Επιστροφή στο Forum : προβλημα με aquaristic
παιδια εχει κανει κανεισ επιστροφη στο aquaristic???
ξερει καποιοσ την διαδικασια???
γιατι πηρα το ph controller τησ aqualight και ειναι χαλσμενοσ........
δεν μπορω να κανω καλιμπραρισμα ,
γιατι το ηλεκτροδιο δεν σταματα ποτε σε μια τιμη!!!παει πανω κατω,αλλαζει συνεχεια τιμες..αυτο θεωρω χαλασμενο +οτι οταν κουναω το ph controller αυτο ειναι δεν ειναι συνδεδεμενο αλλαζει τιμες..
μην πανικοβαλεσαι.:)
οταν καλιμπραρεις χρειαζεται να μεινει μερικα λεπτα ακινητο μεχρινα σταθεροποιηθει.
μηπως υπαρχει κοντα πηγη ρευματος? μπορει να επηρεαζει.
το οτι αλλαζει ενδειξεις χωρις να ειναι συνδεμενο το ηλεκτροδιο οταν το κουνασ ειναι φυσιολογικο.
ξανα προσπαθησε με ηρεμια και αν δεν... τοτε στειλτους ενα mail.
το πιθανοτερο ειναι να στο αντικαταστησουν.
μην πανικοβαλεσαι.:)
οταν καλιμπραρεις χρειαζεται να μεινει μερικα λεπτα ακινητο μεχρινα σταθεροποιηθει.
μηπως υπαρχει κοντα πηγη ρευματος? μπορει να επηρεαζει.
το οτι αλλαζει ενδειξεις χωρις να ειναι συνδεμενο το ηλεκτροδιο οταν το κουνασ ειναι φυσιολογικο.
ξανα προσπαθησε με ηρεμια και αν δεν... τοτε στειλτους ενα mail.
το πιθανοτερο ειναι να στο αντικαταστησουν.
και οταν ειναι συνδεδεμενο και το κουναω παλι αλλαζει ενδειξεις,
τους εστειλα ενα εμαιλ και ειπαν να στειλω το ηλεκτροδιο .αλλα δεν ξερω αμα πρεπει να στειλω ολο το controller,το θεμα ειναι οτι δεν σταθεροποιηται ποτε
Φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Μου δουλεψε για 2 μερες καλα και απο εκει και περα το ηλεκτροδιο δεν καλλιμπραρι με τιποτα στο 7ph και μου δειχνει κατι εξωπραγματικες τιμες(εχω αρχισει να υποψιαζομαι για ελλατωματικη παρτιδα).Μπορει απο 6,60 να δειχνει 1,10 οπως σημερα.Οταν βρεις λυση(γιατι εγω δεν εχω βρει ακομα) γραψε να ξερω και εγω πως να κινηθω.
κοιτα μου το ειπε αυτο αλλο ενα παιδι που ειχε παρει το συγκεκριμενο και τωρα τελευταια απο ιντερνετ,αρα κατι τετοιο παιζει...
στειλε μνμ στο aquaristic....
εγω αυτο εκανα και θα το στειλω πακετο....και μετα βλεπουμε!!!
Η διαδικασια αποστολης γενικα ειναι να του το επιστρεψεις μεσω ταχυδρομειου με το φτηνοτερο τροπο, και στη συνεχεια θα σου στειλει το νεο
Η διαδικασια αποστολης γενικα ειναι να του το επιστρεψεις μεσω ταχυδρομειου με το φτηνοτερο τροπο, και στη συνεχεια θα σου στειλει το νεο
αυτο θα κανω...ελπιζω να ερθει κατι πισω...
οταν γινει αυτο θα κανω ποστ
Μιας και δεν ειναι η πρωτη φορά.....
Γιατι να μην γινει ?
Μιας και δεν ειναι η πρωτη φορά.....
Γιατι να μην γινει ?
το εστειλα σημερα ...λογικα σε καμια 20 αρα μερεσ+ θα ξερουμε
το εστειλα σημερα ...λογικα σε καμια 20 αρα μερεσ+ θα ξερουμε
Eστειλες ολο τον κοντρολερ η μονο το ηλεκτροδιο?
γιατι με αλλο κοντρολερ ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και εφτεγε το ηλεκτροδιο.
το εστειλα ολο ετσι οπως το πηρα..η διαφορα στα λεφτα ηταν μικρη..γιατι δεν ηξερα τι φταιει..
WILD_RIDER
28-11-07, 21:22
Παιδια σας παρακαλω κρατηστε μας ενημερους για την διαδικασια και τ' αποτελεσματα επιστροφης - αντικαταστασης γιατι πιστευω οτι μας ενδιαφερουν ολους.
Ευχαριστω
Παιδια σας παρακαλω κρατηστε μας ενημερους για την διαδικασια και τ' αποτελεσματα επιστροφης - αντικαταστασης γιατι πιστευω οτι μας ενδιαφερουν ολους.
Ευχαριστω
κανενα νεο ακομα!!
WILD_RIDER
29-11-07, 20:15
Δεν τους στελνετε και κανα e-mail που να τους ενημερωνετε οτι εχετε στειλει τον κοντρολερ (ή το ηλεκτροδιο) με τον ταδε κωδικο αποστολης της ταδε εταιρειας courier ή ταχυδρομειου και εμμεσως (πλην σαφως ομως) να τους υπεθυμιζετε την υποχρεωση τους για αντικατασταση?
Αν το εχετε ηδη κανει οκ αν οχι ομως .......
Μην ανησυχεις καθολου για το κοντρολερ ...
Ειναι πολυ ξηγημενος ο γερμανος.
johnpalavos
01-12-07, 19:04
παιδια ,μια ερωτηση... εκανα στο γερμανο μια παραγγελια στις 6 του μηνος που μας περασε. ακομη τιποτα... ποσο καιρο κανει συνηθως?
Αν τα εχει ολα stock ( να εχει ενα πρασινο κουτακι διπλα το προιον) τοτε κανει 10 μερες ... αλλιως τα παραγγελνει πρωτα και κανει συνηθως καμια 20αρια.
johnpalavos
02-12-07, 11:46
ολα ειχαν πρασινο κουτακι αλλα... ελπιζω να μην γινει μηνας... ξερετε κανενα μαγαζι που να στελνει πιο γρηγορα??
johnpalavos
02-12-07, 12:47
ναι... ενοω καποιο πετ σοπ που να στελνει γρηγορα την παραγκελια... συγνωμη αν δεν σας εδωσα να καταλεβετε.
Το καταλαβαμε.
Ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ petshop που εχει τα προιοντα στα ραφια οπου μπορεις να το παρεις αμεσως.
Τωρα αν δεν υπαρχει στην περιοχή σου, πολυ απλα περιμενεις.
johnpalavos
02-12-07, 12:59
ok sir, το ποιασα! εδω δεν εχει ουτε ενα πετ σοπ, αρα περιμενω...
παιδια το px controller....ειναι στα χερια μου....
και ειναι καινουργιο!!!!!:D :D κι νομιζω οτι ειναι μια χαρα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.