Επιστροφή στο Forum : τεστ-χαλανε???
εχω το κουτι της τετρα με τα τεστ (ξεχασμενα πολυ καιρο)..πηγα σημερα να κανω μετρησεις ξεκινησα με ph ολα οκ συνεχισα με no2 δεν εγινε καμια αλλαγη χρωμματος στο νερο αυτο σημαινει μηδεν ή οτι χαλασε το τεστ διοτι ηταν αρκετο καιρο ανοιχτο κ ξεχασμενο στο ντουλαπι.....τι λετε κ εσεις ?????χαλασμενα ή μηδεν?να συνεχισω μετρησεις με τα υπολοιπα? thanks again !!!!
Συνήθως ένα χρόνο μετά το άνοιγμα χαλάνε! Επίσης αν δεις λογικά έχουν και ημερομηνία λήξης επάνω!
Συνήθως ένα χρόνο μετά το άνοιγμα χαλάνε!
Νομίζω ότι αφού ανοιχτεί το τεστ αλλοιώνεται σε λιγότερο από χρόνο. Θάλεγα σε 7-8 μήνες :smt108
Αν δεν βρίσκεται στις προβλεπόμενες συνθήκες φύλαξης ναι! Ίσως και πολύ ποιο σύντομα!
εχουν ημερομια ληξης.....αλλα με σωστη αποθηκευση κρατανε παραπανω απο χρονο.......
underwater
25-10-07, 12:30
Ενας χημικός μου είχε πει οτι αυτα τα υγρά τεστ για ενυδρειακή χρήση που έχουμε στην ελλάδα με σωστές συνθήκες φύλαξης μετά το άνοιγμα τους αρχίζουν να αλλλοιώνονται και μετά απο 2 μήνες χάνετε η ακρείβια τους κατα +-0.5 περίπου.
αν και τα εψαξα τα μπουκαλακια και την συσκευασια δεν βρηκα ημερομηνια επάνω....μαλλον ειναι για πεταμα λογικα....οποτε ποια καινουργια τεστ προτινετε να παρω και ποια μαρκα ειναι καλυτερη
thanks again all!!!!!!!!!!
Με μια λέξη http://www.aquariumpharm.net/
H Sera δεν θεωρείται και τόσο αξιόπιστη!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.