antonis_p
17-10-07, 20:56
Αγαπητοί φίλοι
Έχω δανειστεί από τη δουλειά μου ένα phμετρο το οποίο μετράει και την
αγωγιμότητα. Υπολογίζει και tds σε ppm το οποίο διαιρούμενο με 17,9 δίνει σκληρότητα σε γερμανικούς βαθμούς.
Η ερώτησή μου είναι εάν γνωρίζει κανείς πόσο πρέπει να είναι το convertion factor για γλυκό νερό και πόσο το β (temperature compentation).
Ευχαριστώ.
Έχω δανειστεί από τη δουλειά μου ένα phμετρο το οποίο μετράει και την
αγωγιμότητα. Υπολογίζει και tds σε ppm το οποίο διαιρούμενο με 17,9 δίνει σκληρότητα σε γερμανικούς βαθμούς.
Η ερώτησή μου είναι εάν γνωρίζει κανείς πόσο πρέπει να είναι το convertion factor για γλυκό νερό και πόσο το β (temperature compentation).
Ευχαριστώ.