erling
16-10-07, 12:56
Καλησπέρα συνφορουμίτες.
Στήνω ένα μικρό ενυδρείο το οποίο είχε από αγοράς το φίλτρο BluWave03
Από τότε είχε μέσα 3 σφουγγάρια και κάποιους κυλίνδρους για βιολογικό φίλτρο.
Στο σχήμα που παραθέτω σας δείχνω την διάταξη των υλικών οπως ήταν καθώς και τον δρόμο κυκλοφορίας τους νερού.
Αφου έπλυνα καλά τα σφουγγάρια, λόγο παλαιότητας και αχρηστίας, τα τοποθέτησα όπως ήταν και άλλαξα τους κυλίνδρους με καινούριους της GLAX RING.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχουν τοποθετηθεί σωστά τα υλικά και αν το μεσαίο μαύρο σφουγγάρι είναι άνθρακας, όπως σωστά μάλλον είπε κάποιος συνφορουμίτης, μήπως μπορώ να το αφαιρέσω και να βάλω και εκεί GLAX RING.
Α και στο δεξιό θάλαμο έχει χώρο πάνω από το μωβ σφουγγαράκι να μπει κάτι άλλο πχ ενεργός άνθρακας.
Επίσης κάθε παρατήρηση θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
υ.γ. Εκανα νέο τοπικ διότι νομίζω πως εδώ είναι ποιο σωστά τοποθετημένο
Στήνω ένα μικρό ενυδρείο το οποίο είχε από αγοράς το φίλτρο BluWave03
Από τότε είχε μέσα 3 σφουγγάρια και κάποιους κυλίνδρους για βιολογικό φίλτρο.
Στο σχήμα που παραθέτω σας δείχνω την διάταξη των υλικών οπως ήταν καθώς και τον δρόμο κυκλοφορίας τους νερού.
Αφου έπλυνα καλά τα σφουγγάρια, λόγο παλαιότητας και αχρηστίας, τα τοποθέτησα όπως ήταν και άλλαξα τους κυλίνδρους με καινούριους της GLAX RING.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχουν τοποθετηθεί σωστά τα υλικά και αν το μεσαίο μαύρο σφουγγάρι είναι άνθρακας, όπως σωστά μάλλον είπε κάποιος συνφορουμίτης, μήπως μπορώ να το αφαιρέσω και να βάλω και εκεί GLAX RING.
Α και στο δεξιό θάλαμο έχει χώρο πάνω από το μωβ σφουγγαράκι να μπει κάτι άλλο πχ ενεργός άνθρακας.
Επίσης κάθε παρατήρηση θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
υ.γ. Εκανα νέο τοπικ διότι νομίζω πως εδώ είναι ποιο σωστά τοποθετημένο