Επιστροφή στο Forum : μικρο-προβληματακι με μωρα
παιδια τα μωρα κολυμπουν κανονικα,οριζοντια...αλλα ο πατερασ εχει κανει φωλια κ μερικα πανε κ καθονται εκει παρολο που μπορουν να κολυμπανε .ομωσ τα υπολοιπα κολυμπανε δεν ειναι στη φωλια.δεν τα τρωει αλλα τα φροντιζει κ οταν του ριχνω φαι,τρωει...τωρα τι πρεπει να κανω να τον βγαλω ή να τον αφησω????:smt017ειμαι μπερδεμενη... :smt088
Εφόσον τα μωράκια κολυμπούν οριζόντια να τον βγάλεις τον πατέρα και ας ξαναέκανε φωλιά!
Από αρτέμια τι έκανες? τα κατάφερες?
δε μπορεσα να κανω αρτεμια αλλα αυτη που πηρα την τρωνε τελικα.....
Βγάλε λοιπόν τον πατέρα και άσε τα μωρά μόνα τους!!!!!!!
ναι αλλα δε μου παει η καρδια να τον βγαλω αφου δε τα τρωει
βρε ευαισθησίες που έχει ο κόσμος ....
Αν τα φάει θα σου πάει η καρδιά να δείς άδειο το ενυδρείο ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!
καλα αλλα ειναι γλυκουλησ και στοργικοσ.ουφ..δε θελω αλλα αφου πρεπει θα το κανω...κ ο θεοσ βοηθοσ...αλλα αν παθει καταθλιψη που δε θα βλεπει τα μωρα του???
Δεν παθαίνει τίποτα!! Αυτός σε λίγο θα ετοιμάζετε για την επόμενη γέννα!!
δε μπορεσα να κανω αρτεμια αλλα αυτη που πηρα την τρωνε τελικα.....
είσαι σίγουρη ότι την τρώνε? τα έχεις δει? Ρωτάω, επειδή το πιο πιθανό είναι να τρέφονται ακόμα από μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο νερό (πρωτόζωα κλπ) που αναπτύχθηκαν λόγω της τροφής. Σε λίγο καιρό αυτά δε θα επαρκούν για τροφή και θα πρέπει να καταφύγεις σε αρτέμια αν θες να τα κρατήσεις...:smt120
εχω δει πωσ τσιμπανε την τροφη....οποτε την τρωνε μαλλον..
Για να καταλάβεις οτι τρώνε θα πρέπει να προσέξεις και λίγο τις κοιλίτσες τους!!
τι εννοεισ πωσ θα ειναι οι κοιλιεσ τουσ
Όταν τρώνε γεμίζουν!! όπως η δική μας!! :D
Και συνήθως τις βλέπεις ποιο έντονο ροζ!
θα δω κ θα σου πω το συντομοτερο.παντωσ παρατηρησα οτι μερικα κανουν κακακια............
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.