Επιστροφή στο Forum : melli
Χαίρομαι πολύ που είμαι νέο μέλος σε μια κοινότητα τοσο ...πολύχρωμη! :D Λατρεύω όλων των ειδών τα ενυδρεία, μα ιδιαίτερα τα φυτεμένα. Έτσι ως αρχάρια που είμαι και με την βοήθεια φυσικά του GAB, πηρα την απόφαση να ξεκινήσω από ένα ενυδρειάκι 6,5 lt με κάποια εύκολα φυτά & έναν μονομάχο. Ελπίζω να τα καταφέρω... :smt039
Καλωσόρισες και από μένα! :D Πολύ ωραίος ο μονομάχος σου, τα φυτά σου όμως μου φαίνονται λίγο... ύποπτα. Τα 2 ψηλά φυτά νομίζω οτί είναι "δράκαινες" και δεν κάνουν για ενυδρεία (ετσι μου φαίνεται από τη φωτογραφία)... Ας μας πουν και οι εμπειρότεροι των φυτών... Καλή συνέχεια και καλό +-4
Οντως ειναι δρακαινες, αν δεν τις βγαλεις θα σαπισουν με καταστροφικα αποτελεσματα.
Οντως ειναι δρακαινες, αν δεν τις βγαλεις θα σαπισουν με καταστροφικα αποτελεσματα.
:smt120 Στο pet shop που τα πήρα, μου είπαν οτι κάνουν για αυτόν τον σκοπό (τα είχαν σε μεγάλο ενυδρείο με χρυσόψαρα)! :confused: Μάλλον να τα βγάλω, ε?
Τσιόνογλου Σταύρος
22-09-07, 17:52
Καλώς όρισες στην παρέα :p :p :p και τις δράκαινες όπως σου είπε και ο Tolis βγάλτες.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την συμβουλή! Οι δράκαινες θα μεταφερθούν ΑΜΜΕΣΑ! Τί άλλο φυτό μπορώ να βάλω όμως σε ένα τόσο μικρό ενυδρείο???
Τί άλλο φυτό μπορώ να βάλω όμως σε ένα τόσο μικρό ενυδρείο???καλως ηρθες στη παρεα μας......
μου αρεσει ,που σου αρεσουν τα φυτεμενα...:p:p.
μπορεις να βαλεις,μια ανουμπια νανα,η καποιο microsorium pteropus,η ακομη,καμμια cladofora aegagrophila(μπαλιτσες αλγης..)..:rolleyes:;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.