Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Βύθιση θερμοστάτη

seagle
31-10-07, 08:19
μια απορια ως αρχάριος: τον θερμαντήρα τον βάζουμε όλον μέσα στο νερό άφοβα? ή μέχρι την μπλέ κεφαλή (μιλάω για τον jager):smt120:smt120:smt120:smt120

stav
31-10-07, 09:30
μια απορια ως αρχάριος: τον θερμαντήρα τον βάζουμε όλον μέσα στο νερό άφοβα? ή μέχρι την μπλέ κεφαλή (μιλάω για τον jager):smt120:smt120:smt120:smt120

Λιγο ποιο κατω απο τον ρυθμιστη εχει μια κυματιστη γραμμη πρεπει το νερο να ειναι επανω απο αυτην.

giorgio
31-10-07, 09:49
that, i don't know
εγω δεν τους βάζω μέσα, έχω δεί σε pet shop να έχουν θερμαντήρα όλο μέσα, έχω δεί όμως και θερμαντήρα ο οποίος δεν ήταν όλος μέσα στο νερό, παρόλα αυτά εσωτερικά είχε υγρασία

seagle
31-10-07, 18:29
Λιγο ποιο κατω απο τον ρυθμιστη εχει μια κυματιστη γραμμη πρεπει το νερο να ειναι επανω απο αυτην.
μέχρι που επάνω?μπορώ να τον έχω όλον μέσα στο νερό?:smt120:smt120

PascM
31-10-07, 19:13
Δεν είναι και ότι καλύτερο να τον έχεις πλήρως βυθισμένο στο νερό αλλά παρόλα αυτά μπορείς να το κάνεις! Βέβαια με τον καιρό όπως σου είπαν μπορεί να πάρει υγρασία μέσα και να χαλάσει (φθείρονται τα στεγανά).

seagle
31-10-07, 19:21
ok!καλύτερα λοιπόν να τον έχω μέχρι τον δείκτη θερμοκασίας!
:p:p:p:p:p:p
αντε καλή αρχή!!!
thanks!:cool:

netblues
01-11-07, 07:41
Αμα ειναι να παρει υγρασια, θα την παρει ειτε τον εχεις ολο μεσα ειτε οχι.
Ομως η γραμμη που εχει επανω ειναι η ελαχιστη βυθιση, και κινδυνευει στις αλλαγες νερού να μεινει εκτος. (και σπαει ωραια τοτε).
Αλλα τον βγαζεις στις αλλαγες εε? εε? και θυμασαι να τον ξαναβαλεις στη πριζα μετα εε?
Επισης, το κρυο νερο βρισκεται χαμηλα στο ενυδρειο.
Για ολους αυτους τους λογους, βυθισε τον χαμηλά, (ακομα καλυτερα παραλληλα με το χαλικι αν μπορεις, και αστον....

seagle
01-11-07, 19:37
απότι κατάλαβα ο θερμαντήρας θα γίνει υποβρύχιο..!
ας είναι!
για την ώρα, και όσο δοκιμάζεται το ενυδρείο με νερό, το φίλτρο δουλεύει σε έναν κουβά νερό και χωρίς θερμαντήρα, αλλά με φυτά!!!!
VIVA aquarium

crazyio
13-11-07, 08:32
Πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις με το βύθισμα και ακουμπάει στο υπόστρωμα σου .
Ο θερμαντήρας δεν πρέπει να ακουμπάει πουθενά ...