Επιστροφή στο Forum : τροφη
αγορασα αυτη τη τροφη
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?userid=11eGmD0Trd6nkHPzFxoAbPcEjJSQwI63 cI5&f=NR&c=135025&t=temartic_e
για τις κiχλιδες μου που ειναι μεσαιου μεγεθους. η ερωτηση μου για οσους ξερουν αυτη η τροφη ειναι μπιλιτσες περιπου ποσες αναλογουν ανα κiχλιδα ή μηπως μια αρκει?
Τι κιχλίδες έχεις ;
labidos
Δεν κάνει για labidos...έχει πολλές προτεϊνες.
Για mbuna η τροφή της Ηikari είναι αυτή :
http://www.hikari.info/tropical/t_17.html
αφου αυτη εχω τωρα θα την δωσω. πιστευω δεν θα εχω προβλημα. απαντησε μου ομως λιγο στην ερωτηση μου περι ποσοτητας.
ευχαριστω
Νομιζω αυτο θα βοηθουσε
http://www.malawicichlidhomepage.com/greek/articlesgreek/african_info_greek2.html
τωρα με αυτο μου δωσατε απαντηση. αν υπαρχει απαντηση στο ερωτημα μειτε την μου αλλιως πες τε μου οτι ειναι μια ερωτηση χωρις συγκεκριμενη απαντηση. εκτο ποστ εγινε και εγω ακομη δεν εχω καταλαβει:smt120
ευχαριστω παντως για τις απαντησεις παντως και για το αρθρο που διαβασα
Περίμενε να σου πει ο caverman που είναι ειδικός επί του θέματος.
Και μη μας την λες...εντάξει ; :smt084
Δηλαδή και αν σου πούμε πόσες μπιλίτσες θέλει κάθε κιχλίδα εσύ θα πιάνεις τα ψάρια ένα ένα και θα τα ταϊζεις στο στόμα???
Από την αρχή η απάντηση που πήρες είναι οτι δεν κάνει αυτή η τροφή! Τώρα για το πόσες μπιλίτσες η απάντηση είναι η εξής!
Τόσες όσες να χορταίνουν τα ψάρια και να μην μένει τροφή μέσα στο ενυδρείο για περισσότερο από 5 λεπτά!
Οκ!?
σιγα ρε παιδια ποτε σας την ειπα και δεν καταλαβα. επειδη ειναι σε κοκους η τροφη ρωτησα αν καποιος γνωριζει δηλαδη αν καποιος ταιζει με αυτη και ξερει ακριβως την ποσοτητα. δεν ταιζω στο στομα χρισημοποιω απλη αναλογικη 5 ψαρια πεντε κοκους.
Όπως και να το κανουμε είναι αδύνατον να ταίζεις τα ψάρια ίσες ποσότητες τροφής μέσα σε ένα ενυδρείο .......
Κάνε αυτό που σου είπε ο PascM...
Μην ξεχνάς πως και αυτή τροφή είναι σαν όλες τις άλλες ..
Μην ξεχνάς πως και αυτή τροφή είναι σαν όλες τις άλλες ..
Μόνο που αυτή η τροφή δεν είναι οτι καλύτερο για τα ψάρια του φίλου μας! :confused:
Μόνο που αυτή η τροφή δεν είναι οτι καλύτερο για τα ψάρια του φίλου μας! :confused:
αυτό πρέπει να το σκεφτεί πλέον ο ίδιος απο την στιγμή που του το είπε ο Γιώργος.
Απο κεί και πέρα εγω μίλησα για το ποσοτικό θέμα .....
άν θέλει να κάνει το σωστό καλως .... αν όχι θα διαβάσουμε σύντομα πόστ του στις ασθένειες ... :(
αυτό πρέπει να το σκεφτεί πλέον ο ίδιος απο την στιγμή που του το είπε ο Γιώργος.
Απο κεί και πέρα εγω μίλησα για το ποσοτικό θέμα .....
άν θέλει να κάνει το σωστό καλως .... αν όχι θα διαβάσουμε σύντομα πόστ του στις ασθένειες ... :(
μη μου το γκαντεμιαζεις ρε φιλε. γιατι να διαβασεις ποστ στις ασθενειες? οτι δεν ειναι οτι καλυτερο δεν σημαινει πως κανει κακο. η επομενη τροφη θα ειναι αυτη που με προτεινε. για να δουμε
Δεν κάνει για labidos...έχει πολλές προτεϊνες.
........................... ας μην το κουράζουμε άλλο!:rolleyes:
οτι δεν ειναι οτι καλυτερο δεν σημαινει πως κανει κακο.Στη συγκεκριμενη περιπτωση κανει πολυ κακο. Ειναι σαν να ταιζεις ενα αρνι κρεας.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.