Επιστροφή στο Forum : Υλικά;
Υπάρχει καποια ιστοσελίδα με τις ιδιότητες διάφορων υλιων? Αν ειναι τοξικα ή όχι?
Βασικά υπάρχει κάποιο μέταλο που να μπορει να μπει στο ενυδρειο? :smt096
Δεν ξέρω το ανοξείδωτο αν έχει πρόβλημα, που υποτίθεται ότι δε διαβρώνεται (αλλά εγω νομίζω ότι διαβρώνεται). Εγώ που χρειάστηκε να βάλω, έβαλα μολύβι μέσα (είναι φύλλο και το κόβεις με ψαλίδι και το κάνεις ότι θές) και δε μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, το έχω μέσα πάνω απο 6μηνο. Εσύ τι το θές το μέταλλο μές το ενυδρείο;
jimfytakis
12-11-07, 21:57
To Pb Μολυβι κοινως δεν ειναι αδρανες αν δεν κανω λαθος και μαζι με το καδμιο κα κατατασεται στα βαρεα μεταλλα τα οποια επιβαρυνουν τη θαλασσα και μαλιστα τοξινωνουν τα ψαρια
το μολυβι γρηγορα εξω απο το ενυδρειο ΜΕΓΑ λαθος!
jimfytakis
12-11-07, 22:22
Αδρανη μεταλλα ειναι το ασημι η πλατινα και ο χρυσος με λιγοτερο δραστικο το χρυσο και περισσοτερο το ασημι
Εψαχνα στα παλιοτερα θέματα και βρήκα ένα project με πλάκες peltier. Λεω λοιπον να φτιαξω ενα ψυγειο σαν του αυτοκινήτου με αυτες τις πλάκες. πρέπει όμως να βρώ ενα σωληνα απο καποιο μη τοξικό υλικό που να άγει την θερμότητα
υπαρχει χρυσος σωληνας
-------------------------
Το γυαλι είναι καλός αγωγός?
Βαγγέλης (Dearangelo)
14-11-07, 14:46
titanio
Υπαρχουν σωληνες τιτανιου??? Που πουλανε???????????:confused:
Ποσο κοστίζουν πάνω-κατω?????????????????????????:confused:
chemical mac
15-11-07, 00:27
Σωλήνες τιτανίου άμα βρεις θα πληρώσεις ένα σκασμό ευρώ, ψυγειάκι με σύστημα peltier και δυνατότητα λειτουργίας για ψύξη και θέρμανση μπορείς να βρεις μέχρι και στο Praktiker, κάποια στιγμή τηνάνοικη τα είχαν βγάλει σε προσφορά σε τιμές σκοτωμού. Επίσης φέρνει από καιρό σε καιρό και η AlexPak. Τα λίτρα τους είναι περιορισμένα λόγω χαμηλών δυνατοτήτων του peltier.
Σωλήνες τιτανίου άμα βρεις θα πληρώσεις ένα σκασμό ευρώ, ψυγειάκι με σύστημα peltier και δυνατότητα λειτουργίας για ψύξη και θέρμανση μπορείς να βρεις μέχρι και στο Praktiker, κάποια στιγμή τηνάνοικη τα είχαν βγάλει σε προσφορά σε τιμές σκοτωμού. Επίσης φέρνει από καιρό σε καιρό και η AlexPak. Τα λίτρα τους είναι περιορισμένα λόγω χαμηλών δυνατοτήτων του peltier.
Και πως θα ψυχει το ψυγειακι το ενυδρειο? Μεσα σε τι θα κυκλοφορει?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.