Επιστροφή στο Forum : αναζητηση πλαστικου μεντεσε
fitilakias
03-11-07, 20:25
μηπως ξερει κανεις που θα βρω πλαστικους μεντεσεδες?ειτε καμια διευθυνση στο ιντερνετ ειτε σε καποια πολη στη βορεια ελλαδα.
ευχαριστω ...
σε μαγαζια με ειδη αλιειας εχουν:rolleyes:
fitilakias
04-11-07, 11:31
ευχαριστω παρα πολυ.
ελπιζω να βρω
Μια αλλη πηγη για πλαστικους μεντεσεδες ειναι τα καταστηματα που εχουν ειδη αερομοντελισμου. Υπαρχουν σε αρκετα μεγεθη με ακμη απο 4-5mm μεχρι 20-25mm ισως και μεγαλυτεροι. Δυστυχως δεν εχω διευθυνσεις στη Β.Ελλαδα αλλα υπαρχουν σιγουρα στην περιοχη της Θεσσαλονικης.
Φιλικα
Αγγελος
fitilakias
05-11-07, 18:57
οσο εψαξα 3 μερες σε θεσνικη,σερρες,καβαλα,ξανθη κ κομοτηνη,εφαγα τον κοσμο,γυρισα ολα τα μαγαζια,δεν βρηκα.
θα δω θεσνικη στην τσιμισκη εχει ενα μαγαζι με μοντελισμο.θα ρωτησω κ εκει.
εχω βρει στο ιντερνετ πατωντας στο google ''plastic hinge'' αλλα ειναι ολα στην αμερικη.ελλαδα δεν βρηκα κατι.
ευχαριστω για αλλη μια φορα
δεν βρικες πλαστικο μεντεσε σε μαγαζια με ειδη αλιειας-σκαφων?αδυνατο....
στο πρωτο που θα μπεις που θα εχει εξοπλισμο για σκαφη-ειδη αλιειας θα βρεις σιγουρα χρησιμοποιειται πολυ δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο
fitilakias
06-11-07, 18:32
αυτο ψαχνω αλλα τιποτα ακομη.
fitilakias
06-11-07, 18:38
εχω 3 ημιτελη ενυδρεια στα σκαρια κ θα μου χρειαστουν αμεσα.ολο κ καποιος θα εχει δει καπου.
επιμενω ακομη να ψαχνω κ μου κανει εντυπωση που δεν βρισκω.αρχικα τα ειχα δει σε μεγαλα μαρκετ στα stands με τις καραμελες.
επειδι ειναι απο πλαστικο κολλαει πολυ καλα στα τζαμια κ ειναι πολυ πρακτικα για κατασκευες,ειδικα για καπακια πλεξ γκλας για μικρα ενυδρειακια.
τα μεταλλικα κολλαν μεν,οχι σε πλαστικο,αλλα συνηθως σκουριαζουν.
τελευταια προσπαθεια.
σας ευχαριστω...
θα πας και σε μαγαζια που πουλαν πλεξι γκλας αν ερθεις Σαλονικη θα βρεις στην Φραγκων.......
fitilakias
07-11-07, 18:00
τωρα μαλιστα!!!στην φραγκων.γνωριζω.
ευχαριστω παρα πολυ.
ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ PLEXIGLASS. ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.