Επιστροφή στο Forum : αυγα
jimfytakis
08-11-07, 17:20
Λοιπον,σημερα προσεξα κατι περιεργα αυγα,καπου 1χιλ λευκα.Πρεπει να ναι σαλιγκαριου.Μεσα στο ενυδρειο εχω melanoides tuberculata τα οποια ειναι ζωοτοκα,εχω τα γνωστα τα μαυρα που κανουν αυγα σε ζελατινα και κατι μικρα σαν σπιραλ κοκκινο καφε που δεν ξεχωριζω ακομη τα αυγα τους.Προσφατα εκανε την εμφανιση ενα σαλιγκαρι σαν διασταυρωση αππλε σνεηλ+τα γνωστα μαυρα.Λετε αυτα τα αυγα να ειναι του αλλου σαλιγκαριου?Μπορει να υβριδισαν ειδη σαλιγκαριου?!!
giagligian
08-11-07, 17:23
Καλά εσύ όπως πας σε λίγο καιρό θα έχεις μόνο αυγά μέσα στα ενυδρεία σου :D:D:D Αυγά από δω, αυγά απο κει, όλο σου γεννάνε και μας κάνουν τις πάπιες :smt084 χεχε
jimfytakis
08-11-07, 17:38
Λες να ανοιξω εκτροφειο?!
Lol!
Καμία φωτογραφία των αυγών και των σαλιγκαριών υπάρχει;
jimfytakis
08-11-07, 18:43
To σαλιγκαρι αυτη τη στιγμη δεν το βρισκω.Και δυστυχως ειχα βρει μονο ενα αλλιως θα βγαζα μερικα σε ενα 20λιτρο για να ταιζω τους κλοουν που τους αρεσουν...Τα αυγα ειναι κολλημενα στο πλαι του κουτιου το φιλτρου(ενυδρειο καρφουρ).Δοκιμασα να τα βγαλω με macro mode αλλα λεει δεν υπαρχει επαρκης φωτισμος για να εστιασει.Παντως ειναι διπλασια απο τα αυγα των σκαλαριων και ειναι ολοστρογκυλα.Υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι αυγα κορυ και να ειναι αφυλακτα?
ηταν μαζεμενα ολα η διασπαρτα?και αν ηταν διασπαρτα ποσο διασπαρτα?
jimfytakis
08-11-07, 20:20
Στο μαυρο κουτι 9 αραια τοποθετημενα σε ενα αλλο σημειο ειδα αλλα 3.Εν αντιθεσει των αγγελοψαρων ειναι κολλητα σε γραμμες.Αλλα τα κορυ μου ειναι μολις 4 εκ...Δεν ειναι λιγο πιτσιρικια?
Αβγά τέτοιου είδους, αν κατάλαβα τη περιγραφή κάνουν μόνο τα Giant Ram’s Horn που εσύ δεν έχεις ….. 99.9% είναι ψαριού.
jimfytakis
08-11-07, 21:40
Οχι τετοια δεν εχω σιγουρα....
-------------------------
http://www.akvaryumhobisi.com/eggs.jpg
Εψαξα να δω πως μοιαζουν τα αυγα των κορυς και ειναι ετσι!!!Ακριβως οπως στο λινκ!!!!Βρηκα και στο πισω τζαμι!!!!
Αφού δεν είναι όλα μαζί και έχεις και corydoras, είναι αναμφισβήτητα από τα corydoras.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.