Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Απορια

Κων/νος Μ.
26-10-07, 11:23
κατασκεβαζω μια συσκευη παροχης DIO Co2.....εχω εσωτερικο φιλτρο την ακρη απο το σωλινακι ειναι απαρετιτο να την εχουμε πανω στο φιλτρο

PascM
26-10-07, 12:03
Ποια άκρη? Ποιο σωληνάκι? Μήπως μιλάς για σωληνάκι αεραντλίας που μπαίνει στην κεφαλή κάποιων εσωτερικών φίλτρων και κάνει κάποιο είδος οξυγόνωσης?

Αν ναι είναι μια καλή λύση να χρησιμοποιήσεις αυτό το σωληνάκι για την διάχυση!

Κων/νος Μ.
26-10-07, 12:21
Αυτο ακριβως

Filotas
26-10-07, 12:25
Ποια άκρη? Ποιο σωληνάκι? Μήπως μιλάς για σωληνάκι αεραντλίας που μπαίνει στην κεφαλή κάποιων εσωτερικών φίλτρων και κάνει κάποιο είδος οξυγόνωσης?

Αν ναι είναι μια καλή λύση να χρησιμοποιήσεις αυτό το σωληνάκι για την διάχυση!
PascM έχω κι εγώ τετιο πράγμα στο Lido μου μήπως θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσω αυτό για την διάχυση αντί για την σκάλα της Nutrafin;

PascM
26-10-07, 15:13
Στα Juwel ο κυκλοφορητής βγαίνει αρκετά επάνω!
Μια δοκιμή βέβαια θα σε πείσει, ίσως να κάνει τελικά δουλειά αν και δεν το έχω δοκιμάσει! Η αλήθεια είναι οτι πετάει πολύ ψιλές φυσαλίδες μέσα στο ενυδρείο τόσο που νομίζεις οτι το νερό έχει γεμίσει με άμμο!

Filotas
26-10-07, 16:30
Πράγματικά στην αρχή πίστεψα οτι κάτι δεν πήγενε καλά μετά όμως κατάλαβα πως ήταν φυσαλίδες. Αυτό πάντως, οτι οι φυσαλίδες είναι μικρές νομίζω πως είναι καλό για την διύθηση ή κάνω λάθος;

klaz
26-10-07, 16:34
το μυστικο ειναι οι φυσαλιδες να μενουν (και σαφως να διαλυονται)οση περισσοτερη ωρα τις βλεπουμε οπτικα μεσα στο νερο....

Tolis
26-10-07, 19:00
Η σκαλα κανει καλυτερη διαχυση απο το venturi.

Filotas
26-10-07, 19:28
Ευχαριστώ Tolis άρα θα χρισημοποιήσω αυτήν και θα την βάλω κοντά στην έξοδο σωστά;