Επιστροφή στο Forum : Juwel θερμοστατης
Σημερα πρωι διαπιστωσα οτι ο θερμοστατης μου(juwel 300 watt) ειναι πλεον παρελθον...
Δε ζεσταινει με τιποτα!Δουλεψε μονο 3 μηνες (τοσο ειναι και το ενυδρειο)...zw
Ειναι δυνατον?Ειχα διαβασει καπου για μή αξιοπιστια αλλα φανταζομουν οτι μετα το τελος της εγγυησης θα υπηρχε προβλημα ή τελος παντων σε θεματα ακριβείας.:smt073
Τωρα τι γινετε?Το ενυδρειο αγοραστηκε απο Αθηνα(μεγαλο γνωστο πετ) και εγω απο Βεροια....:smt120
ΟΙ θερμοστατες καλυπτοντε απο εγγυηση?
Γιωργο δε ξερω για τον συγκεκριμμενο(φανταζομαι πως ναι) οι Eheim παντως ναι...
Zorba_The_Freak
07-11-07, 10:11
Δεν υπάρχει συσκευη που να πωλείται νομιμα στην ΕΕ και να μην καλύπτεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από εγγύηση.
Ειναι γνωστο προβλημα ...το ιδιο συνεβη και στον δικο μου που αναβει οποτε θελει αυτος .
Με την αποδειξη αγορας , πισω στο καταστημα για αμεση αλλαγη;)
τετοια να μου λετε να τον επισπευσω εκεινον τον τιτανιου που ζαχαρωνω καιρο τωρα!
Τα ιδια επαθα κι εγω με τον ιδιο θερμοστατη σε ενυδρειο της juwel (trigon 190) μολις τους πρωτους μηνες λειτουργειας. Τον επεστρεψα στο μαγαζι αφου καλυπτοταν απο την εγγυηση και τον αλλαξα με εναν της jager στα ιδια watt, στον οποιο μαλιστα μπορεις να καλιμπραρεις και τη θερμοκρασια πολυ ευκολα, και στοιχισε μολις 2€ ακριβοτερα!!! Το μονο μειονεκτημα του ειναι οτι ηταν λιγο ποιο μεγαλη η διαμετρος του, μερικα μολις δεκατα του χιλιοστου, και αναγκαστηκα να τον βαλω εξωτερικα απο το εσωτερικο φιλτρο του ενυδρειου. Και ετσι μπορω να τσεκαρω την λειτουργεια του απο τη λυχνεια που εχει πανο του...
τι στο καλο, θερμοστατες χαλανε,φωτιστικα σβηνουν, κοντρες σπανε,ειδικα τωρα τελευταια ειναι πολλοι οι παραπονεμενοι...
Προτεινω ενα αγιασμο....:grin: :grin: :grin:
Μπα , δεν σωζονται με τιποτε αυτοι οι θερμαντηρες :D
Εγω εχω δυο θερμαντηρες πανω σε eliwell ...ενα τιτανιου και τον juwel.
Δινει ρευμα ο eliwell , αναβουν και οι δυο και μετα απο 1 λεπτο , o juwel αποφασιζει να σβησει (παροτι ειναι στο full) ...αυτο καποιες φορες .Αλλες φορες δουλευει περισσοτερο zw
Οι θερμοστατες της jewel οπως εγραψα και σε αλλο θεμα
δεν ειναι πληρως βυθιζομενοι.
Ειναι για χρηση με το εσ. φιλτρο στη σχετικη θεση, με την ακρη του θερμαντηρα (εκει που ειναι το ρυθμιστικο θερμοκρασιας)
να εξεχει απο το νερο.
Αν το χρησιμοποιητε μονο του να το βαζετε με τροπο αναλογο ωστε να ειναι εξω η ακρη του.
Οι θερμοστατες της jewel οπως εγραψα και σε αλλο θεμα
δεν ειναι πληρως βυθιζομενοι.
Ειναι για χρηση με το εσ. φιλτρο στη σχετικη θεση, με την ακρη του θερμαντηρα (εκει που ειναι το ρυθμιστικο θερμοκρασιας)
να εξεχει απο το νερο.
Αν το χρησιμοποιητε μονο του να το βαζετε με τροπο αναλογο ωστε να ειναι εξω η ακρη του.
Ποιος μιλησε για βυθιση ρε παιδια και δε το ειδα....
Ποιος μιλησε για βυθιση ρε παιδια και δε το ειδα....
Δεν εχει σημασια αυτο.
Σημασια εχει αυτος που διαβαζει το φορουμ να το μαθει και να μη το δοκιμασει.
:cool:
Δεν εχει σημασια αυτο.
Σημασια εχει αυτος που διαβαζει το φορουμ να το μαθει και να μη το δοκιμασει.
