PDA

Επιστροφή στο Forum : αυγα χωρις ζευγαρι?!

jimfytakis
06-11-07, 22:08
Μολις γυρισα σπιτι και ενα marble σκαλαρι μου στο 400αρι μου (θηλυκο) αεριζει καμια 200αρια αυγα.Τα αλλα 2 σκαλαρια που εχουν μεινει στο 400αρι δεν πρεπει να πηραν μερος στη διαδικασια,γιατι και τα 2 τα διωχνει.Και τα αλλα 2 ειναι αρσενικα.Τι εγινε?Χρησιμοποιησε εναν απο τους 2 για τη δουλεια και μετα του δωσε τις παντοφλες στο χερι?!Η εκανε αυγα ετσι χωρις να "ψεκαστουν"?!!Παντως ο ενας απο τους 2 κυριους πλησιαζει περισσοτερο αλλα σε αποσταση 10εκ τρωει ξυλο!

Raven
06-11-07, 22:33
Αν εχεις στο ενυδρειο φυτο του ειδους Crinum τοτε μπορει να ...μυρισε τον κρινο,η Παρθενοπη σου:grin::grin: Αλλιως την εκανε την δουλεια της με καποιον απο τους αρσενικους και ρωρα τον πεταξε σαν την τριχα απο το ζυμαρι,η απονη !

jimfytakis
06-11-07, 22:39
Crinum εχω.Το θεμα ειναι ποιος ηταν ο "Γαβριηλ"?!

Giorgos
07-11-07, 01:02
Μπορεί να έκανε αυτό:
.....την εκανε την δουλεια της με καποιον απο τους αρσενικους και ρωρα τον πεταξε σαν την τριχα απο το ζυμαρι,η απονη !ή
μπορεί ακόμη να έχει εναποθέσει τα αυγά της στο φύλλο μη επιτρέποντας κανέναν από τους δύο αρσενκούς να τα γονιμοποιήσει. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον θα χρειαστείς έναν καινούριο αρσενικό που να είναι ικανός να της τραβήξει την προσοχή.

ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
07-11-07, 18:34
ΑΦΟΥ ΠΛΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ.

ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ:)