δινεται μια μικρη ευκαιρια προβολης πρεπει να την αρπαζουμε.

____________________________________

Tolis
16-11-07, 14:36
Αρχική Δημοσίευση από NIDAL
Δημητρη εχω ρωτησει απο το Σαββατο μελος του ΔΣ αν θα υποστηριζει την προσπαθεια ο συλλογος και ακομα περιμενω απαντηση!!! Δεν θα μπορουσα σε καμια περιπτωση να τρεναρω την ανακοινωση περισσοτερο!!!Το οτι δεν το συνδιοργανωνω με το συλλογο και μαλιστα στα γραφεια του συλλογου ειναι αλλο θεμα. Αλλα ρε παιδια εκει κολλατε???????

Manogr
16-11-07, 15:02
Ημουν και εγω μπροστα οταν ενημερωθηκε το Σαββατο μελος του Δ.Σ. για το συγκεκριμενο θεμα! Επισης οταν το μελος του Δ.Σ. ειπε οτι ο Συλλογος δεν εχει την δυνατοτητα να βοηθησει οικονομικα ειπαμε οτι δεν χρειαζεται κατι τετοιο! Απλα ενημερωση των μελων στο forum του συλλογου και ισως καποια οργανωτικη βοηθεια αν προκυψει.
Οπως βλεπετε το σεμιναριο πλησιαζει και η ανακοινωση επρεπε να γινει αμεσα! Οταν αποφασισει το Δ.Σ. να μας απαντησει τοτε μπορει να προστεθει και ο συλλογος!

Σαν μελος της οργανωτικης επιτροπης της εκδηλωσης του Shimek που οργανωθηκε και αυτη απο το Aquazone πρεπει να πω οτι ο συλλογος οχι μονο δεν παραγκονιστικε αλλα αντιθετα του εδωθηκαν τα παντα χωρις καμια οικονομικη απαιτηση και αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει το ΔΣ. Που ειδατε τον παραγκονισμο ???
Νεοκλη μαλλον μπερδευτηκες...η εκδηλωση ειχε τεραστια επιτυχια!! Απλα απο τον συλλογο δεν ηρθε κοσμος παρ΄οτι ο συλλογος, οπως εγραψα, ηταν παντου (πανο, εγγραφες, αφισες, posts κτλ)! Με την ευκαιρια να πω οτι υπηρξαν μελη του ΔΣ που ετρεξαν απιστευτα για το συγκεκριμενο σεμιναριο.

accnt
16-11-07, 15:05
Και να τους ονομάσουμε... Παγώνης Πάνος (liolios) και Γκίζης Δημήτρης (dimitrig)!

Tolis
16-11-07, 15:06
Να πω κι εγω τη γνωμη μου.
Οσον αφορα το GAB - παρ ολη την οποια σχεση με το AZ, απο τη στιγμη που ερχεται να μιλησει στην Ελλαδα μια προσωπικοτητα - δεν μπορει να μην το κοινοποιησει στα μελη του και να μην τους δωσει την ευκαιρια να συμμετεχουν. Αυτα για την αναρτηση της ανακοινωσης εδω.

Οσον αφορα το Συλλογο. Τον Μπλεχερ τον φερνει ενας επαγγελματιας κατ αρχας, σε συνεργασια με το ΑΖ. Ο ΠΣΦΕ και το ΔΣ απο οσο ξερω ειχε καθε καλη θεληση και να υποστηριξει αυτην τη κινηση και να συμμετεχει με οποιον τροπο. Απ τη στιγμη που οι διοργανωτες επελεξαν απλως να ζητησουν μια υποστηριξη τυπικη, δεν τιθεται αλλο θεμα. Το οτι καθυστερησε να φτασει στο ΔΣ με αποτελεσμα να μην αναγραφεται κι ο ΠΣΦΕ στην ανακοινωση ειναι θεμα του ΔΣ και αν υπαρχει ευθυνη ας συζητηθει στο φορουμ του Συλλογου κι οχι εδω.

