PDA

Επιστροφή στο Forum : πετρεσ και αμμος

popay72
03-10-07, 22:29
για σας και πάλι θα ηθελα να σας ρωτησω μηπως ξερει κανεις απο θεσσαλονικη που μπορω να βρω καπιο νταμαρι για πετρες ωστε να αρχισω να φτιαχνω τον διακοσμο του ενυδρειου μου καθως και αμμο? θα μπουνε κιχλιδες λιμνης μαλαουι.

george
03-10-07, 22:35
Άμμο από την παραλία...κοντά είναι η Χαλκιδική.
Για πετρούλες κάποιοι βρήκαν πολύ ωραίες κοντά στο φράγμα της Θέρμης.

popay72
03-10-07, 22:44
Άμμο από την παραλία...κοντά είναι η Χαλκιδική.
Για πετρούλες κάποιοι βρήκαν πολύ ωραίες κοντά στο φράγμα της Θέρμης.
σε καπιο καταστημα η χυμα σε χωραφια ?αμμο καλυτερα να ψιλη η χοντρη? φυτα χρειαζετε να βαλω καθολου?

george
03-10-07, 22:48
Θέλεις να αγοράσεις άμμο και πέτρες ;

popay72
03-10-07, 22:53
Θέλεις να αγοράσεις άμμο και πέτρες ;
δεν θα χτίσω και οικοδομη για πετρεσ αναφερομαι κυρίως εκτος και εαν το ψαξειμο το κανει πιο διασκεδαστικο?

george
03-10-07, 23:01
http://www.pangea.gr/gr/rocks.shtml

popay72
03-10-07, 23:05
http://www.pangea.gr/gr/rocks.shtml
ευχαριστω πολυ εχει ενδιαφεροντα πραγματα.Φυτα χρειαζετε να βαλω καθολου?

steady
04-10-07, 00:06
τελειως ρητορικη ερωτηση αμα δε μας πεις τι ψαρια θα βαλεις απατωντας γενικα παντως οπως η ερωτηση σου τα φυτα κανουν καλλο και στη χημεια του ενυδρειου σου εκτος απο το ματι οποτε ναι μπορεις να βαλεις βοηθανε αρκετα να κρατουνται χαμηλα τα νιτρικα

popay72
04-10-07, 21:23
τελειως ρητορικη ερωτηση αμα δε μας πεις τι ψαρια θα βαλεις απατωντας γενικα παντως οπως η ερωτηση σου τα φυτα κανουν καλλο και στη χημεια του ενυδρειου σου εκτος απο το ματι οποτε ναι μπορεις να βαλεις βοηθανε αρκετα να κρατουνται χαμηλα τα νιτρικατα ψαρια θα ειναι λιμνης malawi.

george
04-10-07, 22:56
Aποφάσισες τι ψάρια ;

jimfytakis
04-10-07, 23:03
Εχει κατι καλες στα παλια νταμαρια κοντα στο Χορτιατη.Αμμο πηγαινε στην Ολυμπιαδα στη χαλκιδικη και απο το δρομο της Βολβης και στριψε στο δρομο που ειναι ο τριτος "μυδας".Εχει μια ωραια λευκη-ασημενια αμμο στα αριστερα της παραλιας.Λιγο μετα το Σταυρο εχει και κατι ωραιες στρογγυλες στη παραλια πετρες

popay72
04-10-07, 23:07
Aποφάσισες τι ψάρια ;οχι ακομη γιατι υπαρχη χρονος μεχρι να στρωσω το ενυδρειο εχω παντος 2 ψευδοτροφεους φια αρχη.εαν θελει καπιος και μπορει να με βοηθηση στο να καταλαβω τι ψαρια εχω.υπαρχει σχετικο ποστ στο κιχλιδες αν.αφρικης με φοτο.
-------------------------
Εχει κατι καλες στα παλια νταμαρια κοντα στο Χορτιατη.Αμμο πηγαινε στην Ολυμπιαδα στη χαλκιδικη και απο το δρομο της Βολβης και στριψε στο δρομο που ειναι ο τριτος "μυδας".Εχει μια ωραια λευκη-ασημενια αμμο στα αριστερα της παραλιας.Λιγο μετα το Σταυρο εχει και κατι ωραιες στρογγυλες στη παραλια πετρες
εσυ βλεπω εισε απο αθηνα πως και ξερεις τα κατατοπια μας τοσο καλά?

jimfytakis
04-10-07, 23:09
εσυ βλεπω εισε απο αθηνα πως και ξερεις τα κατατοπια μας τοσο καλά?

Σαλονικα γεννηθηκα και παω πολυ συχνα.Οχι τωρα πες μου δεν εχει εκει καλο ενυδρειακο "εξοπλισμο"?!!

popay72
04-10-07, 23:16
Σαλονικα γεννηθηκα και παω πολυ συχνα.Οχι τωρα πες μου δεν εχει εκει καλο ενυδρειακο "εξοπλισμο"?!!εχεισ δικιο αξίζει να πας αλλα και εγω απο χαλκιδικη εχω καταγωγη απο τορονη πλευρα δευτερο ποδι και εχουμε χοντρη αμμο στη ν παραλια μας αλλα ειναι και 150 χιλ.μακρια.

jimfytakis
04-10-07, 23:19
εχεισ δικιο αξίζει να πας αλλα και εγω απο χαλκιδικη εχω καταγωγη απο τορονη πλευρα δευτερο ποδι και εχουμε χοντρη αμμο στη ν παραλια μας αλλα ειναι και 150 χιλ.μακρια.

Μια ωρα ειναι απο Χορτιατη απο το παλιο δρομο.Βρες κανα φιλαρακι που θελει να κανει και αυτος κανα σετ απ με αμμο πετρα και πηγαινετε παρεα

popay72
04-10-07, 23:22
Μια ωρα ειναι απο Χορτιατη απο το παλιο δρομο.Βρες κανα φιλαρακι που θελει να κανει και αυτος κανα σετ απ με αμμο πετρα και πηγαινετε παρεατο σαββατο εχω ρεπο θα παω παρεα με τις κορες μου σ' ευχαριστώ παντος για την πληροφορια . καλυνυχτο εισ αυριον με υγειαν