Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΛΙΠΑΣΜΑ

ΕΛΒΙΡΑ
31-10-07, 14:05
Πήρα το λίπασμα Easy-Life ProFito και το Seachem Flourish Excel. Οποιος ξέρει ας μου πει τη γνώμη του!

klaz
31-10-07, 14:12
Πήρα το λίπασμα Easy-Life ProFito και το Seachem Flourish Excel. Οποιος ξέρει ας μου πει τη γνώμη του!για το πρωτο δεν εχω αποψη.
το δευτερο ομως ειναι υγρο διοξειδιο,ΔΕΝ ειναι λιπασμα..!!

imichal
31-10-07, 14:22
Πήρα το λίπασμα Easy-Life ProFito και το Seachem Flourish Excel. Οποιος ξέρει ας μου πει τη γνώμη του!

Το πρωτο δεν εχω ιδέα τι ειναι...... Το αλλο ειναι μάλλον must για τα φυτά.....(αλλά σίγουρα δεν ειναι λίπασμα...!)

ΕΛΒΙΡΑ
31-10-07, 14:45
Αλλος κανεις ξερει κατι? Το excel κατα ποσο ειναι απαραιτητο?

klaz
31-10-07, 14:54
Το excel κατα ποσο ειναι απαραιτητο?ειναι απαραιτητο,εαν και εφοσον διαθετεις τον καταλληλο φωτισμο για τα φυτα σου,αλλιως νομιζω οτι μπορει να σου κανει ακομη και ζημια....

ΕΛΒΙΡΑ
31-10-07, 15:03
Μια μεγαλη λάμπα φθοριου έχω! Δεν ξέρω τι ισχύ έχει! Την ανάβω περίπου 12 ώρεσ τη μέρα! Το ενυδρείο μου ειναι 120 lt!

george
31-10-07, 19:43
Tι φυτά έχεις;

Εasy life ProFito
http://www.easylife.nl/usa/index.html?id=40

ΕΛΒΙΡΑ
01-11-07, 08:31
Δε ξέρω τι φυτά είναι! Για δες τη φωτο! Πάντως πιάνουν εύκολα απ' οτι μου είπανε!

maniac
01-11-07, 08:48
για το πρωτο δεν εχω αποψη.
το δευτερο ομως ειναι υγρο διοξειδιο,ΔΕΝ ειναι λιπασμα..!!
δηλαδη αν ριξουμε πολυ θα πεσει και το PH?

george
01-11-07, 13:45
δηλαδη αν ριξουμε πολυ θα πεσει και το PH?

H χρήση του Flourish Excel ΔΕΝ επηρεάζει το ΡΗ γιατί δεν είναι CO2.

maniac
02-11-07, 12:44
H χρήση του Flourish Excel ΔΕΝ επηρεάζει το ΡΗ γιατί δεν είναι CO2.
Επειδη δεν ειμαι καλος στην χημεια, οταν λεμε διοξειδιο και CO2 δεν ενοουμε το ιδιο στοιχειο;:confused:

george
02-11-07, 23:12
Το ίδιο είναι αλλά....

Flourish Excel™ is a source of bioavailable organic carbon. All plants require a source of carbon. This is typically obtained from CO2, but, may also be derived from simple organic compounds (such as photosynthetic intermediates). Therefore, one can derive a substantial benefit with the use of Flourish Excel™ either alone or in conjunction with CO2 injection. Flourish Excel™ also has iron reducing properties which promote the ferrous state of iron (Fe+2), which is more easily utilized by plants than ferric iron (Fe+3). Flourish Excel™ is an integral component of Seachem’s plant products and is recommended for use with the entire Flourish™ line as well as our Flourite™ and Onyx Sand™ substrates. Contains no phosphate or nitrate.