Μην ξεχναμε οτι διοργανωτης ειναι πρωτιστως ενας επαγγελματιας, ο οποιος και λεφτα βαζει και (απολυτως δικαιολογημενα) το ονομα του θελει να ακουστει.

Manogr
16-11-07, 15:13
Απ τη στιγμη που οι διοργανωτες επελεξαν απλως να ζητησουν μια υποστηριξη τυπικη, δεν τιθεται αλλο θεμα. Το οτι καθυστερησε να φτασει στο ΔΣ με αποτελεσμα να μην αναγραφεται κι ο ΠΣΦΕ στην ανακοινωση ειναι θεμα του ΔΣ και αν υπαρχει ευθυνη ας συζητηθει στο φορουμ του Συλλογου κι οχι εδω.


Τολη απλα να πω οτι δεν θεωρω την υποστηριξη του Συλλογου τυπικη! θα ηταν (ή θα ειναι...) στα ιδια πλαισια με την εκδηλωση του Shimek οπου ηταν πραγματικα ουσιαστικη αν και περιοριστικε σε ελαχιστα ατομα (που ενεργουσαν σαν συλλογος). Το ΔΣ ξεκαθαρισε τοτε οτι δεν εχει την δυνατοτητα οικονομικης στηριξης αλλα δεν ειναι μονο αυτο ουσιαστικη υποστηριξη! Το ιδιο ισχυει και τωρα και δεν ειναι αργα!

Blanch
16-11-07, 15:13
To σεμινάριο, όπως είναι λογικό, διοργανώνεται εδώ και καιρό. Η πρόταση για υποστήριξη του Π.Σ.Φ.Ε. στο Διοικητικό Συμβούλιο, δεν πραγματοποιήθηκε έγκαιρα, εφόσον όπως διαβάζω, μιλάμε για το περασμένο Σάββατο και ούτε επίσημα εφόσον έγινε σε ένα μέλος του Δ.Σ. Ως γραμματέας του Δ.Σ. διάβασα την ανακοίνωση του σεμιναρίου σε φόρουμ, μόλις χτες. Δεν είχα καμία ενημέρωση νωρίτερα και από κανέναν. Εν ολίγοις, μέχρι χτες, είχα πλήρη άγνοια.

dimitris21
16-11-07, 15:19
Θα συμφωνήσω με τον Τόλη. Η κουβέντα αυτή δεν αφορά το GAB.

Manogr
16-11-07, 15:26
To σεμινάριο, όπως είναι λογικό, διοργανώνεται εδώ και καιρό. Η πρόταση για υποστήριξη του Π.Σ.Φ.Ε. στο Διοικητικό Συμβούλιο, δεν πραγματοποιήθηκε έγκαιρα, εφόσον όπως διαβάζω, μιλάμε για το περασμένο Σάββατο και ούτε επίσημα εφόσον έγινε σε ένα μέλος του Δ.Σ. Ως γραμματέας του Δ.Σ. διάβασα την ανακοίνωση του σεμιναρίου σε φόρουμ, μόλις χτες. Δεν είχα καμία ενημέρωση νωρίτερα και από κανέναν. Εν ολίγοις, μέχρι χτες, είχα πλήρη άγνοια.

Σιγουρα δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις το ποτε οριστικοποιηθηκαν καποια πραγματα... σιγουρα ομως γνωριζεις οτι ο Bleher ταξιδευει πολυ.

Απο εκει και περα....ο ΠΣΦΕ ειναι ενας συλλογος χομπιστων! Δεν ειναι ουτε δημοσιο, ουτε υπουργειο να απαιτει επισημες ενημερωσεις, πρωτοκολο και χρονικα περιθωρια! Αν δεν μιλαει το Δ.Σ. μεταξυ του παρα μονο οταν γινεται συμβουλιο ειναι ενα σοβαρο προβλημα αλλα οχι των διοργανωτων!

