Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Βιβλιο για δισκους

Pritanis
08-11-07, 15:54
στο ταξιδι μου στο Λετσε γνωρισα τον Φραντσεσκο ο οποιος ειναι βιολογος στο πανεπιστημιο του Λετσε και ενας απο τους οργανωτες της εκθεσης..... Επισης ειναι ο συγγραφεας μαζι με τον Dick Au (ασιατη εκτροφεα δισκων που ζει χρονια στις ΗΠΑ) τον Sun See Seng απο την Σιγκαπουρη , επιστημονα των δισκων (τονν γνωρισα προσωπικα στο Λετσε) του βιβλιου Trophy Discus.....Το βιβλιο αυτο ειναι ενα ευχρηστο και ευαναγνωστο περιληπτικο εγχειριδιο για οποιον επιθυμει να ασχοληθει με τους δισκους και τη σωστη αναπτυξη των ψαριων αυτων.......Εχει πολυ καλες φωτογραφιες και πληροφοριες για τη διατροφη, τη γεννετικη τις ονομασιες καθως και την προετοιμασια ενος δισκου επιδειξης......

Λογω της πολυ καλης σχεσης μου με το συγγραφεα σας ετοιμασα μια εκπληξη...... ΤΟ βιβλιο αυτο μπορει να μας ερθει μετα απο παραγγελια στην Ελλαδα μολις με 20€ πλεον τα εξοδα αποστολης..... Αν μαζευτουν περισσοτερα απο 25 βιβλια τα εξοδα θα ειναι κοντα στα 1,8 € ανα βιβλιο....... Οσοι ενδιαφερονται ας δηλωσουν συμμετοχη ........

ο συγγραφεας μας εστειλε και καποια δειγματα να δειτε.......

PascM
08-11-07, 16:12
Ένα εγώ Νίκο!

stamoulis h
08-11-07, 18:02
Δυο για εμενα μονο πειτε μου που να στειλω τα χρηματα .

NIDAL
08-11-07, 22:34
Υπολογισε ενα και για εμενα!

Isidoros
08-11-07, 22:41
+1 και εγω.

Tolis
09-11-07, 00:01
Θα σας στεναχωρησω αλλά εγω εχω μεγαλο ηθικο προβλημα με τετοιου ειδους βιβλια.

Ενα ψαρι μεσα απο εξελιξη εκατομυριων χρονων καταληγει σε καποια χρωματα στη φυση, και αναλογα με την αλλαγη περιβαλλοντος, τις συνθηκες, οταν απειλει ή απειλειται, οταν αναπαραγεται, οταν μεγαλωνει τα μικρα του, οταν ειναι στρεσσαρισμενο, τα αλλαζει αναλογως την περιπτωση.
Ειναι μια "γλωσσα" υπεροχη που αξιζει να την παρατηρουμε.

Ο ανθρωπος διαλεξε καποια ψαρια με καποια χαρακτηριστικα "αφυσικα", και με επιλεκτικες αναπαραγωγες καταληξαμε να εχουμε τις εκατονταδες φτιαχτες ποικιλιες χρωματων. Που στην παραπανω "γλωσσα" ειναι μουγκά. Προτιμω να παρατηρω εναν αγριας μορφης δισκο, που αναλογα με τι κανει αλλαζει χρωματα, και να παρατηρω την συμπεριφορα του, και αυτος ειναι κι ο λογος που θαπρεπε να εχουμε ενυδρεια, κι οχι απλως να βλεπω απο μακρια το εντυπωσιακο κοκκινο - μπλε κλπ πραγμα που κολυμπαει.

Το ιδιο ισχυει και για τα καθε ειδους χρυσα-μαρμαρινα κλπ σκαλαρια, και τις ατελειωτες ποικιλιες χρυσοψαρων.

Nik25
09-11-07, 01:36
Pritanis και γω θα παρω ενα τετοιο βιβλιο.Count me in

DiscusBoy
09-11-07, 04:37
Βαλτε ενα και για μενα!!!! :p

ΧρήστοςΠ
09-11-07, 07:56
+1 για μένα

Κόφινας
09-11-07, 08:35
Θέλω ένα και εγώ
Θα περιμένω ειδοποίηση.

Yiannis59
09-11-07, 09:00
βάλε δυο για μένα.

Rayden
09-11-07, 10:08
Ενα και για εμενα

netblues
09-11-07, 11:25
Θα σας στεναχωρησω αλλά εγω εχω μεγαλο ηθικο προβλημα με τετοιου ειδους βιβλια.

Ενα ψαρι μεσα απο εξελιξη εκατομυριων χρονων καταληγει σε καποια χρωματα στη φυση, και αναλογα με την αλλαγη περιβαλλοντος, τις συνθηκες, οταν απειλει ή απειλειται, οταν αναπαραγεται, οταν μεγαλωνει τα μικρα του, οταν ειναι στρεσσαρισμενο, τα αλλαζει αναλογως την περιπτωση.
Ειναι μια "γλωσσα" υπεροχη που αξιζει να την παρατηρουμε.

Ο ανθρωπος διαλεξε καποια ψαρια με καποια χαρακτηριστικα "αφυσικα", και με επιλεκτικες αναπαραγωγες καταληξαμε να εχουμε τις εκατονταδες φτιαχτες ποικιλιες χρωματων. Που στην παραπανω "γλωσσα" ειναι μουγκά. Προτιμω να παρατηρω εναν αγριας μορφης δισκο, που αναλογα με τι κανει αλλαζει χρωματα, και να παρατηρω την συμπεριφορα του, και αυτος ειναι κι ο λογος που θαπρεπε να εχουμε ενυδρεια, κι οχι απλως να βλεπω απο μακρια το εντυπωσιακο κοκκινο - μπλε κλπ πραγμα που κολυμπαει.

Το ιδιο ισχυει και για τα καθε ειδους χρυσα-μαρμαρινα κλπ σκαλαρια, και τις ατελειωτες ποικιλιες χρυσοψαρων.

Αν και σιγουρα το φυσικό του θεματος ειναι καλυτερο απο της επιλεκτικές αναπαραγωγές, παρόλα αυτά ενα βιβλίο που εξηγει πως φτάσαμε εκεί δεν είναι απαραίτητα ανήθικο.. (ουδεμια σχεση με γονιδιακες επεμβασεις και τεχνητες διασταυρωσεις εξαλλου)
Αντιθετα πιστευω οτι ενας ψαγμενος και διαβασμενος χομπίστας ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει τι εχει συμβεί, ώστε να μην μενει στα (οντως εντυπωσιακά) χρώματα.
Με την αμάθεια και ακομα χειροτερα την ημιμαθεια που κυκλοφορεί, το να νομιζει κανεις οτι οι δισκοι ειναι ΕΤΣΙ (κοκκινι περτικαλι, πλε, πρασινατσι κλπ) ειναι μαλλον το πιθανοτερο.
Ενα τετοιο βιβλιο ισως ξεκαθαριζει λιγο τα πραγματα...

One more for me pls.

alan boy
09-11-07, 11:37
pritani
βαλε και μενα ενα.
αν και δεν ξερω αγγλικα :confused: αλλα ολλο και καποιον θα βαλω να μου μεταφραζει :D

gemini_str
09-11-07, 11:46
Ένα και εγώ!

Tolis
09-11-07, 13:16
Αν και σιγουρα το φυσικό του θεματος ειναι καλυτερο απο της επιλεκτικές αναπαραγωγές, παρόλα αυτά ενα βιβλίο που εξηγει πως φτάσαμε εκεί δεν είναι απαραίτητα ανήθικο.. (ουδεμια σχεση με γονιδιακες επεμβασεις και τεχνητες διασταυρωσεις εξαλλου)
Αντιθετα πιστευω οτι ενας ψαγμενος και διαβασμενος χομπίστας ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει τι εχει συμβεί, ώστε να μην μενει στα (οντως εντυπωσιακά) χρώματα.
Με την αμάθεια και ακομα χειροτερα την ημιμαθεια που κυκλοφορεί, το να νομιζει κανεις οτι οι δισκοι ειναι ΕΤΣΙ (κοκκινι περτικαλι, πλε, πρασινατσι κλπ) ειναι μαλλον το πιθανοτερο.
Ενα τετοιο βιβλιο ισως ξεκαθαριζει λιγο τα πραγματα...

One more for me pls.
Γιατι ομως εχω την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο, θα αρχισουμε να βλεπουμε ποστ εδω μεσα του στυλ "συμφωνα με το βιβλιο αν διασταυρωσω τον περτικαλή με τον γαλαζοπρασινο θα βγαλω καφετι με βουλες?"

safi
09-11-07, 13:30
Συμφωνώ με τον Toli.
Να σχολιάσω επίσης ότι το βιβλίο είναι σχετικά ακριβό -αν και ειδικό- για τις σελίδες του και επίσης μάλλον οι γνώσεις που περιέχει είναι εκτός "κυβικών"
του μέσου χομπίστα.
Να συμπληρώσω όμως ότι από το διάβασμα ποτέ και κανείς δεν έχασε...

υ.γ. Πιστεύω ότι ο Pritanis με όλες του τις ασχολίες, το ψάξιμο γενικότερα
γύρω από τους δίσκους, ανήκει πλέον στην ομάδα των ανθρώπων
που ανεβάζει το επίπεδο του χόμπι, μας πάει μπροστά.

Tolis
09-11-07, 13:41
Συμφωνω με το σχολιο για τον Πρυτανη και προς θεου οσα εγραψα δεν ειναι εναντιον του.

netblues
09-11-07, 13:42
Μακαρι οι επιτυχεις αναπαραγωγές δισκων εδώ μέσα να φτασουν σε τετοιο επίπεδο ωστε να επιλέγουμε εμείς τι θα ζευγαρώσει με τι και μετα το προβλημα αυτό νομιζω οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το αντιμετωπισουμε....

Αν παλι θεωρεις οτι πρεπει να μποϋκοτάρουμε τετοιου ειδους βιβλία επειδή κάποιοι (ασιατες, γερμανοι κλπ) τα χρησιμοποιουν για να φτιαξουν μπλε και πρασινους κόκκους, θα συμφωνησω σε θεωρητικό επίπεδο, και θα πώ οτι προσωπικά μου πηρε καποιο χρόνο να συνειδητοποιησω τι "παιζει" με τους δισκους, γιατι πολυ απλά δεν ετυχε να το βρώ πουθενά γραμμένο. (Και θεωρω οτι η καλυτερη ενυδρειακή επένδυση ειναι μια καλή βιβλιοθήκη).

Tolis
09-11-07, 13:52
Αντιθετα πιστευω οτι ενας ψαγμενος και διαβασμενος χομπίστας ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει τι εχει συμβεί, ώστε να μην μενει στα (οντως εντυπωσιακά) χρώματα......

AngleV
12-11-07, 10:07
Και γω ένα

Pritanis
14-11-07, 13:30
υπενθυμιση..... ωστε να κλεισει η παραγγελια μεχρι τη Δευτερα 19/11

Xotikouli
15-11-07, 05:23
Κι εδώ ένα!

Pritanis
22-11-07, 11:53
Η παραγγελια εκλεισε..... Περιμενω τη σουμα απο Ιταλια..... Μολις εχω νεα θα σας ενημερωσω ...... Ολα τα βιβλια θα αποσταλουν στη διευθυνση του συλλογου και απο κει θα μπορουν να τα παραλαβουν ολοι οι Αθηναιοι που ειναι και η πλειοψηφια.......Τα τρια της θεσσαλονικης και το ενα της Λαρισας θα μας τα ανεβασει ο Γιωργος ενω Κρητη και Πατρα καλο ειναι να μου πουν τι να κανουμε......

gemini_str
22-11-07, 12:30
Πόσα βιβλία είναι για Κρήτη;

Pritanis
22-11-07, 13:32
για Κρητη ειναι ενα ..... Το δικο σου.....

Isidoros
22-11-07, 16:21
Eυχαριστουμε πολυ.Καλως να μας ερθουν.:DΘες να βαλουμε τα χρηματα σε καποιο λογαριασμο?

Tolis
22-11-07, 17:04
Ολα τα βιβλια θα αποσταλουν στη διευθυνση του συλλογου Νικο εκλεισε οριστικα? Η διευθυνση του Συλλογου δεν ειναι οτι καλυτερο, καθημερινες δεν ειναι κανενας εκει και μαλλον ο ταχυδρομας θα αφησει χαρτακι στην πολυκατοικια διπλα, κι οποιος παει το ΣΚ δεν θα το δει.

gemini_str
22-11-07, 17:28
για Κρητη ειναι ενα ..... Το δικο σου.....
έχεις pm

Pritanis
22-11-07, 18:13
Ολα θα κανονιστουν..... Περιμενω την επιβεβαιωση απο Ιταλια και θα εχετε νεα......

Pritanis
26-11-07, 15:43
Hello Nikolas,

as you requested, I report below the shipment cost for 18 books to Greece.

Books: 20.00 Euro X 18= 360.00 Euro
Shipping cost: 48.00 Euro
Insurance (facultative) 5.68 Euro

TOTAL: 408.00 Euro (without ins.)
413.68 Euro (with ins.)

Please, let me know the address and I will send them as soon as possible.

Payment will be credited on my bank account that I will send you (or to the treasurer of your Club) by email.

With the books, I can send also a receipt. In this case, I need of the fiscal details of your Club).

Looking forward to hearing from you.

Best Regards and thank again,

Francesco

Λοιπον οπως βλεπετε βγαινει 23 ευρω το βιβλιο (μαζι με την ασφαλεια που νομιζω αξιζει τον κοπο)......Τα βιβλια θα ειναι υπογεγραμμενα απο τον συγγραφεα......

Τωρα μπορει καποιος απο την Αθηνα να τα παραλαβει και να τα μεταφερει στο συλλογο ωστε να πηγαινουν απο κει να τα παραλαμβανουν οι αγοραστες...ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!... Για βορεια Ελλαδα τα βιβλια θα τα φερει ο αντιπροεδρος που κατεβαινει συχνα και υποσχεθηκε να βοηθησει..... Κρητη θα σταλει με κουριερ οπως συνεννοηθηκαμε και μενει ο φιλος Σταμουλης απο Πατρα......

Θα σας δωσω λογαριασμο με πμ για να βαλετε τα 23€ και να φυγει η παραγγελια........

netblues
27-11-07, 07:32
Εαν "θελουτε" μπορω να τα παραλαβω απο το ταχυδρομειο, μιας και με "προσεχουν"... :D:D:D

Celda
27-11-07, 12:38
Και αν δεν "προσέχουν" τον αγαπητό Σωτήρη:smt108 , σύντομα θα είμαι σε θέση να βοήθησω και γω. Απλώς ενημερώστε με :D

netblues
27-11-07, 12:39
Μα εσενα εννοουσα... ΑΠΛΑ προδωθηκες.

Celda
27-11-07, 12:45
χχμμ και εγω που νόμιζα οτι μιλούσες για ΑΛΛΗ συνάδελφο :D

Pritanis
03-12-07, 12:39
εστειλα πμ σε ολους τους ενδιαφερομενους αν καποιος δεν το πηρε ας μου πει......

Pritanis
11-12-07, 21:15
εχω λαβει μεχρι στιγμης χρηματα απο
GEMI**** STR
DISCUS BOY
RAYDEN
ΚΟΦΙΝΑΣ
YIANNIS59
ΧΡΗΣΤΟΣ Π
ΑLAN BOY
NETBLUES

Xotikouli τα δικα σου δεν φανηκαν ακομα, μαλλον αυριο .....

ΠΑρακαλω και οι υπολοιποι να μεριμνησουν ωστε να κλεισει η παραγγελια πριν τις γιορτες.........

οσοι καταθετουν τα χρηματα να γραφουν στην αιτιολογια καταθεσης το nickname που εχουν στο gab.......

george
11-12-07, 21:25
Tα χρήματα του Νetblues τα έχω εγώ ;)

PascM
13-12-07, 20:50
Νικο λογικά πρέπει να έχεις δει και τα δικά μου !

Pritanis
14-12-07, 14:36
εχω λαβει μεχρι στιγμης χρηματα απο
GEMI**** STR
DISCUS BOY
RAYDEN
ΚΟΦΙΝΑΣ
YIANNIS59
ΧΡΗΣΤΟΣ Π
ΑLAN BOY
NETBLUES
Xotikouli

PascM τα δικα σου δεν φανηκαν ακομα .....

ΠΑρακαλω και οι υπολοιποι να μεριμνησουν ωστε να κλεισει η παραγγελια πριν τις γιορτες.........

οσοι καταθετουν τα χρηματα να γραφουν στην αιτιολογια καταθεσης το nickname που εχουν στο gab.......

ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
STAMOULIS
NIDAL
ISIDOROS
NIK25
ANGLEV
SKIPPERGR
BLACKGHOST7

Isidoros
17-12-07, 18:41
Εγω αυριο το πρωι θα παω σιγουρα.Σου ειχα στειλει και πμ.Ζηταω συγνωμη για την καθυστερηση.
-------------------------
εγω ΟΚ.

parashos_
17-12-07, 19:02
Hello Nikolas,

as you requested, I report below the shipment cost for 18 books to Greece.

Books: 20.00 Euro X 18= 360.00 Euro
Shipping cost: 48.00 Euro
Insurance (facultative) 5.68 Euro

TOTAL: 408.00 Euro (without ins.)
413.68 Euro (with ins.)

Please, let me know the address and I will send them as soon as possible.

Payment will be credited on my bank account that I will send you (or to the treasurer of your Club) by email.

With the books, I can send also a receipt. In this case, I need of the fiscal details of your Club).

Looking forward to hearing from you.

Best Regards and thank again,

Francesco

Λοιπον οπως βλεπετε βγαινει 23 ευρω το βιβλιο (μαζι με την ασφαλεια που νομιζω αξιζει τον κοπο)......Τα βιβλια θα ειναι υπογεγραμμενα απο τον συγγραφεα......

Τωρα μπορει καποιος απο την Αθηνα να τα παραλαβει και να τα μεταφερει στο συλλογο ωστε να πηγαινουν απο κει να τα παραλαμβανουν οι αγοραστες...ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!... Για βορεια Ελλαδα τα βιβλια θα τα φερει ο αντιπροεδρος που κατεβαινει συχνα και υποσχεθηκε να βοηθησει..... Κρητη θα σταλει με κουριερ οπως συνεννοηθηκαμε και μενει ο φιλος Σταμουλης απο Πατρα......

Θα σας δωσω λογαριασμο με πμ για να βαλετε τα 23€ και να φυγει η παραγγελια........
Γεια σας και απο εμενα θα ηθελα και εγω ενα βιβλιο αλλα απ'οτι φαινεται αργησα να παραγγειλω.Αν υπαρχει κανενα περισευμα ενημερωστε με παρακαλω πολυ.Ευχαριστω για το χρονο σας

PascM
17-12-07, 19:40
Νικόλα έμεινε κανείς? Έκλεισε η παραγγελία?

Pritanis
17-12-07, 19:59
περιμενουμε ακομα

STAMOULIS
NIDAL
NIK25
ANGLEV
SKIPPERGR
BLACKGHOST7
parashos_

φιλε pascm τα δικα σου δεν μπηκαν ακομα......Ποτε τα εβαλες και πως ;;;; Αιτιολογια εβαλες;;;;

PascM
18-12-07, 20:25
Σου έχω στείλει πμ.

Pritanis
19-12-07, 20:58
περιμενουμε ακομα

STAMOULIS
NIDAL
NIK25
ANGLEV
SKIPPERGR
BLACKGHOST7
parashos_

Pritanis
20-12-07, 21:43
περιμενουμε ακομα

STAMOULIS
NIDAL
NIK25
ANGLEV
BLACKGHOST7

SKIPPERGR αυριο μαλλον θα φανουν......

Pritanis
27-12-07, 14:28
περιμενουμε ακομα

STAMOULIS
NIDAL
NIK25
BLACKGHOST7

PascM
27-12-07, 14:32
Χωρίς να θέλω να κάνω τον κακό (και δεν έχω με τίποτα αυτή την πρόθεση!) μέχρι πότε θα περιμένουμε ? Δηλαδή έχεις ορίσει Νίκο ημερομηνία που θα πρέπει να έχουν γίνει οι καταθέσεις για να κλείσει η παραγγελία?

Pritanis
03-01-08, 15:11
περιμενουμε ακομα

NIDAL
NIK25

επειδη λειπαμε ολοι για γιορτες (και ο Ιταλος επισης.....) δεν το παραζορισα,..... Τη Δευτερα το απογευμα κλεινε οριστικα η παραγγελια......Οποτε παρακαλω οι δυο τελευταιοι να τακτοποιησουν την πληρωμη μεχρι τη Δευτερα το μεσημερι και να με ενημερωσουν...... Καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια.......

netblues
03-01-08, 15:12
Θα βγει η επομενη εκδοση και μεις ακομα θα...

PascM
03-01-08, 17:59
Εμ....:cool:

Pritanis
07-01-08, 14:08
η παραγγελια ξεκινησε.......Σωτηρη να την περιμενεις.......

netblues
07-01-08, 14:11
:smt031 Απιστευτο, ομως αληθινο....

Yiannis59
07-01-08, 17:32
Και ότι είχα αρχίσει να ανησυχώ χε χε χε χε

Celda
07-01-08, 21:31
η παραγγελια ξεκινησε.......Σωτηρη να την περιμενεις.......

Ναι Σωτήρη...:D :D και κράτα καλές σχεσεις...ξέρεις πού! :smt037

soza
07-01-08, 22:21
Ναι Σωτήρη...:D :D και κράτα καλές σχεσεις...ξέρεις πού! :smt037
Λες να μην ξαναδει γραμμα για την υπολοιπη ζωη του??:smt005

netblues
15-01-08, 20:16
Τα βιβλια ηρθαν με ups τελικά, οποτε αποφυγαμε τα ελτα.
Για τη διανομη, σιγουρα η κοπη της πιττας το Σαβατο προσφερεται, αλλα για οσους βιαζονται, μπορουμε και γρηγοροτερα, πχ μετρο Εθν Αμυνας, κεντρο αθηνας (συνταγμα...) στειλτε πμ.

Isidoros
15-01-08, 20:23
Aν γίνεται το δικό μου να το παραλάβει ο accnt.;)

ΧρήστοςΠ
16-01-08, 07:57
θα τα πούμε στη πίτα Σωτήρη ;)

blackghost7
16-01-08, 09:55
Εγώ δυστυχώς πιο σύντομα από 15 Φλεβάρη δεν μπορώ λόγο εξεταστικής.
Οπότε ελπίζω πως είναι δυνατό να κρατηθεί μέχρι τότε.... :neutral::neutral::neutral:

halvas69
21-01-08, 19:48
Εγώ δυστυχώς πιο σύντομα από 15 Φλεβάρη δεν μπορώ λόγο εξεταστικής.
Οπότε ελπίζω πως είναι δυνατό να κρατηθεί μέχρι τότε.... :neutral::neutral::neutral:
Το δικό σου βιβλίο για έναν "περίεργο λόγο" το έχω εγώ.
Θα σου στείλω σε ΡΜ το τηλέφωνο μου να συνενοηθούμε για να το πάρεις όποτε μπορείς.
Εκτός αν προκύψει να το δώσω σε κάποιον άλλο.......χι,χι.

parashos_
24-01-08, 11:47
Απο που θα μπορεσω να παραλαβω το βιβλιο μου?

Pritanis
24-01-08, 11:53
πως παμε με την παραλαβη???? Σας αρεσε το βιβλιο????

ΧρήστοςΠ
24-01-08, 12:08
καλό αλλά λίγο :) :) .Το έχω διαβάσει ήδη 2 φορές :smt003 :smt003 :smt003

netblues
24-01-08, 13:49
Απο που θα μπορεσω να παραλαβω το βιβλιο μου?

Μαλλον το παρελαβες... :D

parashos_
26-01-08, 10:34
Μαλλον το παρελαβες... :D

οκ ευχαριστω

Rayden
03-02-08, 20:16
Ακομα δεν εχω καταφερει να ερθω να το παρω. ΚΑθε φορα που λεω αυτο το Σαββατο ολο και κατι τυχαινει. Το αλλο Σαββατο θα ερθω σιγουρα ομως

Rayden
01-03-08, 18:18
Επειδη τελικα ακομα δεν καταφερα να ερθω, και τελικα δεν θα τα καταφερω καθολου αφου φευγω την Παρασκευη, μηπως θα ηταν ευκολο να το στειλει καποιος με το ταχυδρομειο, και να πληρωσει ο παραληπτης το τελος (εγω δηλαδη)? αν γινεται πειτε μου να σας δωσω διευθηνση

alan boy
08-03-08, 19:30
ελαβα και εγω το βιβλιο μου....
θελω να ευχαριστησω για την μεταφορα του τον SOKRATIS τον george και τον pritanis

Κόφινας
14-03-08, 10:52
Υπάρχει και το δικό μου στα γραφεία του συλλόγου. Μπορεί κάποιος να μου πει τρόπους παραλαβής? Μπορώ να στείλω κάποιον στην Αθήνα να το παραλάβει.

Tolis
14-03-08, 14:28
Μπορεις να στειλεις καποιον το Σαββατο το απογευμα στο Συλλογο. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=12401

Xotikouli
19-08-08, 06:02
Που το θυμήθηκα τώρα θα μου πείτε... Εχω πήξει και έχω χαθεί :(
Επιτέλους παρέλαβα το βιβλίο (το επιτέλους πήγαινε σε μένα, εγώ καθυστέρησα) και ευχαριστώ πολύ όσους μεσολάβησαν για την εξυπηρέτηση!