PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ


ΜΑΝΩΛΗΣ
23-09-07, 11:17
Καλημέρα σας,θέλω να μάθω πότε θα έρθει και σε εμένα το περιοδικό του συλλόγου,κάνω υπομονή εδω και εννέα μήνες απλά περιμένοντας.Επιθύμω λοιπόν,όπως ήμουν και εγω απόλυτα συνεπής και ακριβής στις υποχρεώσεις μου,να ξέρω τι γίνεται και πότε θα το εχω.
Ευχαριστώ

Liolios
23-09-07, 11:20
Στείλε μου με πμ ονοματεπώνυμο και μέηλ, σε παρακαλώ, και θα το κοιτάξω μέσα στην ημέρα.

Τσιόνογλου Σταύρος
23-09-07, 11:20
Μανώλη κάνε υπομονή όπως και εγω και μάλλον δεν θα το πάρουμε ποτέ :D :D :D :D .

Liolios
23-09-07, 13:36
Όσον αφορά την περίπτωση του Κυρίου Τσιόνογλου, ήταν λάθος περασμένα κάποια από τα στοιχεία σας στις λίστες μας. Τώρα που στείλατε το πμ για την επιβεβαίωσή τους, θα σας έρχεται κανονικά. Παρακαλώ πείτε μας ποια τεύχη δεν έχετε και θα σας αποσταλλούν μαζί με το 13ο που θα ταχυδρομηθεί σε 2 εβδομάδες από σήμερα.

Ευχαριστώ,

Παναγιώτης Παγώνης.
-------------------------
Με αφορμή αυτό το thread να επισημάνω σε όλα τα μέλη, ότι για το οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν να μας ενημερώνουν. Είμαστε εδώ για να διορθώνουμε τα όποια λάθη και παραλείψεις, και σε αυτό πρέπει να μας βοηθήσετε και εσείς.
Είναι νομίζω αυτονόητο ότι δεν θέλουμε να στερήσουμε σε κανέναν αυτά που δικαιούται.

Τσιόνογλου Σταύρος
24-09-07, 08:11
Καλημέρα απο εμένα φίλοι μην ανυσηχείται δεν πρόκειται ποτε να σας βάλω το μαχαίρι στο λαιμό για το περιοδικό (τα έλεγα και χθες στον αντιπρόεδρο) χιούμορ έκανα και sory αν παρεξηγήθηκα:grin: :grin: :grin:

Liolios
24-09-07, 09:01
Κανένα πρόβλημα.
Απλά ήταν ευκαιρία να γίνει η επισήμανση και για όλα τα υπόλοιπα μέλη.

ΜΑΝΩΛΗΣ
24-09-07, 12:55
Βασικά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι ο λόγος που γράφτηκα στον σύλλογο ήταν για να ανήκω και επίσημα στην πάρεα σας και να εμπουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο που αγαπάμε.Το περιοδικό απλά συμπλήρωνε για μενα την όλη ''τελετουργία'' χωρις αυτό να σημαίνει όμως οτι δεν το περίμενα ή το περιμένω ακομα με ανυπομονήσια,όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι αν οχι όλοι.Χαιρετίσματα στον Πάνο και στον Μιχαλάκη.Κάλη σας μέρα