:rolleyes:
Καλα για πολλα θα μπορουσαμε να γραφουμε τοτε, που θα επρεπε να μη τα δοκιμασουμε.....;)
:rolleyes:
Καλα για πολλα θα μπορουσαμε να γραφουμε τοτε, που θα επρεπε να μη τα δοκιμασουμε.....;)
Σε καταλαβαινω...οτι τα εχεις παρει.
Εχω βρεθει και γω στη θεση σου..... και θα ξαναβρεθω.
Μη τα βαζεις μαζι μου ομως. :rolleyes:
Πάντος έχω έναν 50αρι της juwel εδώ και μερικά χρόνια πλήρως βυθισμένο χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα.
Δεν είναι κανόνας λοιπόν ούτε και αυτό.
και ο δικός μου ο θερμοστάτης από το ριο180 τα έφτυσε προ ολίγων ημερών... (καθώς και ενός φίλου, πριν 1 εβδομάδα σε record 160)
ανάβει μόνο αν φάει σφαλιάρα...
μπήκε jagger και ησύχασα
δεν θα ασχοληθώ καν με την εγγύηση του. Δε ρισκάρω τα ψάρια μου για να γλυτώσω 20 ευρά
Στο 2ο ριο180 που περιμένω, θα αλλαχτεί κατευθείαν και θα μπει και μια σωστή κόντρα κάτω από την πλαστική.
(το μόνο που με ανησυχεί είναι οι διαφορετικές διαστολές πλαστικό/τζάμι...)
Και έχω προβληματιστεί γενικότερα... για να βάλεις λάμπες σε αυτό το ενυδρείο θες 65 ευρώ, και 20 ο θερμοστάτης 85... πάει η δωροεπιταγή. zw zw zw
επειδή δεν είχα ποτέ, σε τι τιμές είναι οι τιτανίου? που να κοιτάξω?
Oποιος εχει θερμαντηρα juwel ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ παρακαλειται να το δηλωσει αμεσως...(ας παιξει κι ενα... ΛΟΤΤΟ!!)
Υ.Γ.
Παει κι ο δικος μου...Να ζησω να τον θυμαμαι!!!
Πιστεύω ότι μια σοβαρή εταιρία, σε τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να ανακαλέσει όλους τους θερμοστάτες και να τους αντικαταστήσει με κάποια τσεκαρισμένη παρτίδα ή κάτι άλλο τέλος πάντων...
(είμαι λίγο στον κόσμο μου φαίνεται :smt120 )
Oποιος εχει θερμαντηρα juwel ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ παρακαλειται να το δηλωσει αμεσως...(ας παιξει κι ενα... ΛΟΤΤΟ!!)
Υ.Γ.
Παει κι ο δικος μου...Να ζησω να τον θυμαμαι!!!
Δεν προλαβαίνω να το δηλώσω πάω για ΛΟΤΤΟ :D :D :D :D
Δεν προλαβαίνω να το δηλώσω πάω για ΛΟΤΤΟ :D :D :D :D
Για τσεκαρισε τον ξανα,μολις γυρισεις!!!
Εδώ και χρόνια παίζει!! Κάπου έχω ξαναπεί οτι οι παλιοί που ήταν μαύροι και όχι διαφανές γυαλί είναι καλύτεροι από τους νέους-μοντέρνους.
andreas213
20-12-07, 09:42
παιδια να ρωτησω κατι?εχω ενα ενυδρειο 30 λιτρων και ενα θερμαντηρα 25W.και δεν αποδιδει σωστα.γνωριζει κανενας να μου πει αν χρειαζομαι μεγαλυτερο?το εχω στους 30 βαθμους και η θερμοκρασια ειναι κολημενη στους 25.ειναι sicee ο θεερμαντηρας.:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Moutralewn
20-12-07, 10:10
Εδώ και χρόνια παίζει!! Κάπου έχω ξαναπεί οτι οι παλιοί που ήταν μαύροι και όχι διαφανές γυαλί είναι καλύτεροι από τους νέους-μοντέρνους.
Τέτοιον έχω κι εγώ και δόξα το θεό, 7 μήνες τώρα, δουλεύει απροβλημάτιστα.
Βέβαια επειδή στο ΡΙΟ που θα παραλάβω τώρα θα έχει απο τους καινούργιους, θα πάρω και έναν Jagger καλού-κακού.
-Λοιπον εχω να πω τα εξης....
Water in= Αψογο!!!
Πηγα το χαλασμενο Θερμαντηρα αλλα και τον κυκλοφορητη
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21410
για να γινει χρηση της εγγυησης και αμεσως εγινε και η αλλαγη ,:smt041, πραγμα που βεβαια ηταν υποχρεωμενοι να κανουν, αλλα αμεσα....???
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.