Blanch
16-11-07, 16:01
Δε νομίζω ότι χρειάζεται τόση τυπολατρεία, ούτε φυσικά εννόησα κάτι τέτοιο. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως ένα απλό e-mail στον ΠΣΦΕ θα έκανε τα πράγματα ευκολότερα, έστω και όταν οριστικοποιήθηκαν τα πράγματα που όντως δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.

klaz
16-11-07, 16:04
εγω εξακολουθω να επιμενω οτι δεν υπαρχει θεμα.
καλως η κακως εγινε προφανως λαθος συνενοηση η λαθος ενημερωση,η τελος παντων κατι εγινε λαθος...
εε,δεν ηρθε ,ουτε το τελος του κοσμου,αλλα και παραλληλα ποτε δεν ειναι αργα...
με την λογικη αυτην λοιπον,ο συλλογος δεν θα μποορουσε να δειξει δυναμικα την παρουσια του,εστω και την τελευταια στιγμη...?

Neoklis
16-11-07, 17:39
Manosgr απλά και μόνο για τα τυπικά με τον όρο "αποτυχία" εννοούσα ότι δεν είχε μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του Συλλόγου (γι αυτό την έβαλα και σε εισασγωγικά);)

NPS
16-11-07, 19:32
Θα πρότεινα να αφήσουμε τις τυπικότητες και να υποστηρίξουμε όλοι μαζί τη διοργάνωση του σεμιναρίου, το οποίο αποτελεί άλλο ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός για την ενυδρειακή μας κοινότητα.

Liolios
17-11-07, 07:50
Για να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους:

Το Σάββατο σε εμένα προτάθηκε να μπει και ο σύλλογος στους υποστηρικτές. Λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων ενημέρωσα καθυστερημένα το υπόλοιπο Δ.Σ την Πέμπτη 15/11/2007.

Εξάλλου ένας από τους λόγους της παράιτησής μου είναι η έλλειψη χρόνου λόγω των νέων επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων.

klaz
17-11-07, 18:59
νομιζω οτι τα λογια του φιλου παναγιωτη ειναι πλεον ξεκαθαρα για το τι εγινε...

Manogr
17-11-07, 19:21
νομιζω οτι τα λογια του φιλου παναγιωτη ειναι πλεον ξεκαθαρα για το τι εγινε...

Ναι ειναι ξεκαθαρο το τι εγινε και δεν ενημερωθηκε το ΔΣ αμεσα...

Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι οτι ακομα και ετσι γιατι οι διοργανωτες δεχτηκαν επιθεση οτι παραγκονιζουν το συλλογο ενω υπηρχε και το προυγουμενο του Shimek! Μηπως μετα την Πεμπτη θα επρεπε να ανακαλεσουν καποιοι και να εξηγησουν οτι προταθηκε στο συλλογο να βοηθησει και να υποστηριξει την εκδηλωση οπως μπορει ??

ΠΣΦΕ
18-11-07, 13:58
Ο πρόεδρος του ΠΣΦΕ σε χθεσινή τηλεφωνική του επικοινωνία με τον συνδιοργανωτή του σεμιναρίου Νιντάλ,μετά από την συζήτηση που είχαν και αφού δώθηκαν οι απαραίτητητες εξηγήσεις έφερε το θέμα στο ΔΣ το οποίο και αποφάσισε την συμμετοχή και υποστήριξη του συλλόγου στην εκδήλωση.

NPS
19-11-07, 06:26
Πολύ σωστή απόφαση!
Δεν ήταν δυνατόν μια τέτοιαα εκδήλωση να μην υποστηριχθεί από το μοναδικό Ελληνικό ενυδρειακό σύλλογο.

Manogr
19-11-07, 14:43
Τελικα ολα ειναι απλα...

Παμε τωρα στην ουσια που δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια ωραια διοργανωση με πολυ γνωση ! :grin: