PDA

Επιστροφή στο Forum : εχω ενα προβλημα..

anja
27-09-07, 13:58
λοιπον..εχω προβλημα με το ψαρι μου..βασικα..το ψαρι μου κολυμπαει αναποδα..ενω ειναι πολυ ζωντανο,ζωηρο κλπ..τρωει κανονικα ,με ορεξη..αλλα πολυ συχνα κολυμπαει αναποδα..τι ειναι αυτο?εχει προβλημα? ειναι ενα oranda gildfish..η κατι τετοιο..

PascM
27-09-07, 14:00
Για δώσε μας λίγες ακόμη πληροφορίες σχετικά με το ενυδρείο σου! Πόσο καιρό το έχεις αν έχεις μετρήσεις για το νερό σου κλπ κλπ!!!
Συνήθως αυτό που περιγράφεις είναι πρόβλημα της νυκτικής κύστης!

THEOFANIS6
27-09-07, 18:47
Προβλημα καμιά φορά μπορει να δημιουργηθεί και απο λάθος γωνία φωτισμού. Τα ψάρια αντιλαμβάνονται το πάνω κάτω από την θέση που "πέφτει" το φως στο ενυδρείο. Μήπως αυτό γίνεται όταν οι λάμπες είναι σβηστες? Δώσε περισσότερες πληροφορίες, για περισσότερη βοήθεια.

μελινακι
27-09-07, 19:47
επεισης υπαρχουν καποια ψαρια που το κανουν αυτο απο φυσικου τους αλλα δεν ξερω πως λεγονται.. εσυ απο που το πηρες το ψαρι; εννοω απο μεγαλο πετ σοπ ή απο πετ σοπ της γειτονιας σου ασ πουμε:D

PascM
27-09-07, 19:55
Ποια ψάρια μελινακι ????

mikele
27-09-07, 20:13
εχω δει πολλες φορες σε μαγαζια ενυδρεια με μεγαλα οραντα οπου καποια ειχαν αυτο το προβλημα ...... πιστευω και εγω οτι σχετιζεται με συσλειτουργια της νυκτικης κυστης.....
-------------------------
οταν το πηρες τοψαρι κολυμπουσε κανονικα.....???

halvas69
27-09-07, 20:30
Ποια ψάρια μελινακι ????

Ένα γατόψαρο, Upside-Down Catfish - Synodontis nigriventris.

PascM
27-09-07, 20:38
Ένα γατόψαρο, Upside-Down Catfish - Synodontis nigriventris.

Μπράβο μελινακι εεε Χαλβαδούκο μας!!! Αλλά εδώ μιλάμε για χρυσόψαρο!!!:D

halvas69
27-09-07, 20:41
Εσύ ρώτησες χα,χα,χα :)

_antonis_
27-09-07, 21:20
Σήμερα έβλεπα μιά εκπομπή και έδειχναν επεμβάσεις σε ψάρια. Μία απο αυτές ήταν η προσθήκη φελού στο άνω μέρος του ψαριού όταν αυτό δεν έβρισκε ισορροπία για να κολυμπήσει ίσια, δεν είναι αστείο όμως, είδε κανείς την εκπομπή (ΣΚΑΙ); Αλλά αν έχει το ψαράκι σου αυτό το πρόβλημα, δε νομίζω ότι θα υπάρχει τέτοιος γιατρός εδώ...:rolleyes: Αυτά έμαθα εγώ σήμερα όταν δε κολυμπάει το ψάρι ίσια...

george
27-09-07, 22:08
H πρώτη εγχείρηση σε ψάρι στην Ελλάδα :
http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?t=13498&highlight=blackberry

Εκτενές άρθρο στο νέο τεύχος του περιοδικού Ενυδρείο ;)

_antonis_
27-09-07, 22:29
Πάντα επίκαιροι...

anja
28-09-07, 16:39
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!
τελικα του εδωσα λιγο αρακα και υστερα πηγα στο pet shop και του πηρα αντιβιωση και το εβαλα για 10 λεπτακια σε αλατι! τωρα ειναι λιγο καλυτερα και ελπιζω πως θα αποκατασταθει πληρως η υγεια του..
σας ευχαριστω και παλι..

PascM
28-09-07, 17:15
Φρόντισε να έχει σωστές συνθήκες το ψαράκι σου διότι ο κίνδυνος καραδοκεί!