Επιστροφή στο Forum : αυτος πως το κανει;
στο πετ σοπ απο οπου πηραμε το μονομαχο μας, εχουν σε ενα ενυδρειο guppie molly και μονομαχο:confused::confused::confused::confused: εκει πως δεν εχει προβλημα;
Τα καταστήματα αναγκαστικά για λόγους κόστους και όχι μόνον έχουν επίσης και υψηλό στοκ (ιχθυοφόρτιση) στα ενυδρεία τους! Αυτό όμως δεν πρέπει να μας μπερδεύει διότι εκεί τα ψάρια δεν μένουν για πάρα πολύ καιρό (και φυσικά ταλαιπωρούνται κατά την παραμονή τους εκεί.)
Το ίδιο και ο μονομάχος με τα guppy τα οποία αν τα προσέξεις λίγο καλύτερα θα δεις οτι λογικά τους έχει ήδη ψιλοτσιμπήσει τις ουρίτσες τους.
Αυτό είναι προσωρινό,αφού πρόκειται να πωληθούν τα ψάρια.Παρ'όλα αυτά δέν είναι και το σωστό αυτό,αλλά το συναντάς σε αρκετά πετ σοπ.
Αν πρόσεξες, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα κουτάβια και τα γατάκια στα πετ σοπ.
μα τα σκυλια συνηθιζουν μια χαρα τις γατες και το αντιθετο αν ειναι μαζι απο μικρα;) εγω εχω γατα και σκυλο μαζι στην αυλη και ειναι μια χαρα κανεις δεν πειραζει κανεναν;)
Εγω εχω να παρατηρησω οτι ειναι και στον χαρακτηρα του μονομαχου αν θα ειναι επιθετικος η οχι.
Εχω εναν μονομαχο 6 μηνες σε 15 λιτρα και εχει συμβιωσει κατα καιρους με πολλα αλλα ψαρακια,μεχρι και με νεογεννητα γκαπακια χωρις ποτε να τα πειραξει ! Αρνακι του θεου.
Τωρα ομως που ειναι μονος του ειναι πολυ πιο ηρεμος και μονο τωρα φτιαχνει φωλια απο φυσαλιδες.
μπορω με καποιο τροπο να καταλαβω αν ειναι ηρεμος χαρακτηρας ή το αντιθετο; παντος το σαλιγκαρακι μου δεν το πειραζει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-------------------------
αν και οντος απο τοτε που εμφανιστηκε το σαλιγκαρακι δεν κανει φυσαλιδες. ειναι κακο; εξαλου δεν εχουμε σκοπο να τον ζευγαρωσουμε:grin:
Αν δεν ήταν και πολύ ήρεμος χαρακτήρας θα πείραζε το apple snail που έχεις βάλει! χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κάποια στιγμή δεν μπορει να αρχίσει να το κάνει!
Το οτι δεν κάνει φυσαλίδες, ίσως να μην του αρέσει η παρέα !!! ή να έχει απλά στρεσαριστεί με την προσθήκη του σαλίγκαρου!
το σαλιγκαρι δεν το εβαλα εγω, εμφανιστηκε μονο του ξαφνικα μια μερα!:rolleyes::D
μα τα σκυλια συνηθιζουν μια χαρα τις γατες και το αντιθετο αν ειναι μαζι απο μικρα;) εγω εχω γατα και σκυλο μαζι στην αυλη και ειναι μια χαρα κανεις δεν πειραζει κανεναν;)
Δεν εννοώ αυτό αλλά το ότι τα κουτάβια και τα γατάκια που πουλιούνται στα πετ σοπ ζουν (προσωρινά) σε μικρές, γυάλινες δεξαμενες.
το σαλιγκαρι δεν το εβαλα εγω, εμφανιστηκε μονο του ξαφνικα μια μερα!:rolleyes::D
:D :D Επομένως δεν μιλάμε για apple snail!!
Δεν είναι λοιπόν αυτό το πρόβλημα! Πιστεύω να προσέχεις λιγο τις αλλαγές σου καθώς και την χημεία στο ενυδρείο του μονομαχου σου ε??
ακυρο κανει φουσκιτσες!!!!!!!!!!!:smt020:p:D
Μελινακι ενας μονομαχος που ειχα περυσι και τον εβαλα με apple snail δεν το ηθελε καθολου.Ηταν στην τσιτα συνεχεια.Μεχρι που στο τελος ο μονομαχος σκοτωσε το σαλιγκαρι.:( Γι'αυτο και εγω απο τοτε δεν εχω ξαναβαλει τιποτα μεσα με τους μονομαχους.Γιατι να ταλαιπωρω και τα αλλα ζωντανα?Τα μονομαχακια ειναι αξιαγαπητα αλλα και λιγο απροβλεπτα.Το καθε ενα μονομαχακι εχει την δικη του προσωπικοτητα.Γι'αυτο αφησε τον καλυτερα μονο του.Σαν βασιλιας θα ειναι!!!!;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.