PDA

Επιστροφή στο Forum : Στήριξη Κερατόφυλλου

jstiva
15-10-07, 13:25
Αγαπητοί συνάδελφοι, όσοι έχετε κερατόφυλλο στο ενυδρείο σας πώς το διαχειρίζεστε ώστε να μην "κολυμπά" στην επιφάνεια σαν άμορφη μάζα?

Όσες φορές επιχείρισα να το δέσω πάνω σε κάτι στο βυθό του ενυδρείου, τελικά μετά από λίγο κοβόταν και ανέβαινε πάνω σαν άμορφη μάζα στην επιφάνεια...

giagligian
15-10-07, 13:28
Εγώ προσωπικά δεν το έχω δέσει πουθενά, απλώς το έχωσα μέσα στο χαλίκι και κάθεται μια χαρά δεν κάνει βόλτες :D

Zorba_The_Freak
15-10-07, 13:43
Να το κρατησω κατω δεν τα εχω καταφερει ακόμα, αλλα για να μην κανει βολτες εγω το στριμωχνω αναμεσα στο τζαμι και την εξοδο (φλογερα) του φιλτρου.

Stelios_Rjk
15-10-07, 16:25
Δεσιμο με πετονια απο πετρες ξυλα. Εγω εναλακτικα εχω βαλει κατι βεντουζες απο μια αντλια χαμηλα στο πισω μερος του ενυδρειου και εχω δεσει εκει πετονια και πανω της το κερατοφυλλο. Παλιοτεα το εθαβα κι εγω στο χαλικι αλλα αν δεν το βλεπει το φως σαπιζει. Οποτε σαπιζε και παλι εκοβε βολτες...

alexispi
15-10-07, 16:39
Δοκίμασα κι εγώ τις βεντούζες και παίζει καλύτερα... Χώνω 2-3 "κλαριά" σε κάθε βεντούζα και τις κολάω 1 πόντο πάνω από την άμμο. Προς το παρόν δεν έχει φύγει κανένα...

gutsi
15-10-07, 16:44
εγω το αφηνω να κανει βολτες